Το μετρό πιο όμορφο παρά ποτέ…

Σε εξέλιξη “κατάληψη” από τους πιο δημιουργικούς Αθηναίους στα μέσα μεταφοράς…


Υπέροχες φωτογραφίες ανθρώπων που βαθιά αγαπάμε και που ευγνωμονούμε για το ταλέντο και την προσφορά τους, κυριαρχούν από σήμερα στο μετρό και στα μέσα δημόσιας μεταφοράς…
Εικόνας λάμψης και δύναμης από τους ανθρώπους του πολιτισμού που φέτος θα κάνουν την πιο δυνατή δημιουργική εκστρατεία επικοινωνίας από τη σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η συνεχής ενεργή σχέση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών όχι μόνο με τον πολιτισμό αλλά και με την πόλη και τον πολίτη αποδεικνύονται περίτρανα με μια από τις πιο δημιουργικές καμπάνιες επικοινωνίας στο χώρο του πολιτισμού.


Κατεβαίνεις τα σκαλιά και ο εθνικός δημιουργός Δημήτρης Παπαϊωάννου με ένα μειδίαμα σε καλή στη μέθεξη της νέας του παράστασης από τον Σεπτέμβρη, ο διεθνής σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός υπόσχεται ένα Φάουστ εκρηκτικό, αγαπημένοι ηθοποιοί κοιτούν καθησυχαστικά και με υπόσχεση τους Αθηναίους. 
Οι υγιείς δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας κοιτούν στα μάτια! Στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για την περίοδο 2013-2014.

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *