Οι Έλληνες αντιστέκονται – Δυναμική συγκέντρωση και πορεία των κατοίκων της πλατείας Βάθη

hellraiser

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας, κάτοικοι μίας εκ των πλέον υποβαθμισμένων περιοχών της πρωτεύουσας, πραγματοποίησαν σήμερα το …
μεσημέρι συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας. Η άλλοτε όμορφη πλατεία Βάθη, που σήμερα έχει κατακλυστεί από χιλιάδες αλλοδαπούς και όπου μέρα-μεσημέρι ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών, απέκτησε και πάλι ελληνικό χρώμα. Η σπίθα που άναψε στην πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελεήμονα έγινα φλόγα και μεταδίδεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας. Χθες στην πλατεία Βικτωρίας, σήμερα στην πλατεία Βάθη, αύριο στην πλατεία Ομονοίας. Ο αγώνας των Ελλήνων για μία Αθήνα Ελληνική συνεχίζεται

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

33 Comments

  1. hellraiser

    Kαι τι θα κανεις τοτε εσυ;
    Τι θ'απογινεις χωρις τον…"βαρβαρο";
    Δεν θες να το παραδεχθεις αλλα ειμαι κι εγω καποια λυσις.
    Ασε που αμα κανω μπλογκ,πρωτος και καλυτερος θα σχολιαζεις εκει μεσα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΧΕΛΣΑΙΕΡ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΚΙ ΑΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ Μ ΑΗΔΙΕΣ.

    Reply
  3. hellraiser

    Ηρωικό δε θα ήταν να κατέβω! Εξ΄άλλου λίγες μέρες αργότερα, δυο νέες κοπέλες στο Ν.Ηράκλειο, έζησαν τον ίδιο τρόμο με αλλοδαπούς, από τον οποίο γλίτωσα εγώ.
    Οι επόμενες κινήσεις μου καθ΄όλα νόμιμες, υποχρεωτικές και δικαιωματικές.

    Παιδιά, ούτε οι φωνές,ούτε οι κραυγές έπιασαν τόπο για την έφοδο στην Κουλούμπια. Μην αυταπατάστε! Εδώ και δυο χρόνια γίνεται προσπάθεια κι αποτέλεσμα μηδέν.
    Για να δούμε αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνονται ότι οι κινήσεις τις οποίες έκανα εγώ.

    Αφού μου επιτέθηκαν οι …Αλή-Μπαμπά στις 19/11, πήρα τηλέφωνο πρώτα στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Λαύρας κι ανέφερα το γεγονός.Την επομένη, 20/11,έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.Στις 23/11 την κοινοποίησα σ΄όλα τα κόμματα. Δεν επαιτούσα. Απαιτούσα. Στις 24/11 έγινε η έφοδος. Τόσο απλά.
    Συμπέρασμα: Καλές οι δημοσιεύσεις και οι καταγγελίες στα blog αλλά με ανωνυμίες και κραυγές δε γίνεται τίποτα.

    Ο μόνος λόγος για τον οποίο απευθύνομαι στο μπλογκ αυτό είναι, το ότι ασχολείται με την εγκληματικότητα και πιστεύω, πως το διαβάζουν αρκετοί και κυρίως νέοι.

    Τώρα, με τόσα που είπαμε, να αθετήσω το λόγο μου και να δώσω μια συμβουλή? Καλές οι καταγγελίες στο διαδίκτυο, αλλά είναι καλύτερες εκεί που θα πιάσουν τόπο.

    Πρέπει να μάθουμε, πρωτίστως, να απευθυνόμαστε εκεί, όπου πραγματικά θα μας εξασφαλίσουν την ασφάλεια.Έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας αλλά πάντα ενυπόγραφα.Οι ανώνυμες καταγγελίες, τις οποίες βλέπω να αναρτώνται στα διάφορα μλογκς, θεωρώ πως είναι κακόβουλες, υστερόβουλες και άνευ πραγματικού αντικρίσματος. Για να μπορέσουμε να βοηθηθούμε, πρέπει και μεις με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε τους διασώστες μας.

    Επ΄ευκαιρία και, επειδή το σωστό πρέπει να επιβραβεύεται, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την άμεση και αποτελεσματική του ενέργεια.
    Επίσης τις ίδιες ευχαριστίες θα αποδώσω και στο Δήμο Αθηναίων, ο οποίος αμέσως καθάρισε το χώρο της Κολούμπια, μετά την αποχώρηση των αλλοδαπών.

    Σημείωση: Δεν υπογράφω, αφού δεν έχει καμιά αξία η δημοσιοποίηση του ονόματός μου. Εκεί, όπου έπρεπε να υπογράψω, η υπογραφή μου, όπως και όλα τα άλλα στοιχεία μου είναι άκρως αναλυτικά.

    Reply
  4. hellraiser

    Συμβουλές για αυτοπροστασία… απο Ελληνίδα που αναγκάζεται να ζει στην πολυτισμική κοινωνία τους..

    Σχετικά με την ανάτηση Επιτέλους! Έφοδο στην Columbia έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

    Η παρανομία, η πείνα και η εξαθλίωση ορισμένων συνανθρώπων μας, κυρίως αλλοδαπών, έχει αυξηθεί επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό. Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι η αύξηση της βίας σε κάθε της μορφή.

    Τα καθημερινά περιστατικά στις αστικές περιοχές, αλλά και στην περιφέρεια, αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Είναι τόσα, που θα χρειαζόταν ένας αστυνομικός να προστατεύει δέκα με είκοσι ανθρώπους, για να μπορεί να τους εξασφαλίσει την ποθητή ασφάλεια.

    Ανέφικτη κι ουτοπική μια τέτοια απαίτηση εκ μέρους μας. Επομένως, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν περιστατικά, τα οποία ίσως να τύχουν στον καθένα μας, θα πρέπει να έχουμε εκ των προτέρων μελετήσει τις κινήσεις μας για κάθε μια περίπτωση χωριστά.
    Επειδή δεν είμαι ειδικός, δε δικαιούμαι και να δίνω συμβουλές. Γνωρίζω δε πολύ καλά, ότι οι συμβουλές εκνευρίζουν τους νέους αφάνταστα. Απλώς θα σας περιγράψω το δικό μου τρόπο σωτηρίας σε πρόσφατο γεγονός.

    Βρισκόμουν σε θέση παρκαρίσματος. Διαπιστώνω, πως έρχεται μηχανάκι με δυο αναβάτες. Περιμένω να περάσει η μηχανή, για να ξεκινήσω τους ελιγμούς. Αντί να περάσουν όμως, με χτυπούν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και περιμένουν την απερίσκεπτη ανακλαστική μου κίνηση.Διαπιστώνω από τον καθρέπτη, πως έχω να αντιμετωπίσω αλλοδαπούς.

    Βλέποντας, πως δεν κατεβαίνω, έρχεται ο συνοδηγός και προσπαθεί να μου ανοίξει την πόρτα. Η ασφαλισμένες πόρτες του αυτοκινήτου, πάντα το κάνω αυτό μηχανικά πια εδώ και καιρό, τον εκνεύρισαν περισσότερο. Άρχισε να χτυπά τζάμια και πόρτες με μανία. Τότε απλώς έφυγα!

    Reply
  5. hellraiser

    Εξαρθρώθηκε συμμορία Αλβανών στην Αττική

    Στο στόχαστρο ξενοδοχεία, βενζινάδικα και πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ

    Συμμορία νεαρών Αλβανών, που διέπραττε ένοπλες ληστείες με την απειλή κυρίως μαχαιριού τις νυχτερινές ώρες σε ξενοδοχεία, βενζινάδικα, πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, οίκους ανοχής και πεζούς, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια ΝΑ Αττικής.

    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν… προχθές, στην Κυψέλη, δύο μέλη της σπείρας, 23 και 21 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλα τρία άτομα εκ των οποίων το ένα είναι γυναίκα.

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η συμμορία πολλές φορές διασκέδαζε σε κέντρα και όταν ερχόταν ο λογαριασμός και δεν τους έφταναν τα χρήματα ένας απ' αυτούς έφευγε για λίγο, διέπραττε μια ληστεία, πλήρωναν και έφευγαν σαν κύριοι.

    Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες και αναζητήσεις εντόπισαν τους δύο Αλβανούς την ώρα που έβγαιναν από ξενοδοχείο στο Ελληνικό.

    Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν και τραυμάτισαν ελαφρά δύο αστυνομικούς αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

    Μέχρι στιγμής έχουν εξακριβωθεί 14 ληστείες που έχουν διαπράξει στην Κυψέλη, στα Πατήσια, στην Καλλιθέα, στη Ν. Ερυθραία και στην Κηφισιά αλλά συνεχώς προσέρχονται στην Ασφάλεια, άτομα που αναγνωρίζουν τους δράστες γι΄ αυτό εκτιμάται ότι οι επιθέσεις θα ξεπεράσουν τις 50.

    Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πιστόλια «ρεπλίκα», ένα μαχαίρι, 5 κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝ Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ Χ.Α.ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Δεν ξερω που κολλαει,εν πασει περιπτωση.

    Δεν εγραψα λινκ για βιντεακι.ειναι η επικυρωση της αποφασης απο τον Αρειο Παγο.

    Το θυμα τον αναγνωρισε αγαπητε δεν τα ξερεις καλα.
    Και 12ετεις ποινες δεν δινονται χωρις στοιχεια απο τα δικαστηρια.

    Ασε δυστυχως τα ειδα απο μεσα..

    Καλο απογευμα να εχεις

    Reply
  8. hellraiser

    Ξερεις πολυ καλα που κολλαει.
    Ηταν ο Κουσουβρης,ηταν μελος κι επαψε αυτοματα να ειναι μελος της Χρυσης Αυγης γιατι τετοιες συμπεριφορες δεν εχουν καμια θεση στην Χρυση Αυγη.
    Οσο για τα βιντεακια και τα υπολοιπα που λες δεν αποδεικνυουν και δεν στοιχειοθετουν καμια κατηγορια εναντιων του Περιανδρου.
    Εδω δεν τον αναγνωρισε το ιδιο το θυμα της επιθεσης,ουτε οι γονεις,εσυ πως ξερεις οτι ηταν ο Περιανδρος κι αλλα μελη της Χρυσης Αυγης;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Χελλ δεν τα ξερεις καλα Ο περιανδρος ειναι μεσα
    δες αυτο
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=222033

    Επισης δεν ηταν μονος του σ'αυτην την επιθεση ηταν και αλλοι οι οποιοι δεν αναγνωριστηκαν.

    Οσο για ιδεες,τα ιδια λεγανε και οι τρομοκρατες,τα ιδια λενε και οσοι βαζουν βομβες.

    Ο Κουσουμβρης παντως ηταν μελος της Χ.Α

    Reply
  10. hellraiser

    Ο Κουσουμρης,οποιος δεν ανηκει πια στην Χρυση Αυγη,καταδικαστηκε για ληστεια κι οχι για επιθεση στον οποιοδηποτε.
    Οσο για τον Περιανδρο,καταδικαστηκε μετα απο πολλες πιεσεις στους δικαστες και στους ενορκους,για τις ιδεες του κι οχι γιατι εκανε καποια ποινικη πραξη.
    Καταδικαστηκε χωρις στοιχεια,απο ενα δημοσιευμα της "Ελευθεροτυπιας" κι οχι απο καποια εγκυρη μαρτυρια η' καταθεση.
    Αυτη τη στιγμη ο Περιανδρος ειναι ελευθερος,τοσο μπορεσατε να τον κρατησετε αδικα στην φυλακη.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΣΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    4.03
    Δε διαφωνω οτι ειναι μαζι με τους Ελληνες.
    Αλλα ορισμενοι απ'αυτους εχουν κανει εγκληματα

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ….ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

    Reply
  14. hellraiser

    Αντιγραφω την ειδηση:"Από πνιγμό και όχι παθολογικά αίτια πέθανε τελικά μια ηλικιωμένη γυναίκα την περασμένη Τετάρτη το πρωί στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Η γιαγιά έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της από ένα ανασφάλιστο παράθυρο. Αρχικά έδεσαν και φίμωσαν τον άντρα της, και στη συνέχεια στραγγάλισαν την ίδια. Μετά ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους της κατοικίας και διέφυγαν ανενόχλητοι.

    Ο συζύγου της την έβλεπε να πεθαίνει χωρίς να μπορεί να τη βοηθήσει. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι των γερόντων, μετά από το τηλεφώνημα ενός γείτονα, βρήκαν τον παππού δεμένο και φιμωμένο και την ηλικιωμένη νεκρή, πεσμένη ανάσκελα.

    Επειδή η γυναίκα δεν έφερε κακώσεις, αρχικά οδηγήθηκαν στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα από ανακοπή. Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση.

    Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο και δεν είναι σε θέση να καταθέσει τα όσα έζησε ώστε να βοηθήσει στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών"
    Τι στοιχημα βαζετε οτι οταν πιαστουν οι ενοχοι,θα ειναι λαθρομεταναστες;

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Με συγχωρειτε ρε παιδια εχουν καταδικαστει ενα σωρο ατομα της Χρυση Αυγης απο τα ελληνικα δικαστηρια για απροκλητες επιθεσεις και ξυλοδαρμους.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ…

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ..

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΗΤΣΩΝ ..

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 26ης ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..

    ΚΑΙ ΥΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΟΙ…

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΜΗ ΔΙΧΑΖΕΣΤΕ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    1:32 ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΑΣ'ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ.
    1:57 ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ,ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΛΟΥΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Η ΒΗΧΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΤΙ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η Χ.Α. ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.
    ΗΔΗ Η Χ.Α. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 3%.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Λίγο υπομονή. Θα τα διορθώσει όλα ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος του Καλλικράτειου Δήμου Αθήνας και Ισλαμαμπάντ Καμίνης.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Hell αν δεν απομονωσετε καποιες ομαδες που επιτιθονται με ροπαλα σε ανυποψιαστους μεταναστες και Ελληνες δεν προκειται να γινεται πιστευτοι οσο καλη θεληση και να εχεις..

    Reply
  21. hellraiser

    Και φυσικα οι μονοι που βρεθηκαν 'αυτην την συγκεντρωση στο πλευρο των κατοικων και των καταστημαρχων ηταν οι Χρυση Αυγη και τα μελη της με πρωτο τον δημοτικο συμβουλο και γ.γ. Νικο Μιχαλολιακο.
    Ουδεις αλλος απο το υπολοιπο πολιτικο φασμα.
    Οταν ομως προκειτε για παρανομες συγκεντρωσεις λαθρομεταναστων ξερετε και βλεπετε ποιοι τρεχουν να δωσουν το παρων.

    Reply
  22. hellraiser

    Ρε καραγκιοζη "1:32",δεν βαρεθηκες να γραφεις συνεχεια,σε ολα μου τα θεματα,την ιδια ακριβως π@π@ρια;
    Και ποιος σε γ@μαει εσενα και ποιος σε ρωταει,ποιος και τι θα γραφουμε και θα μιλαμε.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Xελ.Εσυ δεν μπορεις να μιλας για Ελλαδα απο τη στιγμη που τα προτυπασου ειναι ξενοφερτα.Ο Χιτλερ και αυτος ο κινηματογραφικος διασροφικος ηρωας Xellraiser.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    hellraiser Εισαι ο μονος καθαρος ανθρωπος που γραφεις και ας σε βριζουν οποιοι ' λενε ναι ' και σκυβουν το κεφαλι

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *