ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ .. ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΡΦΑΚΙΑ

Πληροφορίες του neologio.gr αναφέρουν ότι στο Μετρό Θεσσαλονίκης την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες σταμάτησαν για μια εβδομάδα.
Ο λόγος … ένα κουτάκι καρφάκια. Έτσι οι εργασίες διακόπηκαν για περίπου μία εβδομάδα . Το Μετρό ΑΕ δεν χρηματοδοτούσε το κουτάκι με τα……
καρφιά,από την άλλη η αρχαιολογική υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αυτό το τόσο σημαντικό ποσό εκταμίευσης της τάξεως των 3 ευρώ! Έτσι λοιπόν οι εργασίες του μετρό σταμάτησαν μέχρι να βρεθούν τα χρήματα για να (ρολάρουν) οι εργασίες. Το θέμα είναι ότι στην πλάτη των κατοίκων και των επαγγελματιών στους χώρους που γίνονται οι εργασίες έχουν τεράστια ζημία και δεν μπορούν να λειτουργήσουν .Το Μετρό ΑΕ και η αρχαιολογική υπηρεσία δεν μπορούν να τα βρουν. Τους λόγους μόνο να φανταστούμε μπορούμε γιατί φυσικά λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν το πραγματικό λόγο, γιατί βρίσκονται τέτοιου είδους προβλήματα που να καθυστερούν τις εργασίες..

marios

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι πρόκειται για παραμύθι του neologio…
    Η απορία μου είναι γιατί να δημοσιεύει τέτοια γελοία πράγματα;
    Είπαμε ότι το έργο έχει μεγάλη καθυστέρηση και υπήρχαν πολλά προβλήματα που συνετέλεσαν σ' αυτό… αλλά μη μας δουλεύετε κύριε Μάριε του neologio.
    Δουλεύω στο Μετρό και δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
    Και να μην δούλευα εκεί όμως, ας μας εξηγήσει πως μπορεί να είναι απαραίτητο ένα κουτί καρφιά για την αρχαιολογία, ώστε να μην δουλεύει κανείς για μια βδομάδα;
    Όταν το διάβασα πρώτη φορά, έσκασα στα γέλια, πλέον όμως μου φαίνεται πολύ κρύο αστείο γιατί νομίζω ότι με δουλεύετε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *