Προς προοδευτικούς και λοιπούς νοσταλγούς

Βλέπω στις ειδήσεις του mega τον κύριο Τσίμα να έχει πάρει το συγκαταβατικό του υφακι και να σχολιάζει το ρεπορτάζ με τίτλο “κατακραυγή για την μη αναγνώριση του ολοκαυτώματος από Χρυσαυγίτες”…

Βλέπεις υπάρχουν χρωστούμενα που πρέπει να εξοφληθούν. Πρέπει για άλλη μια μέρα έστω και με τα αρνητικά γλυκανάλατα σχόλια να ακουστεί το όνομα της Χρυσής Αυγής.

Για άλλες αρνήσεις γενοκτονιών βέβαια ούτε λόγος. Εκεί βέβαια γίνονται από πολιτισμένους προοδευτικούς αριστερούς και βασίζονται στην επιστημονική μελέτη της Ιστορίας.

Η αριστερά αποφάσισε να αμφισβητήσει την γενοκτονία των Ποντίων. Και βέβαια αποφάσισε ότι ειναι πολύ πολιτισμένο να μπορεί η αριστερά να αναγνωρίζει οποίες γενοκτονίες θέλει, αντίθετα με όλους τους άλλους.

Και επειδή η γενοκτονία των Ποντίων ειναι πραγματική, όπως άλλωστε και των Εβραίων, καλό θα ήταν την χολή τους ανθέλληνες ή πλαστογράφοι της ιστορίας να πουν απερίφραστα είτε ότι μισούν οτιδήποτε Ελληνικό, είτε ότι ονειρεύονται οτιδήποτε φασιστικό.

Και όσον αφορά τα σοφιστικέ απίθανα τυπάκια που λένε για την γενοκτονια των Ποντίων ότι δεν ειναι επιστημονικά ιστορικά αποδεδειγμένα ας δούμε τι γράφει ο διεθνής οργανισμός μελέτης των γενοκτονιών.

«ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ότι η άρνηση μιας γενοκτονίας αναγνωρίζεται παγκοίνως ως το έσχατο στάδιο γενοκτονίας, που εξασφαλίζει την ατιμωρησία για τους δράστες της γενοκτονίας, και ευαπόδεικτα προετοιμάζει το έδαφος για τις μελλοντικές γενοκτονίες,

ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ότι η Οθωμανική γενοκτονία εναντίον των μειονοτικών πληθυσμών κατά τη διάρκεια και μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, παρουσιάζεται συνήθως ως γενοκτονία εναντίον μόνο των Αρμενίων, με λίγη αναγνώριση των ποιοτικά παρόμοιων γενοκτονιών, εναντίον άλλων χριστιανικών μειονοτήτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ότι είναι πεποίθηση της Διεθνούς Ένωσης των Μελετητών Γενοκτονιών, ότι η Οθωμανική εκστρατεία εναντίον των χριστιανικών μειονοτήτων της αυτοκρατορίας, μεταξύ των έτων 1914 και 1923, συνιστούν γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων, Ασσυρίων, Ποντίων και των Έλλήνων της Ανατολίας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ η Ένωση να ζητήσει από την κυβέρνηση της Τουρκίας να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες εναντίον αυτών των πληθυσμών, να ζητήσει επίσημα συγγνώμη, και να λάβει τα κατάλληλα και σημαντικά μέτρα προς την αποκατάσταση (μη επανάληψη).»


http://www.apenantioxthi.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *