Αποδεσμεύσεις, ξένοι και εγχώριοι μεταγραφικοί στόχοι

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να ξεκινάνε άμεσα επαφές με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, μιας και…
 είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.
Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινάνε με τις πολλές αποχωρήσεις παικτών, τόσο αυτών που δεν υπολογίζονται, όσο και αυτών που έχουν μεγάλα συμβόλαια και η αγωνιστικές τους ικανότητες μπορούν να καλυφθούν με άλλους παίκτες ισάξιους, μπορεί και καλύτερους, αλλά προπάντων φθηνότερους. Παράλληλα το καλοκαίρι θα γίνουν σημαντικές προσθήκες “φτηνών” αλλά καλών παικτών που θα καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Εγχώριοι μεταγραφικοί στόχοι

Από την ελληνικό μεταγραφικό παζάρι οι «πράσινοι» έχουν ήδη ξεχωρίσει αρκετούς παίκτες που φέρονται ικανοί να αγωνιστούν με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Ντουγκλάο και ο Αλγερινός εξτρέμ Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας, ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού Γιώργος Γεωργιάδης και ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Μπλάνκο είναι η πιο εύκολη λύση μιας και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με την “Ένωση” σε σχέση με τους υπόλοιπους που αναγκάζει το “τριφύλλι” να τα βρει με της ομάδες τους, αφού όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν ακόμη συμβόλαιο.

Επιστροφές:

Οριστική είναι η απόφαση για την επιστροφή του Βραζιλιάνου ανασταλτικού μέσου Μαρσέλο Μάτος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι. Ο μέσος που είναι δανεικός στην Μποταφόγκο μπορεί να έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει εκεί, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν συζητούν τέτοιο ενδεχόμενο, μιας και ο Μάτος φέρεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει όπως φαίνεται η αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μάλιστα η διοίκηση σκέφτεται να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2012, κατά δύο χρόνια.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δανεικούς αυτοί θα περάσουν από αξιολόγηση μέχρι το καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται δύσκολα θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό είτε στο ρόστερ της ομάδας είτε δανεικοί, αφού η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις όσων δεν υπολογίζονται.

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *