Κασιμάτης, Μνημόνιο, ΛΑ.Ο.Σ και Προπαγάνδα


http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η Δανάη έχει απόλυτο δίκιο. Έτσι είναι τα πράγματα.
    Εν όψη εξελίξεων ψάχνονται γενικώς εκεί στο ΛΑΟΣ για να ανεβάσουν ποσοστά και μας σερβίρουν μπαρούφες, μπας και τσιμπίσουμε. Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν; ότι -στην ουσία- δεν ψήφισαν μνημόνιο; Εγώ δεν θέλω να κάνω διακρίσεις του τύπου εμείς ψηφισάμε 2 άρθρα, εσείς 5, οι παραδίπλα 20. Όλους αυτούς τους βάζω στο ίδιο καζάνι. Και τους βάζω γιατί ΗΞΕΡΑΝ. Ναι, ακόμα και ο Καρατζαφέρεις ΗΞΕΡΕ και ΣΙΩΠΗΣΕ. Τι θέλει λοιπόν τώρα; Να τον παρακαλάμε κιόλας να έρθει να μας σώσει;
    Ευχαριστώ… δεν θα πάρω.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    1:41 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Για μερικα "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ"

    Πράγματι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε: «Ποιος θα πονέσει περισσότερο; Ο πιο αδύνατος. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Μην την αλλάζουμε. Θα γκρινιάξουμε, θα φωνάξουμε, θα πλαντάξουμε, αλλά δύο λύσεις έχουμε. Ή θα προσαρμόσουμε τη ζωή μας στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή θα επαναστατήσουμε και θα κάνουμε Τυνησία τη χώρα. Εγώ ανάμεσα στα δυο –δυστυχώς για κάποιους- ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ όσο επώδυνη και κοπιαστική κι αν είναι».

    Λέγοντας ο Γιώργος Καρατζαφέρης «Ή θα προσαρμόσουμε τη ζωή μας στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή θα επαναστατήσουμε και θα κάνουμε Τυνησία τη χώρα» ασφαλώς δε μιλάει για την Νέα Τάξη πραγμάτων, με την έννοια της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως, αλλά για την νέα τάξη, με την έννοια της νέας οικονομικής πραγματικότητας στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας. Λέει ότι βρισκόμαστε, μετά την χρεωκοπία μας και την διεθνή οικονομική κρίση, σε μία νέα τάξη πραγμάτων ως προς την οικονομική μας πραγματικότητα και αναφέρει ότι οι δρόμοι είναι δύο ή προσαρμογή στις νέες συνθήκες ή χάος (όπως επιθυμούν οι αριστεροί).

    Reply
  4. Ανώνυμος

    O KARATZAFERHS EINAI O MEGALYTEROS PRODOTHS OLWN TON EPOXWN!!! MAZI ME TON GAP FYSIKA KAI OLOUS AYTOUS POU EINAI SHMERA STH BOULH!! PRIN MOU PEI OPOIOSDHPOTE TIPOTA PRWTA NA DEI TO PIO PANW BINTEO!! KAI META TA LEME..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Δυστυχώς Δανάυ είχαμε την ατυχία και πέσαμε πάνω σου και μας ξεσκέπασες!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου!
    Ξεσκέπασες εμάς και το «άθλιο σύστημα μας»???????. Η υπεύθυνη στάση θα ήταν να μην ψηφίζαμε την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης (αυτό ψηφίσαμε είτε το δέχεσαι είτε όχι) αλλά νε ψηφίζαμε την αδυναμία πληρωμής(πτώχευση). Μπορείς εν ολίγης να μας περιγράψεις λίγο της συνθήκες που θα επικρατούσαν σε αύτη την περίπτωση?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Οτι και να μας παρουσιασετε σαν στοιχειο κ.κ του Λ.α.ο.ς ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ!!!
    Και ξερετε γιατι?
    1ον γνωριζατε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι τα 110δις του δανεισμου πηγαιναν σε τοκοχρεωλυσια των προηγουμενων αμαρτιων του αθλιου συστηματος σας
    και ΟΥΤΕ ΕΝ ΣΕΝΤ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    κ 2ον κ σπουδαιωτερο,η χρονικη στιγμη
    που διαλεξατε για να μας αποδειξετε την…αθωωοτητα σας
    ειναι εκ του πονηρου
    καθοτι μυριζουν ισως ΕΚΛΟΓΕΣ κ ισως κ κατι ακομα χειροτερο για ολους σας……………
    Εν αναμονη λοιπον.

    ΔΑΝΑΗ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *