Χρυσαυγίτη …σε εσένα μιλάω.. Ξύπνα ! ! !

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και εσύ πιθανόν να άκουσες πως η ΑΤΕ BANK συγχωνεύεται με τη ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK .
Γιατί οι άνθρωποι «ΣΟΥ» , οι άνθρωποι που κάνουν « Συσσίτια» σε φτωχούς Ελληνες, οι άνθρωποι που βροντοφωνάζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως είναι οι προστάτες της μάνας Ελλάδας, προστατεύουν και βοηθούν στο Ξεπούλημα της Ελλάδας που γίνεται μέσω της ΑΤΕ bank και Πειραιώς;…
Αλλά να διορθώσω, δεν πρόκειται για ξεπούλημα, πρόκειται για….
ΧΑΡΙΣΜΑ Ελληνικής Γης σε Εβραίους Ιδιότες Τραπεζίτες Διεφθαρμένους Μέλη και Πράκτορες της Μεγαλύτερης Ληστοσυμμορίας που γνώρισε αυτός ο Πλανήτης.

Δεν υπερβάλλω, δε σε προκαταβάλλω.

2 αριστεροί από τη ΔΗΜΑΡ , 6 Αριστεροί από το ΠΑΣΟΚ , 23 Ακροδεξιοί από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 3 Ναζιστές από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank!

ΝΑΙ! Καλά διάβασες, μπλοκάρουν τη κίνηση για να ελεγχεί πως και με ποια δύναμη χαρίστηκε η Δημόσια τράπεζα ATE BANK (Αγροτική Τράπεζα) στην Ιδιοτική Πειραιώς.
Σε αντίθεση με τους παραπάνω ψευτοαριστεροναζιστοέλληνες, 12 Βουλευτές του Σύριζα, 3 Βουλευτές από τους Ανεξάρτητοι Ελλήνες και 2 βουλευτές του ΚΚΕ έχουν υπογράψει για να γίνει ο έλεγχος της περιβόητης και σκανδαλώδης μεταβίβασης.

Με πιο απλά λόγια,
Τα χρυσα αυγά στηριζουν μαζι με το τριγωνο της καταστροφης τον Εβραίο , υποτιθέμενο Ιδιοκτήτη της Πειραιώς Σάλλα! (άλλος είναι ο αληθινός ιδιοκτήτης, αλλά δεν έχει σημασία). Σε αντίθεση με τους «Συριζαίους» που υπογράφουν για να ελεγχεί το ζήτημα!
Τώρα για να μάθεις τι συνεπάγεται απο αυτή τη μεταβίβαση, επέτρεψε μου να σου πω και να σκεφτείς και μόνος σου αν πρόκειται ή οχι για ξεπούλημα της Ελλάδας.

Καταλάβατε γιατί ΛΥΣΣΑΞΑΝ κατά του Γιώργου Παπανδρέου;

Γιατί απαίτησε για τα χρήματα (ανακεφαλαιοποίησηση) που θα πάρουν οι τράπεζες, να δώσουν στο δημόσιο κοινές μετοχές. Δηλαδή οι τράπεζες να ανήκουν, κατά το ποσοστό του δανείου στο κράτος, δηλαδή στο ΛΑΟ από όπου προέρχονται τα χρήματα!!!

Ο Αντωνάκης υποσχέθηκε να τα δωρίσει. Καταλάβατε γιατί τον ΨΗΦΙΣΑΝ;

Καταλάβατε γιατί ο Παπανδρέου έγινε το μαύρο πρόβατο των τραπεζιτών ;

Τώρα διάβασες αυτά που γράψαμε. Μάθε μόνος σου τι συνέβη. Είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και να τιμωρήσεις τους ληστές των χρημάτων μας!!!

Εμείς θα πληρώσουμε τις ζημιές τους;

Κύριε Μιχαλολιάκο ποιος ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ την Αγροτική;

Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Ντροπή ..!

Ένας πατριώτης αναγνώστης σας 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *