Οργή του ΙΝΚΑ για την μεθόδευση κατάσχεσης των σπιτιών…

Η Ελληνική δημοσιογραφία, σταθερά πιστή στην δουλικότητα και την υπηρέτηση όλων των κυβερνητικών παρανομιών και δοξαστική προς τους εκπροσώπους των τοκογλύφων που τους αποκαλεί χαϊδευτικά τροϊκανούς, και τώρα, θέλει να
μας πει, για να το ενστερνιστούμε ωσάν να είναι κάτι από ανώτερους που πρέπει να το δεχθούμε, ότι δήθεν οι εφορίες θα κάνουν πλειστηριασμούς στα 2/3 της αντικειμενικής αξίας επειδή στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι αντικειμενικές είναι 50% υψηλότερες
από τις εμπορικές.
Μακιαβέλι δάσκαλο έχουν οι ……………. Δημοσιογράφοι αυτοί.
Ο ΚυβερνοΔημοσιογραφικός ζουρλομανδύας στην εξυπηρέτηση του χάους και πάλι.
Αν οι αντικειμενικές είναι 50% υψηλότερες από τις εμπορικές να προσαρμοστούν αμέσως από το ΥπΟικ. ανάλογα και επειδή αλλιώς είναι λόγος ένστασης σε κάθε απόπειρα σχετικού πλειστηριασμού.
Το ΙΝΚΑ θεωρεί δεδομένο ότι κάθε πολίτης που θα πληγεί από τέτοιο πρωτόγονο μέτρο από οποιονδήποτε, με τα ένδικα μέσα και με την πρώτη τέτοια ανήθικη προσπάθεια, θα δώσει την απάντηση και στους ΚυβερνοΔημοσιογράφους και σε αυτούς που θα το επιχειρήσουν.
Το ΙΝΚΑ καλεί τον Υπουργό Οικονομικών να ρυθμίσει αμέσως το σύστημα προσδιορισμού αντικειμενικών αξιών, ώστε να αναπροσαρμόζεται αυτόματα κάθε εξάμηνο.
Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να παρακολουθεί ουραγός κάθε τρελοσυζήτηση που μπαίνει στο τραπέζι της ενημέρωσης και αν δεν κτυπηθεί να γίνει πράξη και θεσμός.
Η Ελλάδα γέμισε τρελούς θεσμούς και ανασκολοπίσεις του Νομικού Περιβάλλοντος και διαταραχή της Δικαιοσύνης, με παρόντα στην κυβέρνηση, και κρίσιμα υπεύθυνο για το νομικό περιβάλλον επί των ημερών του, έναν καθηγητή νομικής τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο που εξάτμισε αδοκήτως και την αίγλη του ονόματος Ελευθέριος Βενιζέλος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *