Τα εθνικά μυστικά του βάλτου της Ψωρο-ελίτ


Ένα σύντομο χρονογράφημα ήθους και πάθους σε συνέχειες.

-Η μάνα είναι και αδελφή του παιδιού της. Ο παππούς ήταν και πατέρας ,ενώ ο πατέρας ήταν και αδελφή.

Βγάζετε άκρη; Ούτε και αυτοί.

-Το παιδί του σταυλάρχη μοιάζει στον έκπτωτο και τον παππού του. Πήρε και το κουσούρι του παππού. Από το DNA.Και επειδή ήταν “έτσι και αλλιώς”, έκανε παραγωγή τσιπούρας. (Που τα μισά χρόνια είναι αρσενικιά και μετά θηλυκή) .Και αγαπούσε μεν τον Αβερελ, αλλά μισούσε ,την γυναίκα του φοροφυγάδα, που……
είχε κάτι μυστικές συναντήσεις σε νησί με τον αγαπημένο του, για τις οποίες την έδερνε ο άντρας της. Και η Δυστυχισμένη που τα έμαθε αργά το έριξε στις σοκολάτες και πάχυνε.
Βγάζετε άκρη;
-Ο εχθρός της μητέρας που είναι αδελφή του παιδιού της, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με την καταστροφή της χώρας του ,γιατί ασχολείται με την καταστροφή του σπιτιού του ,ώστε να βρει την ευτυχία, του σε ενοικιασμένο δωμάτιο με ντους.
Βγάζετε άκρη;

-Η γριά Ροζαλία, υιοθέτησε (πολιτικά) τον νεαρό poustis, που ως “παιδί”της Ροζαλίας οργανώνει τώρα gay parade.H rozalia. είχε βαφτίσει και το παιδί της νοσοκόμας, που έγινε μεγάλος επιχειρηματίας, με κάτι μίζες με ουρά, για την Εθνική (άμυνα), αλλά ο Τιμονιέρης, τους τα χάρισε, γιατί περίμενε τη σειρά του. Ο τιμονιέρης, πήδαγε την γυναίκα, ενός που χρώσταγε στην Εθνική (τράπεζα),και μετά όταν χώρισε, την έδωσε προίκα, μαζί με την Εθνική, στον εθνικό κερατά, για να κλείσουν τον κερατά της Εθνικής όπως είχε υποσχεθεί, ο Εθνικός (κολομπαράς) στους Γερμανούς.
Ο Εθνικός, έσπρωχνε τη μάνα του πατέρα του Τσιπουροπαραγωγού, εναλάξ με κάποιον αρναούτη, γιατί τον πατέρα του, τον έσπρωχναν, κάτι Αφρικανοί ευέλπιδες. Όλοι στον συνωστισμό!

Βγάζετε άκρη;

-Ο ανιψιός του Εθνικού, ο νωθρός, ίππευε έναν κοσμηματοπώλη. Ο φίλος του σταυλίτης, του δάνεισε την γκόμενα του, και μετά πήδησε από το μπαλκόνι, ενώ το αυτοδημιούργητο παλιό αμόρε γινόταν τουρισμός.
Βγάζετε άκρη; Ούτε αυτοί!
Αλλά μέσα από την απέραντη και διαχρονική allaxokolia στον Βάλτο, τα κερατιάτικα της ψωρο-ελίτ θα τα πληρώσουμε εμείς. Άλλος….. και άλλος πληρώνει.Κλασσικά!

http://deltio11.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *