Η μητέρα όλων των μαχών είναι στο Μπερναμπέου

Οι αγώνες στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα και στην Βαλένθια στον τελικό του Κυπέλλου ήταν απλά το ορεκτικό. Η μεγαλύτερη μάχη της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα είναι στο Μπερναμπέου, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα δύο προηγούμενα ματς ο Μουρίνιο κατάφερε να κλειδώσει την Μπάρτσα, αλλά σε αυτόν τον ημιτελικό η επιλογή να «σκηνοθετήσει» ένα ματς για το 1-0 έχει μεγαλύτερο ρίσκο από…..
κάθε άλλο παιχνίδι.

Αν γυρίσουμε έναν χρόνο πίσω στον αγώνα της Ίντερ με την Μπαρστελόνα στο Μιλάνο, οι παίκτες της Ιταλικής ομάδας άφησαν στην άκρη τα σχέδια του “special one” και κάνοντας έναν αγώνα πάθος και καρδιάς γύρισαν το ματς από το 0-1 στο 3-1. Ο Μουρίνιο όταν μιλά για «έπος» απέναντι στην Μπαρτσελόνα μιλά για τον επαναληπτικό στο «Καμπ Νου», όταν με δέκα παίκτες πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και η Ίντερ προκρίθηκε. Αλλά μην ξεχνάμε κάτι: Η Μπάρτα είχε κερδίσει τότε με 1-0.

Η επιδίωξη του 1-0 μερικές φορές έχει και… παρενέργειες, δηλαδή, να τελειώσει το ματς 0-1. Παράλληλα το ερώτημα που τίθεται είναι αν φτάνει το 1-0 για την ρεβάνς στο «Καμπ Νου»; Την τελευταία φορά που πήγε εκεί η Ρεάλ έφυγε με 5-0 στην πλάτη της.

Συμπερασματικά, λοιπόν, αναμένουμε την μητέρα όλων των μαχών, με περισσότερη αγωνία, μπαλάρα, συγκινήσεις και σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Α και κάτι ακόμα. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ θυμωμένη…

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ "iera ellas" από τη στιγμή που στο παρασκηνίο του ποδοσφαιρού γίνεται του ΕΥΡΩ-ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" τι περιμένουμε να δούμε..? Το μόνο πλέον που έχει απομείνει είναι το θέαμα…ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ έχουν εξαλείψει προ π΄όλου….

    Reply
  2. iera ellas

    η θεση που πηρε ο 2.24 εχει βαση καθως ο διαιτητης επετρεψε την ρεαλ να παιξει πολυ σκληρα αφου μονο ετσι αντιμετωπιζεται η μπαρτσα. αλλος διαιτητης θα ειχε βγαλει 2 κοκκινες στο τεταρτο… ασε που οποιος ειδε χθες την σαλκε μετην μαν γιου καταλαβε οτι τα παιχνιδια της σαλκε με την ιντερ ηταν καπως…καταληγουμε πως καποιες φορες τα ματς ειναι επιλεγμενα πως θα τελειωσουν…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ..ΕΙΝΑΙ..ΤΙ ΨΑΧΝΕΣΤΑΙ….ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ…ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *