ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ “ΤΟΛΜΗΣΕ” ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΛΕΣΧΗ!

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ….
ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ “ΒΗΜΑ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ “ΑΚΡΑΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ” ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ:

Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ) που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία.

Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την…..Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.

Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ.

Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς;

«Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω»απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.

Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΜΟΝΟ ΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ:ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ “ΜΥΣΤΙΚΟ” ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ:ΣΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ,ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ “ΛΕΣΧΕΣ”,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ;ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΕΝΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ:ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ’ΜΑΘΕ,ΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ,ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ:ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ”,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.
.pentapostagma.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

34 Comments

  1. Ανώνυμος

    Υ.Γ.: Κι όσο για την κορούλα σου – που "κάποιοι φταίνε που δεν έχετε λεφτα να πάρετε την κουκλίτσα της"…μπορείς να της εξηγήσεις πως δεν ειναι ακριβώς εκεί το θέμα – αυτός άλλωστε ειναι και ο τρόπος για να μπεί κανείς απο μικρός στην φιλισοφία του "καταναλωτή"…
    Αν εσυ ψαχνεις τρόπους για να ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ & ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ – η κορούλα σου θα το καταλάβει μια χαρά…!
    Και ίσως αποκτήσει εγκαίρως και τα "αντανακλαστικά" των αληθινών ΑΞΙΩΝ για την ζωή της…

    Ροζα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Προλαβαίνουμε να συγκροτήσουμε μικρές ομαδες – που να επιβιώνουν εξω απο τις πόλεις ΑΥΤΟΝΟΜΑ ως πρός το νερό, την τροφή και τον ηλεκτρισμό…;;;
    Προλαβαίνουμε να καταργήσουμςε τα greeklish και να κρατήσουμε τη γλώσσα μας για τα παιδιά μας…;;
    Προλαβαίνουμε να γίνουμε Γκάντι…;;;
    Προλαβαίνουμε να αποποιηθούμε τον ευγενέστατο τίτλο του "καταναλωτή", του "υπαλλήλου", του "managment" ή του τηλεθεατή που ψηφίζει τους νικητές του Big Brother….;;;;
    Γιατί αν δεν προλαβαίνουμε να τα κάνουμε όλα αυτά…όσο και να γκρινιάζουμε, το κόλπο ειναι απο πολλά χρόνια προετοιμασμένο…! Ξεδιπλώνεται εδώ και ποοοολύ καιρό – εμφανέστατα μπροστα στα μάτια μας…!
    Αν δεν μπορεσαμε να το δούμε, παίξαμε το παιχνίδι τους…!
    Αν δεν ειμαστε προετοιμασμένοι είμαστε ΑΞΙΟΙ της μοίρας μας….!
    Δεν ειναι "φρέσκο νέο" οι μασσονίες και οι λέσχες…!
    Κι αν ακόμα ψαχνουμε για Ελληναράδες "αρχηγούς", να μας "ενώσουν" κλπ κλπ τέτοια…λυπάμαι αλλά είμαστε μακριά νυχτωμένοι….!
    Η ζωή του καθενός ειναι ΚΥΡΙΩΣ δική του ευθυνη…! Από δώ και πέρα τουλάχιστον…!
    Αν δεν υπάρχουν ΑΞΙΕΣ και ΕΠΙΓΝΩΣΗ κανένας "αρχηγός" δεν πρόκειται να σε ξελασπώσει…!

    Ροζα Λ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ελληνες να πάτε όσοι θέλετε στην ιστοσελίδα "GO petition"change the world.Στα tools and active petition και ψηφίστε κατά την άρση της βουλευτικής ασυλίας.Εκεί υπάρχουν χιλιάδες ψήφοι που πρέπει να γίνουν εκατομμύρια για να αλλάξει ο νόμος.ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ.Υπογράψτε στο orthros.gr κατά της κάρτας του πολίτη εάν δεν θέλετε να γίνεται αυτό που ξέρετε.Και μην περιμένετε την επίσημη Εκκλησία γιατί και εκεί Μασσόνοι έχουν τους θρόνους.Ο ΝΩΟΝ ΝΟΗΤΟ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ,ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!…ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4ΧΡ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ(ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ),ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.Οι Εβραίοι-Μασσόνοι τυφλοπόντικες κινούνται στο σκοτάδι,οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ΦΩΣ και πρέπει να τους κάψει γρήγορα,έναν Ελληναρά-πατριώτη χρειαζόμαστε για αρχηγό και να γίνουμε μια γροθιά!Ο Γεώργιος Jeffrey Παπανδρέου είναι πουλημένος προδότης.Ψάξτε!

    Reply
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ (21-11-2010 ΤΩΝ 8:45μμ)

    Reply
  6. ΕΛΛΗΝ ΔΑΙΜΩΝ

    ΙΧΩΡ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.areti πολυ χαιρομαι που ανακαλυψες τον εαυτο σου.εγγυουμε σε ολους τους αναγνωστες,οτι μεσα στο ετος που ερχεται αν δεν μας προλαβουν τα γεγονοτα,(επιστρατευση)θα παρθει η ηγεσια της χωρας για 7ημερες με χρηση δυστιχως πυρος.θα κληθειται να διαλεξετε στρατοπεδο ελπιζω για το μελλον των παιδιων σας να πραξεται ορθα και να υποστηρηξετε τους ανδρες που πιθανον θα θυσιαστουν για εσας.ευδαιμονητε.
    ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ.

    Reply
  7. areti

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΒΡΑΖΕΙ… ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΜΟΝΗ… ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΩ.. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΟΙ!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ. ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΈΡΘΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ.. ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕ ΝΑ ΒΓΕΙ.. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ.. ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΚΟΒΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΨΩΜΙ.. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ.. ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΩ.. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!!!!!!!!!

    Reply
  8. Λ.Ο.Κ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΣΑ ΣΩΣΟΥΜΕ

    Λ.Ο.Κ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΩΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΩΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΞΥΠΝΙΣΤΕΕΕΕ!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αγαπητοί φίλοι πολυ καλά τα λέτε, η Νεα Ταξη Πραγμάτων ξεκίνησε την τελικη φάση του σχεδίου.
    Αυτη τη στιγμη φαινονται ανίκητοι αλλά .
    οπως είπε και ο Γκαντι …οσο ανίκητοι κι αν φαινονται οι καταπιεστες στο τέλος πάντα νικιουνται.
    Ας χρησιμοποιήσουμε τη δυναμη του διαδικτύου.
    Ας προτρεψουμε τα ατομα του κοντινου μας περιβάλλοντος αλλα και του ευρυτερου διαδικτυακου μας κυκλου (facebook πχ) να αναζητησουν την αληθεια μέσω keywords οπως:
    ILLUMINATI, BILDEBERG CLUB, ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, FREE MASONS, ALEX JONES κλπ κι ας αφήσουμε τον καθένα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και με τη σειρά του να τα διαδόσει με τον ίδιο η οποιον αλλο τροπο θεωρεί σωστο. Αυτο και μονο αυτο χωρις καμμια αλλη πιεση.
    Η Γνωση ειναι δύναμη και η προσωπικη μου εμπειρια (που μεχρι τωρα τα θεωρουσα ολα αυτα το λιγοτερο παρατραβηγμένα) ειναι οτι το γνωστικο αντικείμενο που γενικα ονομάζεται ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ είναι τοσο τεράστιο που είναι πολυ δυσκολο να αναπτυχθεί και να περιγραφει στα πλαισια μιας συνηθισμενης συζήτησεις σαν αυτες που κάναμε παλιότερα.
    Πρεπει ο καθενας να ψαξει και να ψαχτει μονος του.
    Ας ενημερωθουμε λοιπον κι ας ενημερωσουμε ειναι η μονη μας ελπιδα, ας στρεψουμε το δικο τους οπλο, το ιντερνετ, εναντιον τους οσο πιο γρηγορα κι οσο πιο μαζικά μπορούμε και μετά όλο και κατι θα σκεφτουμε, άλλος δρομος δεν υπάρχει….για την ωρα.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Μην ασχολείστε με το κουνούπι και χάνετε τον ελέφαντα.

    Εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος που μεν στην αρχή θα είναι χωρίς όπλα αλλά απο την μέση και μετά θα δούμε την κόλαση.

    Ο πόλεμος αυτός έχει δύο μέτωπα πρώτα το οικονομικό και κατόπιν το στρατιωτικό, στο μεν οικονομικό ο μεγάλος εχθρός του νέου άξονα ακουεί στο όνομα κίνα. Για τον λόγο ότι δεν μπορούν να χτυπήσουν την εν λόγω χώρα στρατιωτικά διαλύουν οικονομικά ορισμένα κράτη της ευρώπης αναμεσά τους και η ελλάδα έτσι ώστε να δημιουργήσουν την λεγόμενη κινέζικη βιομηχανική ζώνη μέσα στην ευρώπη με αποτέλεσμα να φέρουν πίσω όλες τις βιομηχανίες σε φθηνά ευρωπαικά πλέον χέρια έτσι ώστε να αποδιναμώσουν την κίνα για να μην μπορεί να αποτελέσει στρατιωτικό κίνδυνο στα μετέπειτα σχέδια τους.

    Το στρατιωτικό σχέδιο έχει ώς εξής απο τις αρχές του 2012 ο αμερικανικός στρατός μεταφέρει το πολεμικό θέατρο στα βαλκάνια με έδρα τα σκόπια, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει τα σημεία του λεγόμενου μουσουλμανικού τόξου προσκείμενο σε αυτούς (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, Μαυροβούνιο).

    Ο στόχος θα είναι η ρωσία και τα κοιτάσματα τα οποία ελέγχει, διότι να μην ξεχνάμε ότι η αμερική είναι ένας τεράστιος δράκος ο οποίος τρέφετε με καύσιμο.

    Απο την στιγμή που η ρωσία θα καταλάβει ότι τουρκία και αμερική προσπαθούν να κάνουν ότι έκανε ο χίτλερ το 1942 με τους τότε συμάχους θα αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι.

    Η οικονομική εξόντωσει της ελλάδος δεν αφορά κυρίως φθηνά εργατικά χέρια αλλά την αποδυνάμωση της απο τα κυριαρχικά της δικαιώματα έτσι ώστε έαν υπάρξει αντίδραση στα σχέδια να εφαρμοστεί το σχέδιο κόσοβο και σε εμάς με την μουσουλμανική μειονότητα στην θράκη την επέκταση των σκοπίων ως μακεδονία και την αστάθεια στο αιγαίο.

    Δυστυχώς ξεπουλήσαμε προ πολλού το δικαιωμά μας στην αντίδραση.

    Reply
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ! ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!ΝΑ ΠΩΣ ΑΝΤΛΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ !
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΤΛ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

    Reply
  13. white rabbit

    ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ.Η ΑΠΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ??

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Το θέμα ειναι οτι δεν αντιδράει κανεις παρα μονο νευριαζουμε,, ο κοσμος ακομα κοιματε δεν εχει καταλάβει τι ακριβως συμβαίνει,, οταν ξυπνήσει θα ειναι παρα πολυ αργα…
    Ανδριανή

    Reply
  16. Sandman

    Εαν όντως σας πείραζε όλο αυτό το θεατράκι, θα πηγαίνατε να ψηφίζατε "ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ"!!!
    το είχε πεί ο Σαββόπουλος το 89' παρακαλώ!!! Πόσο διαχρονικό…

    Reply
  17. kokisat

    να τους στειλουμε σπιτια τους παιδια και να κατασχεθουν οι περιουσιες τους να σωθει η χωρα,απλα πραγματα.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΚΑΡΚΙΝΟ, HIV, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Δ', ΜΑΥΡΟ ΠΥΡΕΤΟ, ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ BIELDEBERG

    Reply
  19. Ανώνυμος

    2:01 Όταν σε έστελναν οι γονείς σου στα φροντιστήρια ας φρόντιζες να μάθαινες.Είδες τώρα που δεν καταλαβαίνεις τα Εγγλέζικα;

    Reply
  20. iera ellas

    αυτοι που πρωτο ασχοληθηκαν με αυτα τα θεματα χαρακτιζοντουσαν ως φανατικοι ακραιοι φασιστες εθνικιστες.αυτοι που ασχολουνται τωρα με αυτα παλι δεν ειναι επιθυμητοι από τον πολυ λαο.

    Reply
  21. sfiga

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

    Reply
  22. panais

    Παιδιά,αφού ξέρουμε τί είπανε…μην ξεχνάτε η πρωθυπουργός της Φιλανδίας,τα ομολόγησε όλα…γίνανε μαλιά κουβάρια στην Αθήνα όταν συνεδριάσανε…επηδεί αποφάσισε ο mr Kisinger να εμβολιάσει τον κόσμο όλο για να αρχίσει να μειώνετε ο πλυθησμός της γής…δεν τα λέω εγώ αλλά ΜΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌς που έχει καρύδια 10κιλα παραπάνω και απο τους Κρητιτζιούς!Παρολίγον να μαλιοτραβηχτούν κάποιες και κάποιοι εκεί μέσα(σύμφωνα με έγκυρες δικές μου πληροφωρίες),ποιός υπολογίζει τον Παπακωνσταντίνου στην Βίλντερμπεργκ,πιονάκι τους είναι που αύριο ούτε μνημόσηνο δεν θα του κάνουν!Ούτε εμείς οι Ορθόδοξοι θα τους κάνουμε διότι ξεκάθαρα η λέσχη αυτή είναι δαιμονική…ψάξτε το!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Πάντοτε οι μασώνοι βάζουν τους δικούς στους σε νευραλγικά σημεία της πολιτικής (π.χ. Οικονομία, Παιδεία, Ένοπλες Δυνάμεις, κ.λ.π.).

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Μαλιστα κ υπουργε , με δηλωσεις που σας διδασκουν στην μασονικη στοα δεν μας πειθετε.Αν ειστε πραγματικος ΕΛΛΗΝΑς και μπλεξατε αθελα σας τοτε βγητε να καταγειλετε το φοβερο μυστικο που ξερετε.Αν ειστε πραγματικος ελληνας που σας εγκλωβισαν οπως συνηθιζουν και δεν μπορειτε να απεγκλοβισθητε γιατι ειστε ενοχος εγκληματικων πραξεων καθ υποδειξη τους σε βαρος του λαου ,τοτε παρολο που σας συμπεθω σας λεω ΄¨αυτοκτονηστ娨, η με ηρωικη εξοδο προστατεψτε την Πατριδα.Υ,Γ.Τωρα δεν πιστευω να εχει κανενας αμφιβολια τι εστι μασονια και οτι η μασονια οδηγει το μελος της στην ομοφυλοφιλια ,στο εγκλημα ,και στην προδοσια της Πατριδας.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ξεχασατε τη διαμαντοπουλου. δεν ειναι τυχαιο που ιστορικα βαζουν αρχιμασονους στο υπουργειο παιδειας. (διαμαντοπουλου, γιαννακου, ραλλης κλπ)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *