Ο Τατσόπουλος πήρε την σκυτάλη από τον Κασιδιάρη

Σε χλωρό κλαρί δεν έχει αφήσει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο μετά τις δηλώσεις γα το κωλοκόμμα ΠΑΣΟΚ. Με αναφορές και σε παλαιότερές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο Δημήτρης Καρύδης προκαλεί καθημερινά τον ανεξάρτητο βουλευτή να
πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό του για το ΠΑΣΟΚ.

«Δε φταίει το ΠΑΣΟΚ για όλα όσα έχουν συμβεί στη χώρα, ο κ. Τατσόπουλος δημιουργεί με το σκληρό του λόγο ένταση και μίσος, πήρε τη σκυτάλη από τον Κασιδιάρη που είναι στη φυλακή» είπε ο Δημήτρης Καρύδης

Από την πρώτη μέρα που έκανε τη δήλωση ο Π. Τατσόπουλος για το κωλοκόμμα ΠΑΣΟΚ που φταίει (όπως είπε) για την κατάντια της χώρας ο Δημήτρης καρύδης απάντησε από τα social media. «Ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε κατά πως φαίνεται την προεκλογική του εκστρατεία… με πολύ βαρετό τρόπο: χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ…. Καλό όμως είναι να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι».

Την επόμενη μέρα ακολούθησε δεύτερο σχόλιο και πάλι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Κανένα χιούμορ, κ. Τατσόπουλε. Και με την ευκαιρία, μήπως να αναρωτηθείτε αν διαφέρει σε τίποτα ο ισοπεδωτικός, χυδαίος και υβριστικός λόγος σας, από το λόγο των Χρυσαυγιτών που κατά τα άλλα σωστά καταγγέλλετε, ως λόγο που εκτρέφει το μίσος το διχασμό και πλήττει τη Δημοκρατία; Αλλά αυτά συμβαίνουν, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό και όταν ο δημόσιος λόγος κάποιου εξαντλείται στο να δημιουργεί φτηνές εντυπώσεις».

Αλλά η επίθεση συνεχίστηκε και χτες από τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Με πολύ σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Καρύδης, δίνοντας συνέχεια στη διαμάχη, που ξεκίνησε όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε «κ…κόμμα» το Κίνημα.
 Ο κ. Καρύδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 σημείωσε ότι: «Δε φταίει το ΠΑΣΟΚ για όλα όσα έχουν συμβεί στη χώρα, ο κ. Τατσόπουλος δημιουργεί με το σκληρό του λόγο ένταση και μίσος, πήρε τη σκυτάλη από τον Κασιδιάρη που είναι στη φυλακή» είπε ο Δημήτρης Καρύδης, προσθέτοντας καυστικά «σε λίγο θα μας πει ότι η μισή Αθήνα που πήγε μαζί του ήταν σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για να τον εξοντώσει».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *