Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Του Παναγιώτη Δουμα
Όλα αυτά βέβαια, είναι ψιλά γράμματα για εκείνους που ακόμη και αυτή τη στιγμή παίζουν θλιβερά πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού, με δεκανίκια τα ΜΜΕ που τους εξέθρεψαν και τους μιντιακούς δεινόσαυρους που δεν χάνουν ευκαιρία με τον γραφικό τους τρόπο να εξαπολύσουν την χολή τους στους μόνους μη συνυπευθύνους, με σκοπό την……….
εύνοια μελλοντικών κυβερνόντων. Προφανώς κ. Τράγκα, κ. Χατζηνικολάου, κ. Μαγκριώτη και κύριοι του «Antinews» και του «Πρώτου Θέματος», εσείς θα το κάνατε αλλιώς. Προφανώς και έχετε αποδείξει στο παρελθόν τις ικανότητές σας και την αποτελεσματικότητά σας, την άνεση, αν θέλετε, με την οποία διακρίνετε το σωστό από το σφάλμα, την αλήθεια από το ψέμα. Και προφανώς, ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Μάκης Βορίδης ευθύνονται για την θλιβερή κατάσταση της χώρας, για τις αυξήσεις και τα χαράτσια, για όσα έγιναν και όσα θα συμβούν. Προφανώς φταίνε και για την δολοφονία του Κέννεντι, το «ατύχημα» της Νταϊάνας, ενώ τον Θόδωρο Αγγελόπουλο τον έφαγε στην πραγματικότητα ένα τρίκυκλο με τον Καρατζαφέρη στο τιμόνι και τον Βορίδη από πίσω, ντυμένο αρχαίο ροπαλοφόρο, σαν κι αυτούς του Πεισιστράτου… Αυτό δεν το ξέρατε, σας το λέμε τώρα!

Υ.Γ. Κύριε Τράγκα, μέχρι το καλοκαίρι θα κλείσουν πολλοί οργανισμοί. Το πού θα βρείτε μετά κρατική διαφήμιση για να χρηματοδοτείτε τις απούλητες φυλλάδες σας, το ρωτήσατε στην Συγγρού;

eoniaellhnikhpisti.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *