Σοκ στο Ρέθυμνο – Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και βούτηξε στο κενό

Σοκ στο Ρέθυμνο από τον τρόπο που διάλεξε ένας νέος άνδρας να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και βούτηξε σε κενό 50 μέτρων με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις….
7 το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο αυτόχειρας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου όταν ξαφνικά άνοιξε την πόρτα του οχήματος για να κάνει βουτιά θανάτου από την γέφυρα του Προφήτη Ηλία μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων οδηγών. Αμέσως στο σημείο της τραγωδία έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον 40χρονο άνδρα, σερβιτόρος στο επάγγελμα, ενώ αυτή την ώρα γίνεται η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πατέρας τριών παιδιών ενώ οι λόγοι της πράξης του παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο φαίνεται ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τους συγγενείς του να τον αναζητούν από το πρωί, όπως αμαφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

http://www.prismanews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *