“Υποκριτή Έλληνα” μην παραπονιέσαι..

Για να είμαστε δίκαιοι ως προς την ιστορία αλλά και την συνείδησή μας, πρέπει να αναφέρουμε τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την πτώση του Ανδρέα Παπανδρέου.
Γίνονται εσωκομματικές εκλογές και εκλέγεται ο Κώστας Σημίτης (Ααρόν Αβούρης) με μικρή διαφορά, από τον…..
ιδιοκτήτη 18 off-shore εταιριών Άκη Τσοχατζόπουλο. Όλος τυχαίως αμέσως μετά έρχεται το επεισόδιο των Ιμίων όπου ο Κώστας Σημίτης πριν τις προγραμματικές δηλώσεις υπόσχεται ότι τα Ίμια είναι Ελληνικά και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε θέματα εθνικής κυριαρχίας..

Την συνέχει την ξέρουμε, παραχώρησε τα Ίμια στην τουρκική πλευρά υποχωρώντας και υποστέλλοντας την σημαία σε εθνικό έδαφος, κάτι που είχε να γίνει από το 1812!

Εδώ έρχεται ο Ελληνικός λαός που έχει ένα μεγάλο μέρος ευθύνης για την κατάντια της χώρας στα εθνικά θέματα και στην εξωτερική πολιτική γενικότερα. Αφού λοιπόν Ελληνικέ λαέ διαπίστωσες την προδοσία Σημίτη όσον αναφορά τα Ίμια, στις εκλογές που διεξήχθησαν λίγους μήνες μετά, εξέλεξες των Κώστα Σημίτη για πρωθυπουργό!!! Εξέλεξες αυτόν που θεώρησε συναισθηματικό να υπάρχει η Ελληνική σημαία στα Ίμια! Όχι μόνο μία φορά, αλλά δύο! Και για πρωθυπουργό σημερινό, εξέλεξες τον τότε υφυπουργό εξωτερικών Γεωργάκη Παπανδρέου!! Και αντιπρόεδρο της σημερινής κυβέρνησης τον τότε υπουργό εξωτερικών “το εθνικό παχύδερμο” Θεόδωρο Πάγκαλο! Επειδή ξεχνάς εύκολα ελληνικέ λαέ, στα θυμίζω, σου θυμίζω πόσο εύκολα ξεχνάς και μετά παραπονιέσαι για την κατάσταση που επικρατείς στην σημερινή πολιτική σκηνή.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ψηφίσεις προτίμησε κάτι άλλο εκτός απο την οικογενειοκρατία που μας επιβάλουν οι τεκτονικές στοές και ψήφισε ένα από τα κινήματα πολιτών που είναι εκτός βουλής και υπηρετούν το εθνικό συμφέρον και το συμφέρον του μικρομεσαίου πολίτη

anti-ntp.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Κλεάνθη

    Ανώνυμε 9.29 πόσο βολεμένος είσαι?? Θα στα πάρουν οσονούπω τα λεφτά και δεν θα διορίσουν και τα παιδιά σου. Να δούμε τί δουλειά θα βρούν εκτός δημοσίου. Έτσι κάτι τέτοιοι ψηφίζαν μονίμως και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΤΗΝΗ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ……

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΒΟΥΡΗ ΑΒΟΥΡΗ
    ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΚΑΒΟΥΡΙ
    ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙ
    ΑΒΟΥΡΗ ΑΒΟΥΡΗ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ

    ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΠΑΑΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
    Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ …ΓΟΥΔΙ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *