Ο Γιώργος… παραμένει ΠΑΣΟΚ


Οργισμένος ο Πρωθυπουργός, μας απειλεί συνεχώς τις τελευταίες μέρες με εκλογές, αν δεν υπερψηφίσουμε την πολιτική του. Ο ίδιος δηλαδή άνθρωπος που πριν μερικούς μήνες μας καλούσε να ψηφίσουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια, τώρα θέλει να στηρίξουμε τον Σγουρό και τον Καμίνη, αλλιώς θα χάσουμε άλλη ….
μια Κυριακή τρέχοντας στα εκλογικά κέντρα. Τελευταία μάλιστα, έκανε λόγο και για συμφέροντα που πλήττονται από τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που κάνει, και ζητούν από τους πολίτες να τον αποδοκιμάσουν.
Φυσικά ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου και ο υπουργός πολλών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμα φορά απέφυγε να μας διαφωτίσει ποιά είναι αυτά τα συμφέροντα που θίγονται από την πολιτική του. Τα συμφέροντα αυτά τώρα εμφανίστηκαν; Τόσα χρόνια ο μπαμπάς του και ο ίδιος δεν ήταν στην εξουσία; Η λαμογιά, ως τρόπος σκέψης και πρακτικής, δεν γαλουχήθηκε επί κυβερνήσεων στις οποίες ήταν και ο ίδιος μέλος;

Ποιοί ήταν αυτοί που διαχειρίστηκαν τα πακέτα από την Ευρώπη χωρίς να αφήσουν τίποτα πίσω για τους άλλους; Ρώτησε ποτέ τον μπαμπά του αν … ξεπλήρωσε εκείνο το δάνειο για τη βίλα της Εκάλης; Ρώτησε ποτέ τον Τσουκάτο που τα πήγαινε τα πακέτα της Ζίμενς; Στο ίδιο μαγαζί δεν ήταν; Ρώτησε ποτέ τον Άκη και τα άλλα παιδιά πως ξαφνικά βρέθηκαν με τόσα ακίνητα; Γιατί από λόγια χορτάσαμε. Και δεν είδαμε και κανένα μεγαλολαμόγιο που θησαύρισε εις βάρος του ελληνικού λαού να πληρώσει, τον ένα χρόνο που μας κυβερνά ο κ. Παπανδρέου. Κάτι μεροκαματιάρηδες και κάτι μικροσυνταξιουχους κυνηγά, δίνοντας με τη γελοία υπόθεση της περαίωσης το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να κοιμάται ήσυχο, κυνηγώντας μέχρι εξόντωσης τους μικροεπαγγελματίες.
Ας μην μας απειλεί λοιπόν ο κ. Παπανδρέου. Αν θέλει να κάνει εκλογές ας τις κάνει. Ο λαός επιτέλους αρχίζει να καταλαβαίνει τί παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του, και κυρίως τι τον περιμένει. Και θα απαντήσει και αυτή την Κυριακή. Και όποια άλλη Κυριακή χρειαστεί.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

35 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  2. Ανώνυμος

    12:12 ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    11.34 11.35 12.01 ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ Δημοσιοι υπαλληλοι ειστε,ξερουμε τι παιζει στο δημοσιο σας εβαζε το Πασοκ σωριδον.Επι ΝΔ τις ειχατε τις απεργιες καραμελιτσα.Τωρα μουγκα.απολυμενος απο το Δημοσιο ειμαι αυτο ειναι το Πασοκ και η αξιοκρατεια του.Να πανε να γ…….ολοι τους!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΛΑΣΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ …ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ … ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΨΉΦΙΣΕ ΤΡΈΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΚΟΠΡΩΣΚΥΛΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΩ ΜΕ 800 ΕΥΡΏ 27 ΧΡΌΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑ 70 ΜΟΥ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΠΑΛΑΒΩΣΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΜΟΥ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΡΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ…. ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΕΝΩ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Περίμενετε να δείτε τι σας περιμένει όλους εσάς που θα πάτε με ελαφρά τη καρδιά να ψηφίσετε το μνημόνιο..Τα παρατράγουδα θα τα ζήσετε αμέσως μετά το καινούργιο χρόνο,ετοιμάζουν το καλύτερο κουστούμι για όλους μας!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Κι όμως αγαπητέ 11:24, λυπούμαι αλλά είσαι ντιπ για ντιπ ΜΑΛΑΚΑΣ. Να δούμε τι θα κάνετε όλοι εσείς οι κηφήνες όταν αρχίσει ο δικός σου τις απολύσεις. Τώρα, αν το κωλ@@@@δάχτυλο που σας έχει χώσει εσας των δημ. υπαλλήλων, δεν το νιώθετε τι να πώ. Μπορεί και να σας αρέσει…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Από την διατύπωση του 11-31 και 11-35 βγάζει κανείς συμπέρασμα.Το πως αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,αυτοί να ζουν καλά και οι άλλοι ας πεθάνουν παρασύροντας και συναδέλφους τους στο γκρεμό..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Εμ για αυτό θα ψηφίσουν μνημονιακούς,εκεί που τους έχουν βάλει τρώνε καλά…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Φαίνεται τρώτε καλά εκεί που είστε..υπάρχουν και τα τυχερά έτσι…α ρε λαμόγια…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    και εγω μνημόνιο θα ψηφίσω μη πιστεύεται ότι λένε αν δεν το ψηφίσουμε όλοι δεν πρόκειτε να σωθούμε εμείς οι δημόσιοι είμαστε καταδικασμενοι σαν τους ιδιωτικούς που πεθαίνουν στην πείνα

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Α και το άλλο που καταργεί..δε θα πάρεις ποτέ εφάπαξ,θα σε πάει στα 70 χρόνια δουλειάς,θα δουλέυεις πάνω από 40 χρόνια συνεχόμενα με σύνταξη αν…ποτέ την πάρεις θα είναι 450 ευρώ με τα σημερινά δεδομένα,τώρα με ασφάλεια τρέξε να προλάβεις να ψηφίσεις μνημόνιο!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ναι ψήφισε μνημόνιο αλλά να γνωρίζεις ότι θα διώξει πάνω από 100000 Δημοσίους υπαλλήλους,εν ω θα καταργήσει σειρά από υπηρεσίες.Α ξέχασα το κυριότερο,καταργεί επιδόματα,τα μοναδικά που παραμένουν είναι οικογενειακό και επίδομα θέσης,όλα τα άλλα καταργούνται με αποτέλεσμα να έχεις μισθό πείνας εκεί γύρω στα 800 ευρώ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ θέλω να πληρώνωμαι κάθε μήνα δημόσιος υπάλληλος είμαι δεν είμαι μαλάκας

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Nαι δε θα είχαμε ούτε το νοίκι να πληρώσουμε αλλά δεν αναρωτήθηκες γιατί έγινε αυτό?Επί 40 χρόνια περίπου αυτοί είχαν αναλάβει το μαγαζί και το μπάσανε μέσα..!Δεν έχουν ευθύνες αυτοί,τις επιδοτήσεις ποιός τις χορηγούσε αφειδώς και αντί να γίνετε σωστή επένδυση ξεφύτρωναν βίλες και πόρσε?Ποίος δίδαξε χρόνια ολόκληρα αυτό το λαό,μήπως ο ίδιος ο λαός?Οι πρώτοι διδάξαντες της αρπαχτής σήμερα μεταλλαγμένοι φόρεσαν προσωπείο και διαλαλούν έμείς θα σας σώσουμε!Φτού στο κόρφο μας τέτοια σωτηρία.Και να ήταν αυτά μόνο,μας αποκαλούν σήμερα,απατεώνες,κλέφτες,λωποδύτες,αντιπατριώτες,προδότες,και κοπρώσκυλα,ποιοί..εκείνοι που ήταν δάσκαλοι του ..γένους ημών!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Μας έκοψε τις συντάξεις ενώ ειχε πει ότι θα μας
    έδινε αύξηση.
    Ζητούσε εκλογές όταν είταν αντιπολήτευση.
    Μήπως δεν κατάλαβε ακόμα ότι έγιναν εκλογές και
    έγινε προθυπουργος και γιαυτό ζητάει εκλογές
    νομίζοντας ότι ακόμα είναι στην αντιπολήτευση.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    50% ναι 50% !!!! ΑΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
    ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΕΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ αεριστες ….
    ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ρε δε φτἀνουν όλα αυτά μας αποκάλεσε και προδότες,επειδή δε είμαστε σαν αυτόν..πατριώτες!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Ο,τι και να πει δεν μας πείθει. Τις εκλογές θα τις προκαλέσει ο ίδιος όταν του πουν οι αμερικάνοι και ο λαός δεν φέρει καμμία ευθύνη. Δεν τον εξωθούμε εμείς σε πρόωρες εκλογές. Οϋτε μία διαδήλωση δεν κάνουμε. Δεν είναι μόνο εκβιαστής είναι και αχάριστος. Αντί να τον πάρουμε με τις πέτρες, τον έχουμε πρωθυπουργό και αντί για ευχαριστώ μας απειλεί ο γελοίος, ο τιποτένιος.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Άντε είναι στο ΠΑΣΟΚ Ο Γιώργος?Ανήκει στο Πα-νελ-λή-νιο Σο-σια-λι-στι-κό Κί-νη-μα?Κοίτα να δεις τι παθαίνει ο άνθρωπος,εγώ νόμιζα ότι ο Γιώργος είναι μητσοτακικός!

    Reply
  26. ΗΦΑΙΣΤΟΣ 13

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΟΥ ΔΝΤ & ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ΄΄ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΡ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΜΠΡΩΣ. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ Ε ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *