Aπόστολος Κακλαμάνης:”Πρεπει εσείς οι Έλληνες χριστιανοί να αλλάξετε αν θέλετε να σωθεί η Θράκη”

…το ξεχάσατε;  –  βίντεο

Επειδή εμείς δεν έχουμε κοντή μνήμη σαν τον Απόστολο που βγήκε δήθεν να εκφράσει την ανησυχία του για τη Θράκη και το Αιγαίο θυμίζουμε στους αναγνώστες μας τι είχε γίνει σε εκδήλωση στο Πολεμικό μουσείο όταν η Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου ρώτησε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής:”Mέχρι ποιο σημείο προδοσίας πρέπει να φτάσει ο Ιλχάν Αχμέτ, ο Χατζηοσμάν και ο Μάντατζη για να τους διώξουμε απ τη…..
Βουλή;”

Tότε ο Απόστολος είπε το ανεκδιήγητο…
“Aν θέλετε να σωθεί η Θράκη, τότε πρέπει να απομακρυνθεί το προξενείο άμεσα” και συνέχισε εν μέσω αποδοκιμασιών ”Πρεπει εσείς οι Ελληνες χριστιανοι να αλλαξετε αν θελετε να σωθει η Θρακη”

Ποιος είναι λοιπόν αυτός που έρχεται τώρα υποκριτικά και κρούει το κώδωνα του κινδύνου για τη Θράκη και το Αιγαίο; Aυτός που ανέχτηκε το Μάτατζη, το Χατζηοσμάν και την ανεξέγκτη παράνομη δράση του τουρκικού προξενείου στη Κομοτηνή; Η αλήθεια είναι πως ο Απόστολος με τα λεγόμενά του προειδοποιεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους…στηρίζοντας το Γιωργάκη και τα νέα μέτρα που έρχονται χωρίς γκρίνιες.

Δείτε τα δύο βίντεο. Το πρώτο με την ερώτηση της Χαράς Νικοπούλου

και το δεύτερο με το Κακλαμάνη χτες στη Βουλή

http://egersis2.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Kαποιοι σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την κατάντια μας και στήνουν παραστάσεις μελοδραματικής επαναστατικότητας!!!

    Υπέγραψαν και εκτέλεσαν, με υπέρμετρο λακεδισμό, όλα τα «συμβόλαια θανάτου» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων) εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και….
    σήμερα σηκώνουν «ανταρσίες» μελοδραματικές για τους κινδύνους που απειλούν!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΕΣ…….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!
    ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΟΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ!!!
    ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΝΑΚΥΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ.

    ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    To pasok το ψηφίζουν πλέον μόνο οι βολεμένοι από αυτό τεμπέληδες καρεκλοκένταυροι του δημοσίου, συνδικαληστές κ.λ.π. λαμόγια των ΔΕΚΟ και του ετρύτερου δημόσιου τομέα, διεφθαρμένοι του ιδιωτικού κρατικοδίαιτου τομέα που έκαναν πάρτυ όλα αυτά τα χρόνια με τις αναθέσεις και τις μίζεςκαι των χορηγήσεων της ΕΕ και μέσω των δανεικών του -επίσης κρατικοδίαιτου- τραπεζικού τομέα. Στην ουσία το ΠΑΣΟΚ είναι τρισχειρότερο από την ΝΔ γιατί η αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική του, των 30 τελευταίων ετών, με το περίβλημα του σοσιαλισμού, μας έφτασε στο ναδιρ. Ευθύνονται γιατί κατέστρεψαν τις ιδιωτικές υγιείς επιχειρήσεις και την βιομηχανική υποδομή της χώρας. Κυβέρνησαν περισσότερα χρόνια από την ΝΔ και άρα ευθύνονται πολύ περισσότερο. Είναι δε τόσο αλήτες, και πίνουν τόσο νερό στό όνομα του πορνοΑνδρέα που από κλητηρες τους έκανε ανθρώπους ( τα βλαχαδερά και τους μικροαστούς που απαρτίζουν το ΠΑΣΟΚ) ώστε εξέλεξαν για αρχηγό τους έναν ηλίθιο και ψἐύτη μόνο και μόνο επιδή ήταν γιός του.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΚ – ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ;

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ- ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *