Άνοιξε το Τριώδιο…

ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ (ΠΛΕΟΝ…) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Στην χθεσινή( 12/02/2012), τοποθέτηση του τηλεπροέδρα του… αντιμνημονιακού (πλέον…) τηλεπώματος ΛάΟΣ στη Βουλή, για το Μνημόνιο 2, και εκτός όλων των άλλων ο…
θυρωρός της κεντροδεξιάς παράγκας ζήτησε εκλογές! Ναι, το ξαναγράφουμε, ζήτησε εκλογές. Ιδού: «Και εάν επιτέλους έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, σ’ αυτό το επίπεδο του πλήρους ελέγχου της πολιτικής και κοινοβουλευτικής ζωής από τους δανειστές μας, τότε μόνο μία λύση υπάρχει: Εκλογές εδώ και τώρα! Διάλυση της Βουλής σήμερα και πάμε σε εκλογές!». Είναι μάταιο να παραθέσουμε τις δηλώσεις του τηλεπρόεδρα τα τελευταία δύο χρόνια, κατά της διεξαγωγής εκλογών

(«είναι καταστροφή», «θα επιφέρουν διάλυση του τόπου» κ.τ.λ.), διότι γεμίζουν βιβλίο μεγέθους… τηλεφωνικού καταλόγου. Θα παραθέσουμε μόνο την πιο πρόσφατη απ’ αυτές.

Δύο 24ωρα πριν, στις 10/02/2012, ο τηλεπρόεδρας έδωσε συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ, στα γραφεία του τηλεπτώματός του, στην οδό Καλλιρόης. Ιδού η σχετική ερώτηση και η απάντηση:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και το δεύτερο ερώτημα είναι το εξής κ. Πρόεδρε: Θέλετε τώρα εκλογές;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Επί του θέματος εκλογές ή όχι. Δε νομίζω σήμερα ότι οι εκλογές θα δώσουν λύση. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει χρόνος, που θα απελευθερώσει τις φοβίες των Βουλευτών.

Καλές Απόκριες, μιας και άνοιξε και το Τριώδιο…

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *