Εύκολοι τρόποι για να αφαιρέσετε φυτοφάρμακα από φρούτα και λαχανικά

Διατροφολόγοι και χημικοί ερευνητές προτείνουν να πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζουμε σε ένα διάλυμα νερού και ξυδιού. Συνιστούν το μούλιασμα των γεωργικών προϊόντων που αγοράζουμε σε διάλυμα με αναλογία 10% ξύδι και 90% νερό για περίπου 15 με 20 λεπτά. Προειδοποιούν όμως να μην χρησιμοποιείται σε φρούτα και λαχανικά με πορώδη επιφάνια όπως σταφύλια, φράουλες κλπ διότι μπορεί να απορροφήσουν το ξύδι και να χαλάσουν.

Πηγη voice news

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *