ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ:Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΥ..!!!

ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
κ. Παπαχρήστο,
θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε καθημερινά να με φιλοξενείτε στην έγκυρη στήλη σας, με σκοπό πάντα να υπερασπιστείτε στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας τη ….
σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας.
Γνωρίζετε άλλωστε, ότι αυτά τα χαρίσματα του δημοσιογραφικού κύρους και της ποιότητας σας τα αναγνωρίζουν χιλιάδες αναγνωστών και μη της εφημερίδας. Διότι «όταν σου βγει το όνομα» δεν έχεις καμία ανάγκη διαφήμισης.
Σε αυτά τα πλαίσια υποθέτω, εργάζεστε με σπουδή, μεταξύ τηλεφωνικών συνομιλιών και παρακολούθησης αγώνων του Μundial για να μου «βγάλετε κι εμένα το όνομα», με σκοπό να κάνουμε παρέα, υποθέτω.

Θα σας στεναχωρήσω όμως, γιατί εγώ έχω απαντήσεις σχετικά με τις κατηγορίες που μου αποδίδετε στην κατά τα λοιπά έγκυρη στήλη σας, την οποία συνεχίζετε πάντα να στηρίζετε με τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ποιότητας και καλής πληροφόρησης.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνω ότι τουλάχιστον παραπληροφορείστε από τις πηγές σας και η αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων ενέχει πολλαπλούς κινδύνους, ιδίως όταν το πρόσωπο για το οποίο γίνεται η αναφορά συκοφαντείται.
Σας απαντώ με στοιχεία κι εσείς αναφέρεστε σε θεωρητικές συζητήσεις από κακόβουλες πηγές πληροφόρησης.

1. Ο ισχυρισμός σας ότι βρίσκομαι σε ειδική άδεια, όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή, δεν ευσταθεί και σταματήστε να το επικαλείσθε γιατί «εκτίθεστε». Δε σας ενημερώνουν σωστά. Έχετε πέσει «θύμα παραπληροφόρησης». Η εργασιακή μου σχέση με τη ΔΕΗ δεν έχει διακοπεί.
Είμαι μισθωτός εργαζόμενος στη ΔΕΗ με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον Κανονισμό Κατάστασης Προσωπικού ΔΕΗ και εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Επιχείρησης.

2. Επειδή ΔΕ βρίσκομαι σε ειδική άδεια και η εργασιακή μου σχέση δεν έχει διακοπεί, δεν απώλεσα το δικαίωμα να είμαι απεργός και κατ’ επέκταση και σε αυτή την απεργία, όπως έχω κάνει 26 χρόνια που εργάζομαι στη ΔΕΗ, ήμουν απεργός και υφίσταμαι τις μισθολογικές περικοπές όπως κάθε εργαζόμενος. Και εδώ, δεν σας ενημέρωσαν σωστά…

3. Στο ΠΔ 333/2000 με τις τροποποιήσεις που έγιναν το Νοε. 2012 (Καταστατικό ΔΕΗ Α.Ε.) και συγκεκριμένα στα άρθρα 9, 10 και 11 προκύπτει ξεκάθαρα και αναλυτικά ο ρόλος των μελών του Δ.Σ. που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους.
Επίσης το σύνολο των ευθυνών και των υποχρεώσεών τους στη διοίκηση της Επιχείρησης οι οποίες απαιτούν υπεύθυνη, συνεχή και καθημερινή πολύωρη εργασία.

4. Στα ίδια άρθρα που σας παραπέμπω, μπορείτε να ενημερωθείτε για την αυτονόητη ευθύνη εμπιστευτικότητας των μελών Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας εισηγμένης στο χρηματιστήριο, για να μην έχετε όπως φάνηκε στο άρθρο σας, άγνωστες λέξεις.
Τέλος, θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν έχω την πρόθεση να θέσω το συνδικαλιστικό και πολιτικό μου λόγο σε κανενός τύπου ομηρία.
Έχω δε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και όταν οριστικά θα έχει ολοκληρώσει τον έλεγχό της και θα κρίνει αθώους, τόσο εμένα, όσο και τους κ.κ. Αθανασόπουλο και Ζερβό και τους υπόλοιπους συναδέλφους που έχουν υποστεί αυτή την πολύχρονη ταλαιπωρία, θα βρεθείτε στη δυσμενή θέση να αναζητήσετε εκ νέου επιχειρήματα για να ακυρώσετε εμένα και τις καταγγελίες μου για τη διαπλοκή της κυβέρνησης με τα οικονομικά συμφέροντα εις βάρος της ΔΕΗ και του δημοσίου συμφέροντος.
Νίκος Φωτόπουλος
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε.
Εκπρόσωπος εργαζομένων

http://thoureios.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *