Όταν αρχίζει και χάνεται το μέτρο…

Μέσα στον γενικότερο χαμό που ζούμε, μια είδηση που εντόπισα στον Ελεύθερο Τύπο, μου θύμισε πως ή στραβά αρμενίζουμε ή στραβός είναι ο γιαλός.
Ή ότι εγώ έχω χάσει επεισόδια.

Την αντιγράφω λοιπόν αυτούσια:

«Εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός συνελήφθη σήμερα και οδηγείται στο αυτόφωρο αύριο με την κατηγορία της διατάραξης της οικιακής ειρήνης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ειδικός φρουρός είχε μεταβεί στο πανεπιστήμιο και….
μπήκε στο χώρο για να πάρει μια φίλη του φοιτήτρια, αλλά έγινε αντιληπτός από φοιτητές, επειδή φορούσε το παντελόνι της στολής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.
Ο ειδικός φρουρός αποχώρησε χωρίς να υπάρξει επεισόδιο αλλά από τον πρύτανη του Παντείου εστάλη έγγραφο στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ με το οποίο κατήγγειλε το γεγονός.
Μετά από αυτό κινήθηκε η διαδικασία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ειδικού φρουρού, ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση».

Έχουμε και λέμε: Πήγε κάποιος νεαρός, με στρατιωτικό προφανώς παντελόνι, να παραλάβει την κοπέλα του από το πανεπιστήμιο. Αμέσως έγινε αντιληπτός από τους κέρβερους της πανεπιστημιακής ανεξαρτησίας, οι οποίοι και προχώρησαν στα «προβλεπόμενα».

Επεισόδιο δεν υπήρξε, αφού ο νεαρός απεχώρησε ησύχως.

Ναι αλλά ο κήνσορας της πανεπιστημιακής γαλήνης, ο πρύτανης του Παντείου, έστειλε έγγραφο στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, αναφέροντας την «βδελυρή» αυτή πράξη του νεαρού, που στρέφεται εναντίον της δημοκρατίας μας, και αμέσως κινήθηκε η διαδικασία!!!!

Ο νεαρός συνελήφθη (στα πλαίσια του αυτοφώρου) και όλα καλά. Το Πάντειο μπορεί πλέον να συνεχίσει να παράγει το βαθυστόχαστο επιστημονικό του έργο, χωρίς έξωθεν ανοίκειες παρεμβάσεις.

Η δε αστυνομία μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει ότι επιτελεί το έργο της, προστατεύοντας την κοινωνία από τα κακοποιά στοιχεία, και από όλους όσους έχουν βάλει στο μάτι την ηρεμία της χώρας μας, και την ακαδημαϊκή της πρόοδο.

Όλα μα όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Αυτό είναι το μήνυμα.

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι εδώ και δεκαετίες τα πανεπιστήμιά μας είναι στην κυριολεξία άντρα κακοποιών και παρανόμων, πεδία δράσης κάθε είδους παράβασης (ποινικής και μη), σφηκοφωλιές κουκουλοφόρων, μπαχαλάκηδων, κλπ. όπως αντιπαρέρχομαι και το γεγονός ότι τελικά θα πρέπει να πετάξω όλα τα παντελόνια τύπου παραλλαγής που διαθέτω, μη τυχόν και με περάσουν για …. Ισραηλινό κομάντο ή έστω συνοριοφύλακα, και με μπουζουριάσουν τα γατόνια που εκπαιδεύουν την νεολαία μας.

(Φαντάζεστε να υπήρχε αυτή η ευαισθησία την δεκαετία του `70, όπου όλοι ανεξαιρέτως οι φοιτητές φορούσαν στρατιωτικά άρβυλα και χακί τζάκετ; Ούτε ο ιππόδρομος δεν θα χωρούσε τους συλληφθέντες)!

Και εν πάση περιπτώσει, ρωτάω εγώ ο αφελής: Μα δεν καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο;

Και αν ναι, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να εισέρχεται στους χώρους η αστυνομία και να πράττει τα δέοντα;

Πόσο δε μάλλον, να μπορεί να μπαίνει κάποιος που φορά χακί παντελόνι….

Τελικά όμως, όχι μόνο συνεχίζουν τα πανεπιστήμια να αποτελούν «κρησφύγετα» κάθε είδους παράνομων και ημιπαράνομων στοιχείων, με τους πρυτάνεις και τις αστυνομικές αρχές να σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά δεν επιτρέπεται να μπεις σ αυτά, αν όντως φοράς στρατιωτικό παντελόνι!!!!!

Τότε μόνο κινδυνεύει η περίφημη ακαδημαϊκή ελευθερία.

Από τον νεαρό δηλαδή, που πήγε να πάρει την γκόμενά του.

Όχι από τους Αφγανούς, τους μπαχαλάκηδες, τους τοξικομανείς, και ποιος ξέρει ποιους άλλους παράνομους σχιζοφρενείς κατοικοεδρεύουν ανενόχλητοι στους πανεπιστημιακούς χώρους, γελώντας καθημερινά με το δημοκρατικό μας σύστημα, το οποίο έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν, με την αγαστή συνεργασία των αρχών!

Έτσι, μπορούμε όλοι να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Οι πρυτάνεις γρηγορούν, και η αστυνομία βρίσκεται στις επάλξεις.

Όλα καλά κι ωραία.

Ταρατατζούμ….

Strange Attractor

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *