Ηγετική εμφάνιση Σαμαρά στον Πειραιά

Ηγετική εμφάνιση Σαμαρά στον ΠειραιάΠαράδειγμα προς μίμηση έφερε το έργο του δημάρχου του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς , ο οποίος έκανε απόψε σταθμό στο…
εκλογικό περίπτερο του κόμματος στον Πειραιά.

Ο κ. Σαμαράς από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας έκανε λόγο για μια ακόμα φορά για τον αγώνα του κόμματός του για την πάταξη του παραεμπορίου.

Όπως έχει τονίσει και σε άλλες ομιλίες του, ο πρόεδρος της ΝΔ το παραεμπόριο είναι αγκάθι στην ελληνική αγορά, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Για τα αποτελέσματα της πάταξης του παραεμπορίου στον Πειραιά συνεχάρη τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, από τον οποίο θέλει να «μάθει τα μυστικά» για να εφαρμοστούν σε όλη την Ελλάδα, καθιστώντας τον παράδειγμα προς μίμηση.

Άλλωστε το έργο του κ. Μιχαλολιάκου στην πόλη από τη στιγμή που εξελέγη δήμαρχος είναι ανεκτίμητο, καθώς ο Πειραιάς έχει αναμορφωθεί σημαντικά επί των ημερών του.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο δήμαρχος του Πειραιά «καθάρισε» την πόλη από το παραεμπόριο , επισημαίνοντας σε κάθε του προεκλογική ομιλία το εξής:

«Θα κάνω πόλεμο, όπως ο Μιχαλολιάκος στον Πειραιά, που κατάφερε να τσακίσει το παραεμπόριο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

Στο λιμάνι του Πειραιά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μαρινάκης βρίσκεται πάντα στις επάλξεις όσον αφορά τον Πειραιά και δεν θα μπορούσε να λείψει από τη σημερινή συγκέντρωση.

Κι ο Αντώνης Σαμαράς ως Ολυμπιακός δεν παρέλειψε να συναντηθεί έστω και για λίγο με τον πρόεδρό του.

Αλλωστε, ο πρόεδρος της ΝΔ αγαπάει τον Θρύλο από παιδί, από τότε που πήγαινε στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά τα ινδάλματα της εποχής .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *