Ο λόγος στον κυρίαρχο λαό!

Οι σκηνές, που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 12ης Φεβρουαρίου του 2012 τόσο εντός Βουλής όσο και εκτός, συνιστούν μια βαθύτατη προσβολή προς τον ελληνικό λαό.
Έξω από το Κοινοβούλιο ΜΑΤ και προβοκάτορες επιχείρησαν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα ενός λαού, που υπερασπίζεται το μέλλον του και την ανεξαρτησία της πατρίδας του.

Ενός λαού, που παρά τα χημικά και τις….
πέτρες των κουκουλοφόρων, επέμεινε κατά δεκάδες χιλιάδες να δώσει μια τιτάνια μάχη για τη ζωή τη δική του και των παιδιών του.

Ταυτόχρονα κατάφεραν να κατακάψουν μια ήδη σοβαρά τραυματισμένη πόλη.

Εντός Βουλής τρομοκρατημένοι βουλευτές των δυο μεγαλύτερων κομμάτων εν μέσω αφόρητων πιέσεων και εκβιαστικών διλημμάτων, κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα τερατούργημα, που καταστρέφει τη ζωή του λαού, ο οποίος αγωνίζεται.

Είχαν λίγες ώρες μπροστά τους για να διαβάσουν ένα πολυσέλιδο κείμενο, που καθορίζει με τρόπο μοιραίο, τη ζωή των επόμενων γενεών.

Στην πλειονότητά τους οι βουλευτές δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο και τη δυνατότητα συζήτησης ενός μνημονίου, που παραδίδει μέσω αγγλοσαξονικού δικαίου τη χώρα αμαχητί στους δανειστές-εκμεταλλευτές της.

Βουλευτής κυβερνώντος κόμματος μου εκμυστηρεύθηκε ότι, έφριξε μόλις διάβασε τις πρώτες σελίδες του απαράδεκτου, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, μνημονίου.

Για την ιστορία, ο εν λόγω βουλευτής το καταψήφισε.

Ξεκάθαρα οι υπουργοί της συγκυβέρνησης διεμήνυαν ότι, έπρεπε να ψηφιστεί, πριν ανοίξουν το πρωί της Δευτέρας οι ασιατικές αγορές.

Δηλαδή η Ελλάδα το λίκνο της Δημοκρατίας, έπρεπε να θυσιάσει το πολυτιμότερο γέννημά της, προκειμένου να καθησυχαστούν οι τοκογλύφοι και οι κερδοσκόποι που παίζουν με το μέλλον χωρών και λαών.

Ο Ελληνικός λαός έπρεπε ήδη να έχει ρωτηθεί, πριν του βάλουν το κεφάλι κάτω από τον «μπαλτά του χασάπη», αλλά δεν τον ρώτησαν.

Έπρεπε να τον ρωτήσουν πριν ψηφιστεί αυτό το αποικιοκρατικό έκτρωμα, αλλά δεν τον ρώτησαν.

Του στερούν εθνική κυριαρχία, εθνική αξιοπρέπεια και ένα μέλλον, χωρίς και πάλι να τον ρωτήσουν.

Φτάνει πια! Πρέπει να δοθεί ο λόγος στον κυρίαρχο λαό και αν δεν του τον δώσουν να τον πάρει μόνος του.

Να τον πάρει με τον ίδιο γενναίο τρόπο, που επέμεινε να επιστρέψει την Κυριακή στο Σύνταγμα παρά τα χημικά και τα ξύλα.

Ειρηνικά, μαζικά και αποφασιστικά.

http://briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *