Φθαρμένες εικόνες της Κατοχής

Τι μπορεί να σκέφτηκε ο παππούς μου, απο την στιγμή που ο Γερμανός του έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι, μέχρι την στιγμή που η σφαίρα το διαπέρασε αφαιρώντας του την τελευταία πνοή δεν μπορεί κανείς να το ξέρει.
Δύσκολες στιγμές.
Φαντάζομαι ο φόβος…..
θα ήταν αναμεμειγμένος με τις εικόνες των δικών του ανθρώπων.Οπως και με την ιδέα της πατρίδας για την οποία πέθαινε.
Την δική μας πατρίδας.
Οχι του Γιώργου και της συμμορίας του.
Posted by tatief

http://elpidablog.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

27 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΑΛΙ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ????ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΘΕΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΜ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΥΤΕ 70ΧΡΟΝΩΝ ΝΑΜΑΣΤΕ…

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ????

    Reply
  2. Ανώνυμος

    o xitrer pethane den eine to provlima mas kai min sas apoprosanatolizoun oi anarxokomunistes.

    oi komunostes einai oi megalyteroi extroi tis patridas mas simera kai itan oi xeiroteroi kataktites to 41-49 pou esfazan ton elliniko lao, kai synergates germanon italon albanon kai bulgaron kataktiton

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η λέξη "μαλακία" στο Ευαγγέλιο και στους Πατέρες σημαίνει πνευματική ασθένεια και σύμφωνα με το «Πηδάλιον» αυτοί που πέφτουν σ’ αυτό το αμάρτημα …κιτρινίζουσι, αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν, χάνουσι τη φωνήν, χάνουσιν την ευφυίαν και οξύτητα του νοός, χάνουσι τη μνήμη, χάνουσι τον ύπνο και άλλα πολλά!
    Επίσης, αν ένας άνθρωπος πέσει στο "κατά μόνας αμάρτημα" πάνω από μια φορά (!) αυτόματα αποκλείεται από την ιεροσύνη και… δε μπορεί να γίνει παπάς!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ…ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΟΙ, Κ.Ο.Κ. …ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "Οπως και με την ιδέα της πατρίδας για την οποία πέθαινε.
    Την δική μας πατρίδας.
    Οχι του Γιώργου και της συμμορίας του." ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    6:49 Ο ΧΕΛ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΛΕΕΙ,ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ/ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο 6:56 ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ,ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Οι κομμουνιστές υμνούν τον στάλιν που κατάσφαξε πόσους Έλληνες, ο Χίτλερ σε πειράζει μόνο 6.49 ;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ,ΙΤΑΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ,ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ,ΚΤΛΠ. ΚΑΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΑΜΟΕΛΑΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ,ΠΟΥ(ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ)ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΑΜΟΕΛΑΣΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ).

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ hellraiser. ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ?ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ?ΕΝΑΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ?ΕΓΩ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΩ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΜΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

    Reply
  10. hellraiser

    @4:17,τι θα γινει τωρα,θα σας κυνηγαω και σε ξενα αρθρα;
    Για να μαθεις πανω απο το προσκεφαλι μου εχω μονο την γαλανολευκη,την φωτογραφια του Χιτλερ την εχω δεξια πανω απο το γραφειο μου.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ετσι είναι 428,φαίνεται ξεκάθαρα σήμερα.
    Οποιον βλέπουν με ελληνική σημαία τον χτυπούν.
    Στην κατοχή τον σκότωναν.
    Προδότες κομμουνιστές γερμαντσολιάδες.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ZHTΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Οι αγριοτητες των Γερμανων δεν αναιρουν τις φρικαλεοτητες των Βουλγαρων και των συνεργατων τους Εαμοκομουνιστων εναντιον των Ελληνων.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    φυσικα οι δοσιλογοι και συνεργατες γερμανοιταλων και βουλγαρων κατακτητων, οι κομουνιστες του εαμ εκαναν πολυ περισσοτερα οργια εις βαρος του ελληνικου λαου, αποτι ολοι οι αλλοι κατακτητες μαζι.
    τσακιστε τους εαμοκομουνιστες τους θανασιμους εχθρους του λαου μας!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Οι Γερμανοί δεν έκαναν τίποτα.
    Οι κομμουνιστές έσφαζαν τους Ελληνες φορώντας στολές Γερμανών.
    Κομμουνιστική Προβοκάτσια ήταν.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Οι αγριοτητες των Βουλγαρων δεν αναιρουν τις φρικαλεοτητες των φασιστων Γερμανων.Μηπως κανουμε ψηφοφορια για το ποιος εκανε το μεγαλυτερο κακο στην Ελλαδα και δεν το καταλαβα;Κακο εκαναν και οι δυο.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Αυτα πεστα στο χελραισερ που εχει οπως δηλωσε ο ιδιος την εικονα του Χιτλερ πανω απο το κρεβατιτου

    Reply
  18. Ανώνυμος

    gia tous bulgarous kataktites pou kanan 1000 fores xeirotera orgia apo tous germanous giati den milaei kanenas?
    vevaia to kke me to eam elas tou, synergastike anoixta me olous tous kataktites kai esfaze ellines patriotes…

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Και τι να σκέφτηκε όταν αργότερα ένας έλληνας στον εμφύλιο του έκανε το ίδιο ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *