Χωρίς λεωφορεία από σήμερα η Θεσσαλονίκη

Ταλαιπωρία περιμένει από σήμερα τους Θεσσαλονικείς καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα πηγαίνουν από τη Δευτέρα στα αμαξοστάσια αλλά λόγω της επίσχεσης δεν θα …..
εργάζονται.

Οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν εδώ και ένα μήνα και το ελληνικό δημόσιο οφείλει στον Οργανισμό περίπου 125 εκ. ευρώ, από τις τακτικές επιχορηγήσεις των ετών 2010- 2013. Σήμερα θα έχουν συνάντηση με υφυπουργό Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλο, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Παρά την επίσχεση εργασίας δεν θα διακοπεί η εξυπηρέτηση των ΑμεΑ. Σε ανακοίνωσή του συνδικάτου γίνεται λόγος για αδιαφορία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, η οποία αποτελεί την ταφόπλακα στην συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης. «Η διαφορία που επιδεικνύει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αποτελεί την ταφόπλακα καθώς ο ΟΑΣΘ αδυνατεί πλέον να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα πέραν της μη καταβολής δεδουλευμένωνστους εργαζόμενους για άλλη μια φορά, να αμφισβητείται πλέον και η αξιοπιστία ασφάλειας των λεωφορείων λόγω αδυναμίας σωστής συντήρησης αυτών».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *