Θα χτυπηθεί η Ελλάδα αλλά δεν θα καταστραφεί θα το δείτε

Το μήνυμα του αγαπητού φίλου Γιώργου Θαλάσσης Χανιά:

Αδέρφια χαίρετε. Τα Χριστούγεννα στο Όρος άκουσα τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό να λέει ότι:
” Το 2011 θα είναι δύσκολος χρόνος, σημειώστε το με κόκκινα γράμματα. Από εδώ και…
 πέρα θα ακολουθήσουν δύσκολες μέρες. Το 11, το 12, το 13 θα είναι δύσκολες μέρες και κυρίως για τον ελληνισμό. Να προσεύχεστε, την Ελλάδα στο παρελθόν την γλύτωσε Ο Θεός και τώρα πάλι Ο Θεός θα την σώσει. Θα έρθει η ώρα που τα πράγματα θα αντιστραφούν και αυτο που έλεγε ο Γέρων Παίσιος για την Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί. Θα έρθει η Κωνσταντινούπολη. Θα χτυπηθεί η Ελλάδα αλλά δεν θα καταστραφεί θα το δείτε. Θα δυσκολευτούμε αλλά θα επιβιώσουμε. Άλλοι είναι που δεν θα επιβιώσουνε… “

http://1453-2009.pblogs.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

68 Comments

  1. Ανώνυμος

    Του Κυρίου δεηθώμεν

    Εξορκίζω υμάς, δαιμόνια πονηρά, δια του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και διά πασών των αγγελικών και θείων δυνάμεων των τω Θεώ υπηρετουσών και των Αγίων Αυτού μαθητών και Αποστόλων του έχειν δύναμιν και εξουσίαν επί του πλάσματος του Θεού ( το όνομα του πασχόντος) ή του οίκου αυτού. Φυγαδευθήτε, άθλιοι και πονηροί, εντεύθεν. Εκλείπειν υμάς, ποιήσαι, Κύριος ως εκλείπει καπνός από προσώπου πυρός, και μη έχειν εξουσίαν πόνους και φόβους επιφέρειν, ζημιάν ή κακόν τι έτερον εν τω σώματι και ταις σαρξίν και τοις μέλεσι τούτου του πλάσματος του Θεού (όνομα πασχόντος), ή του οίκου αυτού διά του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, του ελευσομένου κρίναι ζώντας και νεκρούς.

    AMHN+

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΦΩΤΙΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ !
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ !!!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ…..
    ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Χ.Ο +

    Reply
  4. Ανώνυμος

    βρε παιδια ,κανεις σας δεν σκεφθηκε οτι οσο υπαρχει η πιθανοτητα να γυρισουμε στη δραχμη αλες τοσες ειναι να επανελθει η Κωνσταντινουπολη στο νεο Ελληνικο κρατος<ως συνεχεια τουβυζντιου.Κανειςσας δεν σκεφθηκε οτι
    οι τουρκοι απο φοβο και μονο προς τον χριστιανισμο, εχουν διατηρησει τα μνημεια της Πολης αθικτα και μπορουμε να τα επισκεφθωμαστε.Ενω οι νεοπολιτικοι της Ελλαδας δεν εχουν κανενα φοβο ,οχι μονο οι τωρινοι αλλα και οι παλαιοτεροι,ουτε προς την θρησκεια αλλα ουτε και προς την Δικαιοσυνη,ολα περι παρτης.σκουφος

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΥΝΗΣΙΟΙ;
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ο Θεός είναι ένας και ήταν ένας και για τους προκατακλυσμιαίους Έλληνες. Διαβάστε κείμενα που αποδίδονται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο και θα καταλάβετε. Και επειδή είναι ένας δεν έχει όνομα. Είναι αυτός που υπάρχει, που υπήρχε και που θα υπάρχει.
    Εν αρχή ην ο λόγος . όπου λόγος =αναλογία, ισσοροπία
    πρίν απ' όλα υπήρχε ο λόγος – Ησίοδος

    το δωδεκάθεο ήταν μία συμβολική "εφεύρεση " του ελληνικού ιερατείου για να μπορέσει να περάσει κάποια μηνύματα στον κόσμο και ταυτόχρονα να συννενοείται με τους μυημένους.
    ένας θεός σε πολλές εκφράσεις.

    παρακαλώ μην βρίζετε γιατί χάνετε το δίκιο σας.
    οι αναφορές της Παλαιάς Διαθήκης , είναι κακόγουστες αντιγραφές της Ελληνικής γνώσης από τους Εβραίους.
    ο Χριστός όμως είναι διαφορετική περίπτωση. καμμία σχέση η παλαιά διαθήκη με την καινή.
    ξεκολλήστε επιτέλους ρε παιδιά.
    άλλο ο χριστός , άλλο το παπαδαριό.
    καμμία σχέση του χριστιανισμού με το κήρυγμα του χριστού.
    Αυτά!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο Γέροντας Παΐσιος πέθανε τον ιουλιο του 1994 και δεν είχε μιλήσει ποτε για χρονολογίες απο οσα εχω διαβασει…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Καλά ρε γαμώτο μπαίνουμε σε ενα μπλογκ να διαβάσουμε λίγο να ξεστραβωθούμε απο τις κονσέρβες που μας σερβίρουν τα κανάλια και οι εφημερίδες και πέφτουμε στους Ζουλού…? Τι είσαστε ρε εσείς… Διαβάστε, κρίνετε και τέλος… Εκει να πείτε την μαλακία σας… Μην αφήσετε τον άλλο να διαβάσει… SPAM. SPAM, SPAM… To κέρατό μου μέσα δηλαδή… Και για να μάθουν μερικοί το κείμενο αυτό ειναι αο τον Γέροντα Παϊσιο και τα είπε αυτά κάπου στο 1998, λίγο προτου πεθάνει… Εχει πει και άλλα… Μέχρι στιγμής έχει πέσει μέσα σε πολλά του λόγια… Θα φανεί στο μέλλον…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μπραβο 10΄14 εχεις απολυτο δικιο.Το βατοπαιδι ειναι ενα σκανδαλο περα ως περα φτιαγμενο (οποιος ενδιαφερεται μαθαινει και βρισκει) για να γινει ζημια στην τοτε κυβερνηση και προσωπικα στον πρωην πρωθυπουργο γιατι προφανος δεν υπακουγε σε καποιους και με φτιαγμενα σκανδαλα καταφεραν να ειναι ο Γιωργακης πρωθυπουργος για να ξεπουλησει την χωρα χωρις να χασει ουτε μια μερα.Τα γεγωνοτα δειχνουν και για οποιον ενδιαφερεται και εχει κοινο νου πιστευω οτι τα πραγματα φωναζουν απο μακρια ουτε θεος πρεπει να εισαι για να τα βλεπεις ουτε αινσταιν.Πανω απο ολα πρεπει να εμπεδωσουμε καλα οτι "Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

    Reply
  10. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ε

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ;ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝΩΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΤΙ ΕΙΠΕ;ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ!!!ΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ΄'ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    πες τα 6.15…επισης ειναι και ασχημο οπτικα να βλεπεις αλλους να βριζουν πραγματα ανθρωπους που εσυ πιστευεις…οπως και για εναν μωαμεθανο θα ηταν ασχημο να τον εβριζα (λες κ εχει κανει τπτ ο ανθρωπος) ετσι στεναχωριεμαι και νιωθω ασχημα για τις συκοφαντιες απεναντι στο χριστιανισμο..καλο ειναι να λεμε την αποψη μας με επειχηρηματα…οχι με βρισιες!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    κ . γιατι βρηζει ο ενασ τον αλλον δεν καταλαβα ?ο καθενας πιστευει οπου θελει να πιστευει πρεπει σωνει κ, καλα να εχω την ιδια αποψη ?ελεος δεν μπορητε να εχετε επηχηρειματα ?

    Reply
  13. Ανώνυμος

    επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι ο χριστος διδαξε την αγαπη σε ολους τουσ συνανθρωπους μας ανεξαρτητου θρησκειας κ καπςσ ετσι πιστεθω οτι θα πρεπει εμεις οι χριστιανοι ορθοδοξοι να το εκλαμβανουμε τωρα το αν ειμαστε οι εκλεκτοι αυτο δεν το γνοριζω κ, γιατι να ειμαστε εμεις κ. οι ρωσοι ορθοδοξοι ειναι κ. πιστευω οτι οι πραξεις ειναι αυτες που μετρανε .

    Reply
  14. Ανώνυμος

    δεν ειναι σωστο να μιλαμε ετσι εαν καποιοσ εχει μια αλλη αποψη κ ανα φερω στο σχολιο με τον εφραιμ εγω δεν θα πω αυτο αλλα θα αναφερθω στην αποκαλυψη εκει πιστευω οτι θα υπαρχουνε κ. αλλοι που θα συμφωνουνε μαζι μου στο γεγονοσ οτι καποια πραγματα αποδικνυοντε σημερα κ. σε πραγματικα γεγονοτα η αποκαλυψη λεει οτι θα ερθει καιρος που ουτε θα μπορουμε να πουλαμε η να αγοραζουμε σημερα βλεπουμε οτι με τον εναν η τον αλλον τροπο προσ τα εκει βαδιζουμε ,επισης λεει οτι οταν αρχιζουνε να μιλανε για τα εξαμιλια αρχιζει κ, το προβλημα με την ελλαδα σημερα απο οτι βλεπουμε ανοιξανε καποια θεματα για το ορυκτο πλουτο στο αιγαιο ,για την υφαλοκρυπιδα ,το ισραηλ πηγαινοερχετε στην ελλαδα , κ. τι θελει απο εμας λεω εγω κ. οι τουρκοι μετα την επισκεψη παπανδρεου εξεδωσαν ανακοινωση η οποια ελεγε δεν θα πρεπει εμεις να μιλαμε για την τουρκια γιατι βαλαμε πωλητηριο στην ελλαδα στουσ μεσιτες αν κ, αυτπο αληθεια ειναι αυτοι ασ κοιταξουνε την χωρα τους κ. να μασ αφησουνε υσυχουσ θα μας αφησουνε ομως ?οποτε ασχετα τι λενε οι παπαδες που κ. για εμενα αυτοι ανθρωποι ειναι , πιστεθω ομως στην αποκαλυψη με την ενοια οτι καποια πραγματα πραγματοποιουντε κ. καλο ειναι λεω εγω να αφυπνουμε , κ σκοπος ειναι εδω να ανταλασουμε αποψεις να ειμαστε ποιο ενημεροι να εχουμε γνωση απλα ….

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΡΕ ΒΛΑΚΑ 2:35 ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΣΑΙ ; ΜΕ ΤΣΑΚΜΑΚΙ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΞΥΠΝΑ ! ΣΙΓΑ ΡΕ ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ! ΡΑΤΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ! ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΚ ΘΕΟΥ ! ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ! ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΣ !

    Reply
  16. Ανώνυμος

    12.52 εισαι πολυ βλακας για να πιστευεις στον δια ….και στο δωδεκαθεο..καταρχην ηταν μηθος!!!! αλλους λενε αγραμματους…αλλα αλλοι δεν ξερουν…τουλαχιστον ο χριστος απεδειξε οτι υπαρχει…και ιστορικα το γνωριζουμε και μαλιστα οταν γινεται η ανασταση τη λαμπαδα ο θεος την αναβει στους ορθοδοξους…αυτο δε σημαινει κατι? ουτε σε παππες ουτε σε δωδεκαθεο ουτε σε μωαμεθανους..ουτε σε ιαχοβαδες…αυτο ειναι μια αποδειξη..!! σαφως και αποδεχομαστε και τις αλλες θρησκειες και τις αλλες γνωμες και αποψεις…αλλα δεν ειναι ωραιο κανεις..να βριζει τα πιστευω του αλλου..!!! γτ ολες οι θρησκειες ξεκινησαν απο τον ιδιο θεο.!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Η προφητεία είναι σωστή για τα επόμενα χρόνια. Γιατί ΜΑ-ΛΑ-ΚΕΣ Νεοέλληνες δεν παράγετε τίποτα και ζείτε με δανεικά των ευρωπαίων.
    Εχετε εγκαταλείψει την γη και τα τρόφιμα δεν φτάνουν για να σας ταίσουν. Οταν το ΔΝΤ καταλάβει ότι είστε ανάξιοι, αχάριστοι, κοπρίτες και δεν αλλάζετε με τίποτα, θα σας κόψει τα δανεικά και θα σας αφήσει να ψοφήσετε!!! Το lidl και το carrefour θα σταματήσουν να φέρνουν πράγματα και τότε είστε πεθαμένοι. Αν ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνετε ότι είστε πεθαμένοι, μείνετε 48 ώρες νηστικοί και θα το καταλάβετε.

    Θεός, Δίας ή ΔΝΤ κανένας τους δεν αντέχει για πολύ αχάριστους, ανίκανους, απατεώνες νεοέλληνες!!!

    Είστε τόσο τυφλοί που δεν βλέπετε την καταστροφή που έρχεται.

    «Μωραίνει Κύριος, ους βούλεται απωλέσαι», ή στη νεοελληνική, «μωραίνει ο θεός, όσους πρόκειται να χαθούν».

    Καληνύχτα και αντίο ζόμπι. Αρκετή καταστροφή φέρατε στην χώρα. Είστε άξιοι της μοίρας σας. Οπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Και εσύ 12.52 δεν πας πιο πίσω από τον 9.46! Μάλλον είσαι χειρότερος αφού μιλάς για κεραυνούς και τάρταρα…! Που τα θυμήθηκες βρε φίλε? Ο καθένας είναι ελευθερος να πιστευει ΄που θέλει, ότι θέλει και αν θέλει! Και ο καθένας μας οφείλει να το δέχεται αυτό.
    Αυτά που γράφεις 9.46 ισχύουν για εσένα που τα πιστευεις και καλά κάνεις. Αν τα πιστευεις και δεν τα ακολουθείς τότε θα έχεις πρόβλημα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για κάποιον που πιστευει σε διαφορετικά ή ακόμα με διαφορετικό τρόπο από ότι εσύ. Αυτός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι οι εκάστοτε θρησκείες κινούν τα νήματα με τον φόβο! Καλό είναι να πιστευεις κάπου γιατί σε εκφράζει και όχι γιατί φοβάσαι τις συνέπειες αν δεν το κάνεις! Αυτά.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    9:46 ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗ. ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ…ΛΥΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ Θ Ε Ο Σ Α.Ε. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ; ΕΙΣΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ : ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΚΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΟΥΝ ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ !

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Αλήθεια βρε παιδιά? Απάτη ήταν το Βατοπαίδι? Πέφτει μου φαίνεται πολύ πλύση εγκεφάλου…κατά το δοκούν…βέβαια!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    οσοι μασωνοι απο εδω περα νομιζουν πως και καλα εχουν τη δυναμη να κανουν τον κοσμο οπως θελουν..και να βριζουν τ θεια…λανθανουν!!! ο μειληχιος ανθρωπος επικοινωνει με τον θεος..ολοι οι πνευματικοι και αγιοι…εσεις που δεν μπορειτε προσπαθειτε να το παιξετε υπερ ανω πιστευοντας στον σατανα…! λαθος δρομος..!!! ο θεος τα βλεπει….καντε ο,τι θελετε εδω…χαρητε εδω…πιειτε …φατε γλεντηστε….παρτε εξουσια …λεφτα δυναμη…αλλα η ψυχη σας θα πονα αιωνια…η αληθινη αγαπη κρυβεται στη καρδια μας στα λογια των αγιων και του θεου μας….οχι στα λεφτα…. ΣΙΩΝΙΣΤΕΕΕΕΣ! πιστευετε και στο δωδεκαθεο…τρομαρα σας…για αποδειξτε μωρεε υπαρχουν ταχατες αυτοι οι θεοι? σας το απεδειξαν τοοσα χρονια..? και κατι αλλο ο θεος μιλαει μ αυτους που τον αγαπουν και τον σεβονται..κι αυτοι τοσο καλοι που ειναι για να μας βοηθησουν μας λενε τις λεγομενες προφητειες…μα κακως τις λενε…ειστε απιστοι δυστυχως…ευχομαι να σας φωτισει ο θεος και καποια στιγμη να καταλαβεται που ειναι το φως..!! μην περπατατε στο σκοταδι..γιατι θα χαθητε..!!! ο θεος κανει πραγματα στο φως..θεια λειτουργια εσπερινους προσευχες..και ΟΧΙ σε ΣΤΟΕΕΕΣ με φερετρα και αιματα ζωων…!!!!!! απιστοι….!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    και στην τελικη υπαρχουν πολλοι παγαποντες… το θεμα ειναι να πιστευουμε τους σωστους..κι αν οχι τον εφραιμ…διαβαστε τι προφητεψε ο γεροντας παισιος..!!!!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    και φυσικα ο θεος εσωσε την ελλαδα!!! τοτε στην επανασταση του '21 στη σφαγη του μεσολογγιου! πως επιβιωσαν τοσες μερες τοοσοι και τοοσοι ανθρωποι? δεν συνεβαλε ο θεος? πριν πολεμησουν οι ελληνες τοτε..προσευχηθηκαν και μεταλαβαν το σωμα κα…ι το αιμα του χριστου μας…προσευχηθηκαν να μας βοηθησει και το εκανε…μετα στον πολεμο με τους γερμανους ο θεος εδωσε δυναμη και ψυχη στους ελληνες να πολεμησουν..!!! ο θεος δινει τις ψυχες σε ολους…και ο θεος τις παιρνει πισω…αν δε μας βοηθουσε ο θεος….και μας απαρατουσε..θα ειχαμε ψοφησει ολοι μας..!!! σαφως και μονοι μας σαν ελληνες καταφεραμε πολλα…γι αυτο το λογο εχουμε και το θεο στο πλευρο μας…μακαρι οσοι τον αμφισβιτητε να σας εχει καλα…και να σας βοηθαει παντα..και ελπιζω στο μελλον να καταλαβετε το λαθος σας…και μην χρησιμοποιειτε ασεμνες λεξεις απεναντι σοτυς γεροντες και στα θεια…μπορει να ειναι αλλος γεροντας εφραιμ… εισικα το αγιον ορος εχει πολλους.!!!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    1:22 Κι εγώ ησήχασα τώρα. Όσο για εσένα ανιστόριτο πλάσμα που με ότι σου πιπιλίζει το μυαλό ο κάθε βολεμένος απατεώνας ΜΑΘΕ ότι ο Γρηγόριος Ε'ήταν που έγραψε την "πατρική παραίνεση" και την έστειλε σε όλες τις μητροπόλεις 2 χρόνια πριν τον Ξεσηκωμό Και τι έλεγε; Η Θεία προνοια ο αγαθός Θεός των χριστιανών μας έστειλε τον σουλτάνο για να μας λυτρώσει απο τα βασανά μας και να ζουμε ευδαίμονες"!!! Μην ακούτε κανέναν μόνο την εσωτερική σας φωνή και την λογική παρακαλώ!!

    Reply
  25. Ανώνυμος

    12,43

    ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ????????

    Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ αντίΧΡΙΣΤΟΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ…..

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ__+ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ $ΥΝΑΦΙ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ"
    ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΨΑΜΕ.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    4:47 για να το ευτελισουν να το απαξιωσουν και τελικα να τομ κλεισουν. Γραφει αληθειες και καποιοι ενοχλουνται.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    2.35 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ…

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΡΕ ΚΙΤΡΙΝΙΑΣΜΕΝΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ ΣΕΛΙΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.ΓΙΑΧΒΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ….Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    2:35 γαμω το σπιτι σου και τα πιστευω σου παλιομπασταρδε που θα μιλησεις εσυ για Δωδεκαθεο, κωλοπαιδο. Αντε τσιμπουκωνε τον πνευματικο σου πουστη.

    Reply
  31. zickos

    ξανά προς το 2:35………
    μαλάκας και αγράμματων εγώ που έχω καταπιεί άπειρα συγγράμματα διαφορων….. συμπεριλαμβανομενου και τον άγιον σας
    και αν κατάλαβα καλά ο θεός προσέχει μονο μερικά παιδιά του?
    διότι έχω την χαρά να είμαι πατέρας δυο υγιέστατον κοριτσιών τα οποια τα αγαπάω εξίσου το ίδιο και δεν κάνω διαχωρισμούς όπως λες εσύ……οποτε όπως καταλαβαίνεις και εσύ δεν μπορούμε να τα μιλάμε αντάμα!!!
    χαιρετισμούς και πάλι……

    Reply
  32. Ανώνυμος

    2.35 προβατάκι όσο πιο αμόρφωτος και ζώο είναι ένας άνθρωπος ή ένας λαός τόσο περισσότερο πιστεύει σε "προφητείες". Γενικολογίες και πράσιν άλογα.
    Δηλαδή την προφητεία που την είδες ρε μεγάλε στο άρθρο? Ότι θα είναι δύσκολα τα επόμενα χρόνια? Σιγά το νέο. Ή το ότι θα πάρουμε την πόλη???? ….Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα.
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. (και δεν είμαι ο Ζήκος, είμαι ένας άλλος συνάδελφος που βγήκε από το μαντρί προβατάκι)

    Reply
  33. Ανώνυμος

    zickos..= enas malakas agrammatos ..vre zwo exeis milisei pote me tetoio anthrwpo.?ti thes na s pei pei re vlima tis koinwnias o theos.me sena k mena tha asxolithei? pou mas kserei?.ton parakalesame pigame na ton vroume to theo.?OXI!!!ANTE K GAMISOU MALAKISTIRI TWRA VGALE TO SKASMO KAI KOITA NA MI PETAS MALAKIES GT DEIXNEIS SE OLOUS MAS EDW MESA POSO GELOIOS EISAI.ESY K OMOIOI SOU AGRAMMATOI DWDEKATHEISTES..XYPNA ZZZZZZZZZZZZ(ICKO)

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Φοβερη προβλεψη.Τετοια που και ενα 15χρονο παιδι μπορει να κανει..
    Οσο για την Κων/πολη μεγαλυτερη βλακεια δεν εχω ακουσει.
    Απορω πως καποιοι πιστευουν οτι αυτα ειναι προφητειες..
    Σκατα εχουν στο κεφαλι τους..

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν και οι φτωχοί τα τίναξαν.

    Διαβάστε εδώ στο ksipnistere το άρθρο με θέμα ΟΝΕΙΡΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ και θα καταλάβετε.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    1/ κατ' αρχάς ο Θεός πάντοτε βοηθούσε την Ελλάδα! Κι αν είμαστε τώρα στην κατάσταση που είμαστε, είναι γιατί νομίσαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα μόνοι μας. Ακόμα και τώρα ο Θεός θα μας βοηθήσει γιατί υπάρχουν, είτε σας αρέσει είτε όχι, κάποιοι άνθρωποι σαν τον γέροντα Εφραίμ που προσεύχονται για όλους μας.

    2/ εφόσον διαβάζετε blogs μην αρκείστε μόνο σε όσα σας βολεύουν. Ψάξτε να βρείτε πως συνδέονται τα γεγονότα γύρω από την πόθεση Βατοπαιδίου και θα καταλάβετε ότι τελικά όλο αυτό είναι μια καλοστημένη απάτη που εξυπηρέτησε πολλά και διάφορα συμφέροντα.

    3/ εκφράσεις οι οποίες είναι μάλλον προσβλητικές και αποσκοπούν στην έκφραση της οργής μας δεν λένε τίποτα και ούτε βοηθάνε και την αξιοπιστία των blog. Καλό θα ήταν να γράφουμε τα κακώς κείμενα με στοιχεία και αντικειμενική οπτική ώστε τα blogs να διατηρήσουν το επίπεδό τους. Αλλιώς όλα τα blogs θα καταλήξουν σε χώρους lifestile κουτσομπολιών και περιεχομένου porno, πράγμα το οποίο έχει ήδη γίνει εν μέρη.

    Reply
  37. zickos

    ο καθένας μαλάκας αυτού του τόπου γραφει ότι θέλει και μερικοί αφελής αγράμματοι και ακαλλιέργητη τους λαμβάνουν υπόψιν τους
    και γιατί δεν μας λέει τι ακριβώς θα συμβεί ρε "μακακαρε"
    θεός δεν είναι γιατί δεν αποκαλύπτει τα γεγονότα που θα συμβούν κατά τα λεγόμενα του στον γέροντα (που μια χαρά την έχει τρώει πίνει και διαβάζει ευαγγελια τον εβραίων) και ποτε ο θεός "βοθισε" την ελλαδάρα μας ρε?
    ημερομηνίες δώσε και τεκμήρια όχι "παπαρολογιες"!!!!!
    άσε που η ελλάδα είναι τον ελλήνων και όχι του θεού σας!!!!!!!!!!! άντε ξυπνάτε reeeeeeeeeeeeee

    Reply
  38. Amynias

    Δείτε σήμερινό άρθρο : "ΕΠΕΙΓΟΝ. Το ΓΕΣ ενισχύει εκτάκτως νησιά με ειδικές δυνάμεις και Έβρο με βαριές δυνάμεις, λόγω “καυτού” 2011."

    Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται απο σήμερα ο Ελληνικός Στρατός με απόφαση του ΑΣΣ, αλλά και γενικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις,

    Το 2011 θεωρείται μια άκρως επικίνδυνη χρονιά για την ασφάλεια της χώρας μας σε σχέση με την εξ Ανατολών απειλή αρχής γενομένης των πρώτων ημερων του Φεβρουαρίου.

    Έχοντας ενστερνιστεί τα ……

    http://amynias.blogspot.com/2011/01/2011_13.html

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΕΥΤΗΧΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ Ο AL CAPONE ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΟΒΑΤΟΙΠΕΔΙΑΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ "ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ" ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΨΕΥΤΟΓΕΡΟΝΤΑΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΦΡΑΙΜ"

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *