Μεγάλο Ντέρμπι απόψε στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στις 19:30

ΓΗΠΕΔΟ:«Τούμπας»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Κουκουλάκης

ΠΑΟΚ: Μάλλον βολεύτηκε με την ισοπαλία στην έδρα του Αρη ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ των «κίτρινων» από το 3′ στο 48΄και εν συνεχεία έδειξαν να βολεύονται μ’ αυτό το 1-1, πράγμα που φάνηκε από τη….
νοοτροπία και τη φιλοσοφία με την οποία έπαιξαν το ματς.

Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε για το ματς με τους «πράσινους», καθώς και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο «δικέφαλος». Με δηλώσεις του στην «Νοva» είπε μεταξύ άλλων: «Συγκρίνοντας τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο αλλά ακόμη κι αν έβρισκα θα το κρατούσα για μένα. Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Εχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν. Ο Φωτάκης ελπίζω πως θα είναι παρών, για τον Γκαρσία δεν πιστεύω πως μπορεί να είναι έτοιμος και για τον Λάζαρ εκτιμώ πως θα είναι και αυτός σε θέση να παίξει. Προετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως κάνουμε για όλα τα άλλα παιχνίδια με απόλυτη συγκέντρωση».

Με Λαζάρ στην ενδεκάδα, αλλά χωρίς τον Βλάνταν Ιβιτς, τον επιθετικό Αθανασιάδη, τους μπακ Λεονάρντο και Λίνο και τους μέσους Γκαρσία και Τσουκαλά, θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Σέρβος άσος του δικέφαλου αποχώρησε από το πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Αντίθετα έτοιμοι είναι τόσο ο Λάζαρ όσο και ο Φωτάκης και θα βρίσκονται στη διάθεση του Μπόλονι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Υπό το βλέμμα του εκπροσώπου του πρίγκιπα, Βλάση Τσάκα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του Εργοτέλη, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Λέτο και Κουίνσι. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που βγήκε MVP σημείωσε δύο ακόμα γκολ (όπως και στην Ξάνθη) και οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον εξαιρετικό Κουίνσι που είχε δύο ασίστ. Μπουμσόνγκ και Κατσουράνης τα άλλα γκολ των “πράσινων” που είχαν και δύο δοκάρια.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικό λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι υπάρχει συμφωνία του Τζίγγερ με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ για τη μεταβίβαση των μετοχών, αλλά και από το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού που έχασε δυο βαθμούς στο «Καραϊσκάκη» από τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να πηγαίνουν μ’ άλλον αέρα στο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στα αγωνιστικά, υπάρχουν συν και πλην στους πράσινους. Δεν μπόρεσε τελικά να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Καραγκούνης, λόγω ίωσης. Ο 34χρονος μέσος, από τα μέσα της εβδομάδας ταλαιπωρείται από ίωση, χάνοντας πολλές προπονήσεις και έτσι δεν μπόρεσε να τεθεί στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εκτός αποστολής από το ντέρμπι της «Τούμπας», έμεινε ο Αντώνης Πετρόπουλος, όπως και οι Στέφανος Κοτσόλης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Λουκάς Βύντρα.

Ο Φερέιρα για ακόμα μία φορά είδε τον Γκέργκελι Ρούντολφ να μην προπονείται και να κάνει πρόγραμμα θεραπείας. Ακόμα στην Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που αποκλείστηκε από τον 65χρονο Πορτογάλο τεχνικό. Την 19μελή αποστολή του Παναθηναϊκού συμπλήρωσαν δύο παίκτες από την ομάδα Νέων, οι Χάρης Μαυρίας και Τάσος Λαγός, ενώ επέστρεψε ο Χοσέ Τοτσέ!

Μπείτε στο Betarades.gr και διαβάστε όλες τις αναλύσεις των αγώνων!

www.betarades.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *