ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ (ΤΟΥ Κ****) ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ “ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ” ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ….
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ:

1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ,:
«Η ένδεια (εννοεί η πολιτική ένδεια της ΧΑ) βρίσκεται στα πρόσωπα τα οποία είναι πολύ δυνατά στη δράση, αλλά πολύ αδύνατα στη σκέψη. Αναγνωρίζω βέβαια, ότι δουλεύεις με το υλικό που διαθέτεις. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, της πολιτικής ενηλικίωσης της ΧΑ δεν αρκεί αυτό πια. Διότι τα πρόσωπα έχουν υπερβεί με οίηση τον ρόλο τους και η έλλειψη αυτογνωσίας, κινδυνεύει να τα καταστήσει γραφικά, πλήττοντας ανεπανόρθωτα το κύρος της Χρυσής Αυγής. Για να γίνω σαφής. Ο Χρήστος (εννοεί τον βουλευτή Επικρατείας της ΧΑ Χρήστο Παππά), ο Ηλίας (εννοεί τον Κασιδιάρη) και άλλος Ηλίας (εννοεί τον Παναγιώταρο) αλλά και όλοι οι άλλοι δεν διαθέτουν το πολιτικό ανάστημα να οδηγήσουν τη Χρυσή Αυγή στο πεπρωμένο της. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι η άγνοια της αγνοίας ένεκα της οποίας βαυκαλίζονται ότι το διαθέτουν και έτσι βυθίζονται στο τέλμα μιας πολιτικής ενδογαμίας, όπου όλοι αυτοθαυμάζονται και αλληλοσυγχαίρονται ερήμην της αδήριτης πραγματικότητας.
Πρέπει συνεπώς να τα αλλάξεις όλα, αρχίζοντας από τον εαυτό σου. Η Χρυσή Αυγή για να μη γίνει στάχτη πρέπει να αλλάξει ριζικά».

Ήδη υπάρχει μία «κίνηση των 100» με στελέχη του ακροδεξιού-φασιστικού χώρου (από την οποία κίνηση έχουν αποκλειστεί λούμπεν πρόσωπα τύπου Ρουπακιά και κυρίως την αποτελούν μορφωμένοι, επιστήμονες, τέως στρατιωτικοί και επιχειρηματίες). Άμεσος στόχος της κίνησης των 100 είναι η γρήγορη αλλαγή της ηγεσίας και του πολιτικού προσώπου της νέας Χρυσής Αυγής, που θα απομακρυνθεί σε ένα βαθμό από τις βίαιες επιθέσεις και τα προγκρόμ μεταναστών και αντιφρονούντων.
Τα ονόματα που ακούγονται για την ηγεσία της νέας Χρυσής Αυγής είναι του δικηγόρου κ. Κώστα Πλεύρη (που θεωρείται ο πατριάρχης του φασισμού στην Ελλάδα), στρατηγός της ανώτατης ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων που αποστρατεύθηκε πρόσφατα και ένα από τα ιστορικά στελέχη της 4ης Αυγούστου και της Χρυσής Αυγής, ο Ίων Φιλίππου, πολιτικός μηχανικός, προσωπικός φίλος του Νίκου Μιχαλολιάκου και συγγραφέας του βιβλίου «Χρυσή Αυγή-Πολιτικός οδοδείκτης», που κυκλοφόρησε το περασμένο Σαββατοκύριακο από τις εκδόσεις «Ήλεκτρον» του Κώστα Πλεύρη.
Ήδη το πριόνισμα των Μιχαλολιάκων και Σια και η απαξίωσή τους άρχισε από τα εσωτερικά ηγετικά κλιμάκια της Χρυσής Αυγής, που υπολογίζουν ότι η παρέα Μιχαλολιάκου ίσως παραμείνει για αρκετό χρόνο κρατούμενη μέχρι τη δίκη της, η οποία θα διαρκέσει και αρκετούς μήνες.

2.  Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ MRB ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΩΣ ΕΞΕΙΣ:

Ας δούμε αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας:

● Ν.Δ.: 22,2% (από 22%). Εκτίμηση ψήφου: 29%.
● ΣΥΡΙΖΑ: 21% (από 20,8%). Εκτίμηση ψήφου: 27,5%.
● Χρυσή Αυγή: 6,8% (από 9,1%). Εκτίμηση ψήφου: 8,9%.
● ΠΑΣΟΚ: 5,5% (από 6,1%). Εκτίμηση ψήφου: 7,2%.
● Ανεξάρτητοι Έλληνες: 5,3% (από 5,5%). Εκτίμηση ψήφου: 6,9%.
● ΚΚΕ: 5% (από 5,1%). Εκτίμηση ψήφου: 6,5%.
● ΔΗΜΑΡ: 3,3% (από 3%). Εκτίμηση ψήφου: 4,3%.
● Οικολόγοι Πράσινοι: 1,8% (από 2,1%). Εκτίμηση ψήφου: 2,4%.
● Άλλο κόμμα: 5,6% (από 4,6%). Εκτίμηση ψήφου: 7,3%.
● Αναποφάσιστοι: 10,8%.
● «Δεν θα πάω να ψηφίσω»: 5,3%.
● «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ»: 3,8%.
● Άκυρο / Λευκό: 3,6%.
● Σύνολο αδιευκρίνιστης ψήφου: 23,5%.

Τι καταλαβαίνουμε από τα παραπάνω, με δεδομένο πάντα ότι η Χ.Α. φαίνεται να χάνει 2,3%; Τα εξής απλά:

● Τα «κέρδη» της Ν.Δ. είναι μόλις 0,2%. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα ήταν περίπου στο εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012.
● Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ισόποσο «κέρδος». Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα ήταν περίπου στο εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012.
● Η Χρυσή Αυγή, με την απώλεια του δημοσκοπικού 2,3% του Ιουνίου, αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα βρισκόταν κερδισμένη κατά 2% περίπου από το εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012.
● Το ΠΑΣΟΚ χάνει 0,6%. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα ήταν περίπου 5% χαμηλότερα από το εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012.
● Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν 0,2%. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα ήταν περίπου 0,5% χαμηλότερα από το εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012.
● Το ΚΚΕ χάνει 0,1%. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα κέρδιζε 2% περίπου από το εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012.
● Η ΔΗΜΑΡ «κερδίζει» 0,3%. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα ήταν περίπου 2% χαμηλότερα από το εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012.
● Οι Οικολόγοι Πράσινοι χάνουν 0,3%. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, θα έμεναν πάλι εκτός Βουλής.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ποσοστό ισόποσο των απωλειών της Χρυσής Αυγής «μετακομίζει» προς το «άλλο κόμμα» και την αδιευκρίνιστη ψήφο. Κανένα από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν κερδίζει κάτι άξιο λόγου από τις απώλειες των ναζί. Απλώς η Ν.Δ. μειώνει τις διαρροές της από το 9% της δύναμής της στο 4,7%. Παρομοίως δεν κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης απλώς μειώνει τις απώλειές του προς τη Χ.Α. από το 6% της δικής του δύναμης στο 2,3%.

Με απλά λόγια, όλη αυτή η φασαρία των ημερών, που λέει ότι η Ν.Δ. κερδίζει τις δημοσκοπικές απώλειες που εμφανίζει η Χρυσή Αυγή, είναι απλώς ανακρίβειες. Άλλωστε η Χ.Α. παραμένει πάνω από το εκλογικό της ποσοστό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ, ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ  ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ¨ΑΙΜΑ¨ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΥΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ “ΒΡΩΜΙΚΗΣ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *