Πρώτη ελπίδα για Σουμάχερ

Για ελαφρά βελτίωση της κατάστασης του Μίκαελ Σουμάχερ κάνει λόγο πηγή από το περιβάλλον του θρύλου της Φόρμουλα 1, Μίχαελ Σουμάχερ, οκτώ μέρες μετά το ατύχημά του το σκι. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα “Bild”, για πρώτη φορά…

οι γιατροί του Σουμάχερ κάνουν λόγο για σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας του. «Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, αλλά οι γιατροί υποστηρίζουν πως υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και οι δικοί του ελπίζουν πλέον ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η ίδια πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Η κλινική του εικόνα κρίνεται σταθερή γεγονός που δίνει ελπίδες στους θεράποντες γιατρούς του, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα. H επίσημη τοποθέτηση της Sabine Kehm, εκπροσώπου του Schumacher στο ειδησεογραφικό πρακτορείο BBC αναφέρει: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κατάσταση του Michael μπορεί να θεωρηθεί σταθερή.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει γλιτώσει τον κίνδυνο για τη ζωή του». Την Τετάρτη θα μάθουμε για τις συνθήκες του ατυχήματος Την ίδια ώρα, Γάλλοι εισαγγελείς θα δώσουν την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πορεία των ερευνών τους για τις συνθήκες του ατυχήματος κατά το οποίο ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12 μ.μ. στην πόλη Αλμπερβίλ στις Άλπεις, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Πατρίκ Κουίνσι. Οι έρευνες της εισαγγελίας επικεντρώνονται στην ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο Σουμάχερ κάνοντας σκι εκτός πίστας όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, γεγονός που κατέστησε επιβεβλημένη την μεταφορά του με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Οι εισαγγελείς ερευνούν επίσης το κατά πόσο ήταν εμφανή και σωστά τοποθετημένα τα όρια ανάμεσα στις πίστες, δίπλα στον τόπο του ατυχήματος και κατά πόσο λειτούργησαν σωστά οι ασφάλειες στις δέστρες του 45χρονου Γερμανού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *