Η Μέρκελ δεν ελπίζει απλά …ευχήθηκε

Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό …η λάθος μετάφραση που ανέφερε ….«εύχομαι και ελπίζω», δημιούργησε λάθος εικόνα και χρησιμοποιήθηκε με ακόμα πιο λάθος τρόπο από τα ελληνικά ΜΜΕ που βιάστηκαν …αρκετά εξ αυτών να θριαμβολογήσουν και να μεταδώσουν μία στρεβλή «θετική» εικόνα που ουδέποτε μετέφερε και…..
ακόμα πιο πολύ δεν άφησε να εννοηθεί η «σιδηρά» κυρία της Ευρώπης και της Καγκελαρίας. Η αλήθεια είναι, ότι η κύρια Μέρκελ ήρθε, τράβηξε το «χαλί» του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια αφού έβαλε αδιαμαρτύρητα στις αποσκευές της που «έφτιαξε» στο ξενοδοχείο Hilton, ελληνική …υγεία, γη και ύδωρ, αποχώρησε για το Βερολίνο με την φαιδρή εικόνα μιας ελληνικής σημαιούλας με βεντούζα στο παράθυρο του πιλότου…

Κανείς άλλος στην ιστορία αυτού του τόπου δεν καρπώθηκε τόσα πολλά από αυτόν τον τόπο, παντελώς αδιαμαρτύρητα, όσο η κυρία Μέρκελ και κανείς άλλος δεν δοκίμασε να το πράξει αυτό και η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους να ήταν το ξεπούλημα ζωών, περιουσιών και εθνικών συμφερόντων εν μέσω στρατιωτικών αγημάτων και τυμπανοκρουσιών! Ομολογούμε, ότι δεν περιμέναμε ποτέ από αυτή την ελληνική κυβέρνηση ένα «ΟΧΙ» άξιο των προγόνων μας, …αλλά ίσως να μην περιμέναμε και την τόσο εύθυμη παροχή των πάντων ορατών και αοράτων τούτου του τόπου μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες και με αντάλλαγμα την … «ευχούλα» της Καγκελαρίου! ….Με τις υγείες σας και με τις υγείες μας!

http://www.newsbomb.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *