ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΦΩΤΙΑ» – Θέλουν να ξεβγάλουν τον Ειρηναίο – Γνωρίζει την αλήθεια για το ξεπούλημα του Πατριαρχείου

Θέλουν να ξεβγάλουν τον Ειρηναίο εδώ και τώρα. Μυστικές υπηρεσίες και αγιοταφίτες δουλεύουν για ένα έγκλημα που θα στοιχίσει στην ορθοδοξία. Η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο της ενοχής. Κάνουν τα πάντα να μην βγει
ζωντανός ο Ειρηναίος από το κελί του. Ποιοι φοβούνται τις αποδείξεις που έχει για την μεγάλη αλήθεια του ξεπουλήματος του Πατριαρχείου.
Γιατί οι υπόλοιποι αγιοταφίτες φοβούνται να παραδεκτούν το έγκλημα που διαπράττεται στον Πανάγιο Τάφο και στον πρώην πατέρα τους που πέταξαν από την πατριαρχεία. Από που παίρνουν εντολές και ποιοι τους εκβιάζουν.
Το μεγάλο θέμα του εγκλεισμού του Πατριάρχη Ειρηναίου φαίνεται να ξανανοίγει στα Ιεροσόλυμα. Αδυνατισμένος γερασμένος και ταλαιπωρημένος ψυχικά και οργανικά βγαίνει στη μικρή ταράτσα για να συνομιλήσει με πιστούς που τον φωνάζουν από τα σοκάκια για να του δώσουν κουράγιο .
Μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες δικηγόρων και οργανισμών ανθρώπινων δικαιωμάτων να μπουν στο κελί του και το αρνητικό αποτέλεσμα κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε αυτό το έγκλημα.
Ετοιμάζουν κίνηση εναντίον της κατάστασης που επικρατεί για να μη γίνει ρεζίλι η ορθοδοξία. Δεν γνωστοποιούν τις κινήσεις τους γιατί φοβούνται την προπαγάνδα και τις καθαιρέσεις.
Με τον Ειρηναίο κλειδωμένο σε κελί του Πατριαρχείου και φιμωμένο είναι πιο εύκολο κάποιοι να πετύχουν το σκοπό τους με το αζημίωτο για όποιους βοηθήσουν γι αυτό τόσο καιρό αυτοί που έχουν στα χέρια τους την τύχη του Πατριαρχείου δεν μιλούν.
Φοβούνται για την τύχη του την ζωή τους αλλά τους έχουν και δεμένους με στοιχεία για την δράση τους που έχει να κάνει και με την προσωπική τους ζωή και με τον χειρισμό τους σε θέματα εθνικά και ορθοδοξίας.
Άλλωστε η ελπίδα ότι κάποια στιγμή ο Ειρηναίος θα πεθάνει από την κακοπέραση και τις αρρώστιες τους δίνει κουράγιο στο έργο τους.
Τον κλείδωσαν μέσα . Έκρυψαν τις αποφάσεις των δικαστηρίων που τον αθώωσαν και απόδειξαν ότι δεν έκανε τίποτα από όσα τον κατηγόρησαν . Ότι δεν πούλησε ούτε μια σπιθαμή γη από το Πατριαρχείο.
Ενημερώθηκε το υπουργείο εσωτερικών για την αθωότητά του και για την πλεκτάνη που του έστησαν ενημερώθηκε για τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε Παλαιστίνη και Ισραήλ που τον αθωώνουν αλλά η ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι δεν ακούει.
Γιατί ; Μήπως επειδή οι απεσταλμένοι της υπουργοί και διπλωμάτες δημιούργησαν αυτό το χάος στο πατριαρχείο; Κι τώρα φοβούνται να τους δείξουν ;
Από την ημέρα που τον Ειρηναίο τον πέταξαν σε ένα κελί και του έκλεισαν το στόμα έχει πουληθεί η μισή Πατριαρχική γη.
Ποιος τα κανόνισε αυτά;
Δόθηκε η Βηθλεέμ στην για να την έχει υπό την προστασία της η UNESCO .
Ποιος τα κανόνισε αυτά;
Δόθηκαν όλα τα κτήματα που βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις σε εβραϊκές εταιρίες .
Ποιος τα κανόνισε αυτά.
Όσοι από τους αγιοταφίτες αντέδρασαν ξηλώθηκαν από τη σύνοδο και από τα μοναστήρια που υπηρετούσαν και μπήκαν άλλοι πιο ήσυχοι που δεν μιλούν και κάνουν τις πάπιες.
Ο Ειρηναίος άρρωστος στο κελί του προσπαθεί να επιβιώσει. Δεν υπάρχει γιατρός που να μπορεί να τον δει. Βγάζει τα δόντια του μόνος του με τα χέρια του ,κάνει μπάνιο με κρύο νερό γιατί του κατάστρεψαν και το θερμοσίφωνα που είχε πάνω από το κελί του και βγαίνει μερικές φορές στο παράθυρο για να πάρει το γνωστό καλάθι με λίγο φαγητό που του δίνουν κάποιοι άραβες κι εκείνος το τραβάει με ένα σκοινί.
Η φωνή του πια τρέμει από την μοναξιά και τις αρρώστιες και οι αδελφοί του αγιοταφίτες συνεδριάζουν στα μαρμάρινα σαλόνια του Πατριαρχείου μια ανάσα από τον κλειδωμένο Ειρηναίο.
Όποιος τολμήσει να αναφέρει το θέμα αυτό φεύγει από την θέση του .
Οι Εβραίοι στηρίζουν αυτό το χάσμα γιατί έτσι κάνουν την δουλειά τους παίρνουν ότι ακίνητο και γη τους εξυπηρετεί. Οι Ιορδανοί στηρίζουν το χάσμα γιατί κι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους έχουν το μέρος του Πατριαρχείου που τους βολεύει για να ελέγχουν κι να έχουν κι αυτοί λόγο στο Χριστιανικό ορθόδοξο ποίμνιο.
Η ελληνική κυβέρνηση που τα ξέρει αυτά κλείνει μάτια και αυτιά.
Όταν κοιμηθεί όμως ο Ειρηναίος λένε κάποιοι που ξέρουν στα Ιεροσόλυμα τότε θα γίνει για άλλη μια φορά ρεζίλι η Ελλάδα. Ας παρέμβει ένας εισαγγελέας επιτέλους για το έγκλημα ανθρωποκτονίας και προδοσίας που διαπράττεται στα Ιεροσόλυμα.
Σε επόμενο δημοσίευμα του hellas force θα σας αποκαλύψουμε ποιοι υπουργοί ήταν αυτοί που δούλεψαν για το ξεπούλημα ποιοι διπλωμάτες το εκτέλεσαν . Ποια ήταν τα ανταλλάγματά τους και σε ποιες θέσεις βρίσκονται σήμερα αυτοί.
hellasforce.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *