Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε ένα βήμα πριν από την τύφλωση: Γλίτωσε στο παρά πέντε τη μεταμόσχευση κερατοειδούς

Λίγο έλειψε να χάσει το φως του ο Ηλίας Ψινάκης! Όσοι έβλεπαν τον τελευταίο καιρό τον δήμαρχο Μαραθώνα να κυκλοφορεί ακόμη και το βράδυ με τα γυαλιά του, θεώρησαν πως πρόκειται για μία ακόμη στιλιστική του… ιδιοτροπία.
Σύμφωνα με την Espresso, ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε ένα βήμα πριν την τύφλωση και γλίτωσε στο παρά τρίχα τη λεπτή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης κερατοειδούς χιτώνα.

Όλα συνέβησαν όταν λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ο δήμαρχος θέλησε να δει από κοντά μέρος του συστήματος ύδρευσης του Μαραθώνα, οι αγωγοί του οποίου είναι κατασκευασμένοι από αμίαντο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ηλίας Ψινάκης ανέλαβε να ξύσει τη σκουριά από ένα σωλήνα, όμως εκείνη τη στιγμή ρινίσματα αμίαντου πετάχτηκαν και εισήλθαν στα μάτια του.

Δεν πέρασαν δύο ώρες και η περιοχή πρήστηκε με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Μαραθώνα να απευθυνθεί στον οφθαλμίατρο. Αυτό που άκουσε από τον γιατρό τον άφησε άφωνο! Το συγκεκριμένο ατύχημα θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην όρασή του και στο… παρά πέντε γλίτωσε τη μεταμόσχευση κερατοειδούς.

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του δημάρχου Μαραθώνα, ο γιατρός του συνέστησε τουλάχιστον μία βδομάδα να παραμείνει σε σκοτεινούς χώρους ενώ του έδωσε και φαρμακευτική αγωγή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *