ΝΕΑ στοιχεία για την υπόθεση του εξαφανισμένου Βαγγέλη- Τι αποκαλύπτει ιδιωτικός ερευνητής

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την μυστηριώδη εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, στα Ιωάννινα όπου σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή…

Το σενάριο που ήθελε τον νεαρό να πήγε σε σουβλατζίδικο, το απόγευμα της Παρασκευής μετά το μάθημα του, ίσως να μην ευσταθεί, αφού το υλικό από κάμερα ασφαλείας του φούρνου που είναι ακριβώς απέναντι από το σουβλατζίδικο, δείχνει ότι δεν ήταν ο Βαγγέλης, ο νεαρός που πήγε να πάρει σουβλάκι, γύρω στις 6 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την κατάθεση ενός οδηγού αστικού λεωφορείου, ο νεαρός επιβιβάστηκε σε αυτό το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά δεν θυμάται ακριβώς σε ποια στάση αποβιβάστηκε.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, ανέφερε σήμερα τα νέα στοιχεία της υπόθεσης. «Άνθρωπος που δουλεύει στο φούρνο είναι σίγουρος πως είδε το παιδί την Παρασκευή γύρω στις 3 και κάτι. Πήρε κάτι να φάει, φορούσε τα ρούχα που είχε δηλώσει η οικογένεια και ήταν σε καλή κατάσταση» δηλώνει ο ίδιος και προσθέτει:

«Αυτό δένει με την πληροφορία που έχουμε, ότι επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο, τρεις παρά τέταρτο από τη Γαλακτομική Σχολή, 3 και δέκα ήταν στα Γιάννενα και στις τρεισήμισι είναι λογικό να είναι σε αυτό το σημείο».

«Η πορεία που ακολουθεί είναι ένα συγκεκριμένο τετράγωνο και θα ελεγχθούν όλες οι κάμερες ασφαλείας περιμετρικά» επισημαίνει ο ιδιωτικός ερευνητής.

Χθες, μία αποκλειστική μαρτυρία ενός ανθρώπου από το περιβάλλον της σχολής, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπήρχε πρόσωπο, ο μάγκας της σχολής, το οποίο τον έβρισκε εξιλαστήριο θύμα και τον εκμεταλλευόταν.

Να σημειωθεί ότι μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρχών αλλά και των εθελοντών για τον εντοπισμό του Βαγγέλη και χθες στις έρευνες υπήρξε και η συνδρομή ιδιωτικού ελικοπτέρου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *