Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ…!!!

Γράφει ο Περικής Αθανασόπουλος

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων ο φορέας που θα διαχειριστεί την ακίνητη περιουσία της Ελλάδας δεν θα είναι κανενός κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτης Χώρας όπως οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ κλπ. αλλά θα είναι μια εταιρεία που θα ανήκει στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Η ανωτέρω εταιρεία θα αξιολογήσει την ακίνητη περιουσία της Ελλάδας που από πληροφορίες αγγίζει τα 120 δις ευρώ…!!!!

Τα στελέχη της εταιρείας αυτής θα είναι από όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης και θα….
λειτουργούν με τις αρχές λειτουργίας των τραπεζών της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ αλλά κυρίως της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Ο τρόπος που θα καθοριστεί το παιγνίδι θα είναι ανταποδοτικός σε βάθος χρόνου 15ετίας, δηλαδή η χρηματοδότηση θα γίνεται με πόρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και στο τέλος της 15ετίας, σε περίπτωση που εμφανιστούν κέρδη τότε με αυτά η Ελλάδα αποπληρώνει μέρος του χρέους της…!!!

Αν όμως δεν εμφανιστούν κέρδη τότε η Ελλάδα επιβαρύνεται από τον κρατικό της προϋπολογισμό….!!!

Σημασία έχει ότι το εγχείρημα αυτό γίνεται για πρώτη φόρα στην παγκόσμια ιστορία και η εταιρεία που ιδρύεται για την διαχείριση των Ελληνικών Ακινήτων ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση….!!!

Δημιουργείται ένα ερώτημα στην περίπτωση που κάποιοι επιχειρηματικοί κύκλοι Ελλήνων επιχειρηματιών, αποφασίσουν να αντιδράσουν σε αυτή την κίνηση των Ευρωπαίων…!!!

Δηλαδή οι Έλληνες ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ που διαμορφώνουν την ιστορία της Ελλάδας τα τελευταία 200 χρόνια θα μείνουν ή όχι άπραγοι…;

Είδη χτες ανακοινώθηκε ότι οι Ελληνικές τράπεζες σε περίπτωση που γίνει κούρεμα του Ελληνικού χρέους , κατ επέκταση και του τραπεζικού θα πρέπει εφ όσον χρειαστούν οικονομική ενίσχυση να απευθυνθούν στον μηχανισμό στήριξης και όχι όπως έκαναν μέχρι σήμερα που ξεζούμιζαν τον Ελληνκό Λαό…!!!

Αν όμως συμβεί αυτό τότε οι Έλληνες Τραπεζίτες θα έχουν να κάνουν με τους Ευρωπαίους και όχι πλέον με το μπάχαλο που ήθελαν να επιβάλλουν όλα τα χρόνια στην Ελλάδα…!!!

Το αποτέλεσμα θα είναι επιτέλους οι Έλληνες Τραπεζίτες να αρχίσουν να πληρώνουν, και να λογοδοτούν σε κάποιους….!!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…!!!
Αυτές τις ώρες τίθεται το μείζων ζήτημα στον Ελληνικό λαό…!!!
Θέλουμε να «ανήκουμε» στους Έλληνες Νταβατζίδες που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα η στους Ευρωπαίους;

ΠΡΟΣΟΧΗ…!!!
Οι Έλληνες ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ φαίνεται να χάνουν το παιγνίδι, και αυτές τις μέρες θα προσπαθήσουν να αποσταθεροποιήσουν τον τόπο.
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να παρακολουθεί τα γεγονότα με προσοχή και να μην επηρεάζεται από τα παπαγαλάκια των γνωστών Μ.Μ.Ε που προφανώς εξυπηρετούν τα αφεντικά τους δηλαδή τους Έλληνες Νταβατζίδες…!!!

Το σίγουρο είναι οτι οι Ελληνες Νταβαντζίδες θέλουν απο την μία να φύγουμε απο το Ευρώ και να επιστρέψουμε στην δραχμή οπώτε θα διπλασιάσουν τα χρηματά τους, απο την άλλη να κυρήξει πτώχευση η Ελλάδα και να εισπράξουν τα CDS

thoureios blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *