Τα… καλύτερα έρχονται για τον Ψωμιάδη

Μετά την καταδικαστική απόφαση για τη μείωση των προστίμων σε βενζινοπώλη, που είχε συλληφθεί να νοθεύει τα καύσιμα, ακολουθούν τα… καλύτερα για τον «μακεδόνα της καρδιάς μας»… Απευθείας αναθέσεις – τα γνωστά …45αρια- Κορώνεια, σχολικά λεωφορεία είναι μερικές από τις υποθέσεις που εμπλέκεται ως νομάρχης ο Ψωμιάδης και….
η δικαιοσύνη θα κληθεί να δώσει τελεσίδικες απαντήσεις. Ίσως έτσι εξηγείται και η χλιαρή στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ψωμιάδης κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ του ζήτησε «μεγαλύτερη στήριξη από το κόμμα και τους βουλευτές».

Τα επόμενα ραντεβού Ψωμιάδη με τη δικαιοσύνη:

Σε βάρος του Π. Ψωμιάδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο των απευθείας μισθώσεων λεωφορείων για τη μεταφορά μαθητών.

Στην ανάκριση βρίσκεται η υπόθεση των κατατμήσεων έργων και απευθείας ανάθεσής τους με τα λεγόμενα… 45άρια.

Η Δικαιοσύνη ερευνά πόρισμα αναφορικά με τις παραλείψεις της διοίκησης του Π. Ψωμιάδη σε ό,τι αφορά τη λίμνη Κορώνεια. Οι κυριότερες κατηγορίες των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης αφορούν την αναίτια καθυστέρηση καταλογισμού προστίμων και τη μείωση επιβληθέντων προστίμων.

Τέλος ευθύνες προκύπτουν για τον πρώην νομάρχη σχετικά με τη σωρεία παρανομιών που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του ΚΕΚ.

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ;;;;;;;;;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    προχωρα γιωργο εσενα θελουμε,κοψε μας και αλλο τους μισθους να σωθει η χωρα

    Reply
  4. Ανώνυμος

    7 12 σωστο ρε φιλαρακι μπραβο σου ο σαμαρασ θα μας καταστρεψει αν ερθει θα κλεισουν ολα θα ερθει πτωχευση κ δεν θα πληρωνεται κανεισ ειδικα αν γυρισει ο καραμανλησ την γαμησαμε θα χεζει κ θα τρωει…ο γιωργοσ το παλευει καλα σε 3 χρονια θα ειμαστε οκ με τισ μαλακιεσ του σκατοχοντρου

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ψωλιάδης θα γίνει στο τέλος…
    Και η χλεύη του κόσμου θα ακολουθεί το όνομα του για πολλά χρόνια…
    Άραγε όλα αυτά τα αλαζονικά σαπάκια της πολιτικής,οι άχρηστοι κλέφτες της λαικής εντολής και όχι μόνο,γνωρίζουν την "Υστεροφημία" και τη σημασία που έδιναν σε αυτή οι μόνοι κάτοικοι που δόξασαν πραγματικά αυτόν τον τόπο????

    Reply
  6. Ανώνυμος

    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Μέσω των ιστοτόπων: 1. Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης, 2. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων και 3. Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου, επιδιώκουμε την αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, παράσχοντας γνώση επί πολλών γνωστικών αντικειμένων. Επιδιώκουμε δε διά αυτών κατά κύριον λόγο, την οργάνωση Ελλήνων σε Κοινότητες και Εκκλησιες του Δήμου και την συγκρότηση τις καθοοδηγούσας αυτές, Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Η αφύπνισης μας είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο, αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες Κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

    Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

    Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΝΦ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *