ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ…[ΛΑΩΝ] ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ !!!

Βλέψεις για την Ευρώπη φαίνεται πως έχει ο πρώην ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger. Δημοσιεύματα τον θέλουν να σκέπτεται το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΕ.
Ο 63χρονος πολιτικός, σε ερώτηση του Τύπου για το πολιτικό του μέλλον δήλωσε ότι οι δικοί του και οι συνεργάτες του τον προτρέπουν να επιστρέψει στην Ευρώπη και….
να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΕ.
“Τα επόμενα χρόνια η ΕΕ θα πρέπει να επιλέξει έναν πρόεδρο μεγάλης εμβέλειας, έναν άνθρωπο ικανό να ενώσει την Ευρώπη. Οι Γάλλοι δεν θέλουν Γερμανό, οι Γερμανοί δεν θέλουν Ιταλό και πάει λέγοντας. Δεν είναι προτιμότερο να διαλέξουν έναν Ευρωπαίο από τις ΗΠΑ που θα αναβιώσει τα οράματα ενός Ουάσινγκτον ή ενός Τζέφερσον σε μια νέα και ενωμένη Ευρώπη;” δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Newsweek ο στενός συνεργάτης του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Terry Taminem, αποφεύγοντας, ωστόσο να αναφερθεί στο όνομά του.
“Πρέπει να αλλάξετε το Σύνταγμα των ΗΠΑ, ώστε να μπορέσετε να θέσετε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΕ” φέρεται να είπε πρόσφατα, αστειευόμενος ο Βρετανός πρωθυπουργός, David Cameron στον Arnold Schwarzenegger κάτι που όπως φαίνεται ο ίδιος πήρε στα σοβαρά.

http://patrinaki.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    איזה ביצוע מטורףף

    א זה שיר מהמקורות לא של עידן יניב

    ב יקח לעידן יניב עם כל הכבוד עוד כמה שנים להגיע לרמת ביצוע כזאת

    HENRY KISSINGER

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΞ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *