ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΛΑΟΥ


Ελλάδα μου …..το λες και μέσα σου πονάς….Νιώθεις κάτι να σε πλακώνει στο στήθος και αμέσως μετά τα νεύρα σου να χτυπάνε κόκκινο…..
Η κρίση είναι πλέον εδώ και δυστυχώς για όλους μας δεν είναι μόνο οικονομική.
Η παρακμή έχει ριζώσει στο πολιτικό μας σύστημα και δεν ξέρουμε πλέον που θα χτυπήσουμε ‘’πάτο’’.
Πλέον δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερα αυτοί που αγνοούν όσα γίνονται γύρω μας, οι εμείς οι ‘’άλλοι’’ που ενημερωνόμαστε, γράφουμε σε blog και παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις. Μιλάμε για τους απαθείς και τους άσχετους…..φωνάζουμε ξυπνήστε…..ήρθε η ώρα…..αλλά εν τέλει αντιλαμβάνομαι ότι και εγώ δεν κάνω τίποτα……ΛΟΓΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ……είμαι και εγώ μια από τις φωνές μέσα στην έρημο………..
Πράξεις…..αυτός ο τόπος θέλει πράξεις…….από λόγια εντός της παρέας, της βουλής και του διαδικτύου, ο τόπος χόρτασε…..Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω μια…..
.

εκστρατεία ….ναι….μια εκστρατεία για να άλλαξουμε τα πράγματα…..θα μου πεις λοιπόν…και εσύ ποιος είσαι ρε φιλαράκι !!!!…..και σου απαντώ….Εγώ είμαι εσύ και μαζί θα γίνουμε ΟΛΟΙ….

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…..ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!

Αν θεωρούμε ότι το διαδίκτυο μπορεί να κάνει θαύματα αυτό θα φανεί εδώ…..

Προτείνω για αρχή να δούμε πόσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε ένα κίνημα με καθαρά εθνικό χαρακτήρα πέρα από τις λογικές των κομμάτων, των οικονομικών συμφερόντων και κάθε είδους τρομοκρατίας…..θα ξεκινήσουμε με την λογική ότι ο λαός είναι το κράτος …….…..θα ξεκινήσουμε με την λογική να δημιουργήσουμε κάτι που θα απαρτίζεται από ΟΛΟΥΣ μας και όχι μερικές εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες……

Εδώ παρακαλώ τα μεγάλα blog να βοηθήσουν…στη διάδοση….ποιος ξέρει…..ας προσπαθήσουμε………ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

——— και στο τέλος της πρώτης σελίδας μας ( http:helleniclegion.blogspot.com) βάλαμε μια ψηφοφορία —————

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *