Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο κέντρο. Οι αρχές δείχνουν πως έχουν χάσει το «παιχνίδι» της επιβολής του νόμου στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Κολιάτσου, της πλατείας Αττικής, της πλατείας Αμερικής, της πλατείας Βικτωρίας, της πλατείας Καραϊσκάκη και του ιστορικού τριγώνου από την Ομόνοια και κάτω. Κάπου εκεί ορίζονται τα σύνορα του νέου ανεξάρτητου και ανεπίσημου «κρατιδίου» στο οποίο οι νόμοι δεν έχουν πλέον καμία ισχύ και άλλωστε κανένας δεν….
τους παίρνει στα σοβαρά.

Μοναδικός νόμος είναι αυτός της ζούγκλας, του ισχυρού, αφού οι ληστείες, η διακίνηση ναρκωτικών, η πορνεία και το παραεμπόριο βασιλεύουν, έχοντας σαν φόντο τους μετανάστες, οι οποίοι συγκροτούν ένα σκηνικό που θυμίζει τις φαβέλες της Βραζιλίας και τις παραγκουπόλεις του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Μάλιστα, το «κράτος εν κράτει» που έχει δημιουργηθεί απέκτησε και κατά κάποιο τρόπο νομιμότητα και. αναγνώριση από τις ελληνικές αρχές μετά την «ταξιδιωτική οδηγία», η οποία προτρέπει τους κατοίκους και ειδικά τις γυναίκες να μην περιφέρονται άσκοπα μετά τη δύση του ηλίου, αφού με αυτόν τον τρόπο θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Η εγκληματικότητα είναι στα φόρτε της τις ημέρες εκείνες όπου οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τις συντάξεις τους, αφού οι επιτήδειοι σα να «κλέβουν εκκλησία», κατά τη λαϊκή έκφραση, με δύο γροθιές σε κάποιο γέροντα εξασφαλίζουν άνετα ένα αν μη τι άλλο καλό μεροκάματο.
Όσο για τους καταστηματάρχες τις περιοχής που βλέπουν γύρω τους, τους αλλοδαπούς, να ανοίγουν, από το πουθενά και χωρίς υποψία επίσημου εγγράφου, μαγαζιά, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον έχουν φτάσει ένα βήμα παραπέρα από τα όρια της αγανάκτησης.
Όπως αναφέρουν παρά τις καταγγελίες που έχουν κάνει στον δήμο η κατάσταση δεν αλλάζει και πλέον παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όπως φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί και μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα και τα δικαιώματά τους και γι αυτό κυνηγούν οι ίδιοι τους παρανόμους.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Έλληνα εάν δεν ξυπνήσεις…Αύριο θα είναι η δική σου γειτονιά σε αυτό το χάλι.Το πρόβλημα του γείτονα αύριο θα είναι δικό ΣΟΥ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τώρα το καλοκαίρι πού πλησιάζει πρέπει μερικές χιλιάδες μαυροι παράνομοι να στήσουν τα τσαντήρια τους στό Καστρί, στήν Εκάλη και την Κιφισιά!! Έτσι και αυτοί θα πάρουν καθαρό αέρα αλλά θα καταλάβουν και οι τών Βορείων προαστίων Πολιτικοί ότι δεν πάει άλλο!! Ας βιάσουν τίς δίκές τους τίς κόρες και γυναίκες για να νοιώσουν και αυτές οι πρώην χωριάτισες και νύν αριστοκράτισες, χάριν τής κλοπης τού λαϊκού μόχθου, την πούτσα τού Πακιστανού ανάμεσα στα σκέλια!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΓΥΦΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
    ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΘΕΛΩ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΩΝ ΥΑΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *