Αποκάλυψη – βόμβα από τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών: Η κυβέρνηση ζήτησε τα μέτρα-σοκ του ΟΟΣΑ που θα καταστρέψουν χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις!

* Στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων φόρτωσε το υπουργείο Οικονομικών την αμοιβή ύψους 1.000.000 ευρώ στον διεθνή οργανισμό για τη σύνταξη της έκθεσης με τις εισηγήσεις που θα βάλουν ταφόπλακα στην εγχώρια παραγωγή προϊόντων……………….

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα κι όχι η τρόικα είχε «παραγγείλει» και έβαλε μέσα στη «διαπραγμάτευση» για το νέο Μνημόνιο τις προτάσεις-σοκ του ΟΟΣΑ από την εφαρμογή των οποίων αναμένεται να καταστραφούν οικονομικά και να βάλουν «λουκέτο» εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων όλες οι εγχώριες κτηνοτροφικές μονάδες γαλακτοπαραγωγής, τα αρτοποιία και τα φαρμακεία!

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ανερυθρίαστα ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας, σε συνέντευξη που παρεχώρησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο προϋπολογισμός του ελληνικού κράτους κατέβαλε στον ΟΟΣΑ περίπου …………………………..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *