Χαλκίδα: Άρπαξαν τα αρνιά και άρχισαν να τρέχουν…

Διέρρηξαν κρεοπωλείο στη Χαλκίδα και άρπαξαν επτά αμνοερίφια οι τρεις άνδρες, δύο Έλληνες και ένας Αλβανός που συνελήφθησαν…
και θα απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Πέμπτης στη Χαλκίδα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο Έλληνες, ηλικίας 36 ετών και 35 ετών, καθώς και ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλη εγκληματικής ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών συλληφθέντων περιλαμβάνεται ακόμη ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, οι τρεις συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να έχουν στην κατοχή τους ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρεθεί από τις εγκαταστάσεις εταιρείας που βρίσκεται σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο κλεμμένο όχημα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν:

*Επτά σφάγια (αμνοερίφια), τα οποία είχαν αφαιρέσει λίγο πριν την σύλληψή τους, μετά από διάρρηξη κρεοπωλείου, ιδιοκτησίας 49χρονου Έλληνα στη Χαλκίδα.

*Ένας καταψύκτης, ο οποίος είχε επίσης αφαιρεθεί από έτερο κατάστημα, ιδιοκτησίας Ελληνίδας στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

*Ένα διαρρηκτικό εργαλείο («σκύλα») και ένα ζεύγος γαντιών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι οι ανωτέρω δράστες είχαν αποπειραθεί, προ δεκαημέρου περίπου, να αφαιρέσουν μεγάλες ποσότητες καλωδίων από εγκαταλελειμμένο κεραμοποιείο στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας.

Τα ανωτέρω σφάγια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το κλεμμένο όχημα φυλάσσεται προκειμένου να αποδοθεί σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας.

Σημειώνεται, ότι τις έρευνες και το προανακριτικό έργο για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν σε ανακριτή..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *