Ηλεία: Πέταξαν νεογνό ζωντανό στα σκουπίδια!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα που ο υγιής ανθρώπινος νους δεν μπορεί να το χωρέσει αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη χωματερή των Λεχαινών, όταν ένας ρακοσυλλέκτης «ανακάλυψε»…

ανάμεσα στους λόφους των σκουπιδιών το άψυχο κορμί ενός νεογέννητου μωρού! (σχετικό ρεπορτάζ)

Το άτυχο αγοράκι, που το κορμάκι του βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ήταν τυλιγμένο σε ένα λευκό σεντόνι!

Το απορριμματοφόρο του δήμου είχε μόλις αδειάσει, και μια παρέα αλλοδαπών Ρομά ξεκίνησε -όπως κάνει κάθε μέρα- να ανακατεύει τα σκουπίδια, ψάχνοντας κάτι πολύτιμο ή υλικά που μπορούν να μεταπωληθούν για ανακύκλωση.

Ένας από τους ρακοσυλλέκτης εντόπισε το λευκό διπλωμένο σεντόνι και το ανέσυρε για να το εξετάσει καλύτερα, όταν βρέθηκε… μπροστά στο τραγικό θέαμα!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά ισχυρή δύναμη, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, είχαν κατακλύσει το σημείο.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν να «οργώνουν» την περιοχή αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους απάνθρωπους γονείς.

Ήταν ζωντανό…

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, το βρέφος ήταν «τελειόμηνο»και «βιώσιμο», δηλαδή είχε συμπληρωθεί κανονικά η κύηση των εννέα μηνών και είχε γεννηθεί ζωντανό, ζύγιζε 2,8 κιλά και είχε ύψος 49 εκατοστά.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών κα. Αγγελική Τζιόλα, ο ομφάλιος λώρος του μωρού είχε αποκοπεί άτεχνα και βιαστικά σε σημείο υψηλότερο του κανονικού.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο θάνατος του μωρού επήλθε μερικές ώρες μετά τη γέννησή του, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν!

Τέλος, αποκάλυψε ότι το μωρό έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που εκτιμάται ότι επήλθαν είτε από λανθασμένη στάση της μητέρας την ώρα του τοκετού, με το μωρό να πέφτει στο πάτωμα, είτε κατά τη διάρκεια της εγκατάλειψής του μέσα στον κάδο των απορριμμάτων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η κα. Τζιόλα ανέφερε κατηγορηματικά ότι το αγοράκι γεννήθηκε ζωντανό!

Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@Yahoo.com)

http://www.patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *