Την Κυριακή η γιορτή του ΠΑΟΚ


Στην τελική ευθεία είναι η διεξαγωγή της γιορτής για την «ημέρα του ΠΑΟΚ», την Κυριακή στο «Παλατάκι», για τα 84 χρόνια ζωής του συλλόγου. Θα τιμηθούν προσωπικότητες, παράγοντες, αθλητές και προπονητές και στόχος είναι να καθιερωθεί μια τέτοια εκδήλωση κάθε Απρίλιο, που είναι ο «γενέθλιος» μήνας του «Δικεφάλου του Βορρά» Η φετινή γιορτή θα γίνει μια μέρα πριν τα γενέθλια του συλλόγου που είναι στις 12 Απριλίου.
Για την εκδήλωση ο γ.γ. του ΑΣ ΠΑΟΚ Άκης Μπεκιάρης δήλωσε: …
.

…'”Με την ευκαιρία των 84 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ και ενόψει των γενεθλίων, ο ΑΣ διοργανώνει αυτή την εκδήλωση, που ονομάζουμεΗμέρα ΠΑΟΚ’ και αφορά όλα τα τμήματα. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή του Θωμά, στις 11.30 το πρωί. Καλεσμένοι είναι όλοι οι οπαδοί και φίλοι του ΠΑΟΚ. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους. Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι ένα από τα δύο σημεία όπου χτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ, το ‘PAOK Sports Arena’, το ‘Παλατάκι’. Στόχος είναι να γίνει η ‘Ημέρα ΠΑΟΚ’ θεσμός και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και γιατί όχι κάποια στιγμή να γίνει στην Τούμπα. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το σύνθημα είναι ‘Όχι στο ντόπινγκ, ναι στον αθλητισμό’. Γι’ αυτό και τυπώθηκαν και θα διανεμηθούν φυλλάδια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν προσωπικότητες, που έχουν διακριθεί στην κοινωνία και προέρχονται από τον ΠΑΟΚ. Και επειδή η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι στατικό και συνέχεια γράφεται στους αγωνιστικούς χώρους, θα τιμηθούν και αθλητές και τμήματα με διακρίσεις”.
Μεταξύ αυτών που θα τιμηθούν είναι οι: Δεδέογλου Θανάσης(ευεργέτης του συλλόγου με τη δωρεά του οικοπέδου όπου κτίστηκε το “Παλατάκι”), Φράγκος Φραγκούλης (αρχηγός ΓΕΣ), Μανώλης Μητσιάς (τραγουδιστής), Γιώργος Λυσσαρίδης (πρώην γ.γ.Α.), Γιώργος Τσιότρας (γ.γ. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Αχιλλέας Φώλιας (επιχειρηματίας). Επίσης οι Γιάννης Ταμουρίδης, η ομάδα χάντμπολ, η ομάδα κορασίδων μπάσκετ και άλλα τμήματα που είχαν πανελλήνιες νίκες και διακρίσεις φέτος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *