Αποκάλυψη: Ο Σαμαράς δεν «άκουσε» της δημοσκοπήσεις


Θα διαβάσατε φυσικά τα ρεπορτάζ μερικών που δεν κατάλαβαν ακόμα τι γίνεται ή έχουν λάθος πληροφόρηση ότι ο Σαμαράς παρήγγειλε δημοσκοπήσεις και με βάση αυτές πήρε τάχα την τελική του απόφαση.
Είναι αλήθεια ότι ο Σαμαράς παρήγγειλε δημοσκοπήσεις. Αποφάσισε όμως …κόντρα σε ορισμένες από αυτές που έδειχναν τον κόσμο να θέλει, με μικρή διαφορά, την υπερψήφιση των μέτρων.

Φυσικά όλοι ξέρουμε πως γίνονται οι δημοσκοπήσεις και ποια είναι η αξιοπιστία τους. Πέρα από αυτό όμως το συγκεκριμένο γεγονός πιστοποιεί κατά την γνώμη μας το τέλος των «επικοινωνιολόγων» και την επαναφορά της Πολιτικής στο προσκήνιο.
Ο πολιτικός ηγέτης οφείλει να χαράσσει γραμμή και όχι να ακολουθεί.Όπως έχουμε ξαναπεί το παιχνίδι όλο αυτόν τον καιρό ήταν …

… η διάσπαση της ΝΔ κάτω από τις χειρότερες συνθήκες και ταυτόχρονα η παγίδευση του Σαμαρά. Ο πονηρός Καλαματιανός όμως έκανε την Αγία Οικογένεια και τους άλλους να πιστεύουν ότι αμφιταλαντεύεται, έσπρωξε τη Ντόρα να τον επιστεφτεί χθες το πρωί για να βγει μετά και να πανηγυρίσει ότι «πέρασε η γραμμή της» (βέβαιη ότι ο Σαμαράς θα αναγκαζόταν να υπερψηφίσει τελικά) και στο τέλος όταν δεν τον περίμενε κανένας εξαπέλυσε το βαρύ πυροβολικό.

Παράδειγμα ο Κυριάκος. Την ώρα που ο Σαμαράς δήλωνε πως θα καταψηφίσει τα μέτρα, βρισκόταν στην εκπομπή της ΝΕΤ “Press” . Αμέσως, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Κωνσταντίνος Ζούλας τον ρώτησε «ακούσατε τη δήλωση του κυρίου Σαμαρά. Εσείς τι θα κάνετε;». Ο καημένος ο Κυριάκος τα έχασε στην κυριολεξία. Δεν ήξερε τι να πει.
www.antinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *