Συνεχισε τον υπνο νεοελληνα..

Αποδεικνυεται ξεκαθαρα πλεον,ότι οι τοκογλυφοι που σχεδιασαν το σχεδιο της καταστροφης της ελλαδας,ηξεραν τι εκαναν.
Ηξεραν το ποσο ηλιθιος και βλακας λαος είναι ο ελληνικος.
Ακομη και σημερα,μετα από 2 χρονια εφαρμογης του μνημονιου και ενώ ο κοσμος είναι στα ορια της φτωχειας,υπαρχουν ακομη χιλιαδες μαλακες που εξακολουθουν να ψηφιζουν τα καθαρματα τους πολιτικους που μας …..
εφεραν σ’αυτή την αθλιοτητα.
Υπαρχουν ακομη αρκετες χιλιαδες καμμενοι βλακες που θα ξαναψηφισουν στις εκλογες τα 3 κομματα που στην κυριολεξια κατεστρεψαν την ελλαδα: το πασοκ,τη νεα δημοκρατια και τα δεκανικια/τσιρακια τους,λαος και δημοκρατικη αριστερα.
Εκοψαν τους μισθους,εκοψαν τις συνταξεις,οι επιχειρησεις κλεινουν,οι νεοι φευγουν ολοι εξω,χιλιαδες κοσμος είναι στα συσσιτια,ανθρωποι αυτοκτονουν γιατι δε μπορουν να ζησουν τις οικογενειες τους,κοβουν επιπλεον και τα φαρμακα στους αρρωστους,εξαθλιωνουν με δυο λογια έναν ολοκληρο λαο,και τι κανει αυτος ο λαος,σαν αντιδραση στην εξαθλιωση του; Κοιμαται απαθης και τους χαζευει να τον πηδανε,σα να μην τρεχει τιποτε ! Η,κανει ειρηνικες διαμαρτυριες,για να εισπραξει τα χημικα και το ξυλο των γουρουνιων της χουντας.
Αναρωτιεμαι,τι άλλο επιτελους πρεπει να σας κανουνε,για να καταλαβετε ότι οι χουντες δεν πεφτουν ουτε με πορειες και συνθηματα,ουτε με το να τη βριζετε ολοι ομαδικα.Οι χουντες δεν καταλαβαινουνε από λογια,ουτε από ειρηνικες πορειες και συνθηματα.Οχι μονο δεν καταλαβαινουν,αλλα γελανε με τους βλακες που νομιζουνε ότι κανουν κατι,με το να μαζευονται στο συνταγμα να τρωνε ξυλο.
Τι πρεπει επιτελους να γινει για να καταλαβετε,ότι αν δεν υπαρξει ενοπλη συγκρουση με τη χουντα,όχι μονο δε θ’αλλαξει το παραμικρο,αλλα η κατασταση θα χειροτερεψει ακομη περισσοτερο;
Πρεπει να σας εξαθλιωσουν πληρως,να ειστε ανεργοι,αστεγοι,στο δρομο,χωρις τιποτε,για να εξεγερθειτε επιτελους;
Εκει πρεπει να φτασετε; Είναι 301 καθαρματα,με πληρη συμπνοια και ενιαια δραση εναντιον σας.Εσεις ειστε 10 εκατομμυρια κοσμος,αν ξεσηκωθειτε εχετε τη δυναμη να τους λιωσετε,να τους πατησετε χαμω,κι όμως καθεστε και τους κοιτατε να σας πηδανε,κι ο καθενας ελπιζει ισως σε καποιο «θαυμα εξ ουρανου» αντι να αναλαβει από μονος του δραση.
Ειλικρινα λυπαμαι για την καταντια σας.10 εκατομμυρια λαος να σας πηδαει μια συμμορια καθαρματων και προδοτων,κι εσεις να τους ανεχεστε στο σβερκο σας.Και εχετε το θρασος να λετε ότι ειστε ελληνες,κι ότι εχετε ιστορια και παραμυθια; E,όχι δεν ειστε ελληνες.Ειστε ένα φοβισμενο κοπαδι προβατων,δεν εχετε καμμια απολυτως σχεση με τους προγονους σας και δεν σας αξιζει καμμια καλυτερη μοιρα,ουτε και ελευθερια.
Ειστε προβατα και σαν προβατα θα σας μεταχειριζονται.Μετα από 2 χρονια λεηλασιας και δεν υπαρχει ουτε ενας εντιμος στρατιωτικος,να βγαλει το στρατο εξω,να κυνηγησει και εκτελεσει τους προδοτες και να αποκαταστησει τη δημοκρατια σ’αυτή τη χωρα.
Ποιος θα τον κατεκρινε,πειτε μου,αν κατεβαζε τους κομμαντος,λιανιζε τα ματ και τα τσιρακια της χουντας,μπουκαρε στη βολη και εκτελουσε δημοσια,για παραδειγματισμο τους πολιτικαντηδες που υπεγραψαν και ψηφισαν τα μνημονια; Εγω παντως όχι.Και νομιζω ότι ο κοσμος θα τον επιδοκιμαζε για την τολμη του.Τ’ακουει αυτά καποιος στρατιωτικος;Τωρα θελουμε να προασπισετε το συνταγμα και την πατριδα.Τωρα.Γι’αυτό εχετε τα οπλα,για να προστατευετε τους πολιτες,όχι τη χουντα.
Ξαναλεω,μην περιμενετε τιποτε απ’τα καθαρματα τους πολιτικους,είναι ολοι τους λαμογια.Δεν εχετε να περιμενετε σωτηρια,ουτε εξ ουρανου,ουτε από τα λαμογια του συστηματος,που το παιζουν τωρα επαναστατες,για να σας κοροιδεψουν και εξαπατησουν,για άλλη μια φορα.(βλεπε Καμμενος και σια)
Δε θα σας σωσει κανεις,αν εσεις οι ιδιοι δεν αποφασισετε να οργανωθειτε,να οπλιστειτε και να το παρετε αποφαση,ότι πρεπει να συγκρουστειτε με τη χουντα για να τη διωξετε.Οχι με διαδηλωσεις και συνθηματα,ουτε πηγαινοντας σα χανοι να φωναζετε στα γουρουνια τους.
Οσο το αναβαλλετε γιατι νομιζετε ότι θα γινει καποιο θαυμα και θα βρεθει καποιος σωτηρας να σας σωσει,τοσο θα σας εξαθλιωνουν και θα σας δουλευουνε κι από πανω.Κανενας σωτηρας δε θα βρεθει,πρεπει εσεις μονοι σας να οργανωθειτε και κυριως να οπλιστητε.Δεν υπαρχουν ουτε μαγικες λυσεις ουτε σωτηρες εξ ουρανου.Καταλαβετε το: η λεσχη Bilderberg σας εχει επιβαλλει μια αδιστακτη χουντα στην πλατη σας,οι πολιτικοι είναι τσιρακια τους,τους εξαγοραζουν με τεραστια ποσα, για να πηδηξουν εσας,για να σας εξαφανισουν από το χαρτη.
Ο μονος τροπος για να τους σταματησετε είναι να εξεγερθειτε ενοπλα και να βγειτε στο δρομο,να συγκρουστητε ενοπλα με τα γουρουνια τους.
Καθισμενοι στον καναπε η κανοντας ειρηνικες διαδηλωσεις,το μονο που θα καταφερετε θα είναι να σας εξαθλιωσουν πληρως στους επομενους μηνες.Καταλαβετε το,τα παχυδερμα δεν παιρνουν χαμπαρι από λογια! Και τα λογια αποδειχτηκαν πλεον ότι δεν εχουν κανενα αποτελεσμα στα παχυδερμα.

Νικολας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *