Δεν έχετε τα κότσια να χωρίσετε την κοπέλα σας; Πληρώστε για να το κάνει κάποιος άλλος για σας!

Αφού μπορείτε να πληρώσετε κάποιον για να σας βοηθήσει να βρείτε κοπέλα, τότε γιατί να μην μπορείτε να…

κάνετε το ίδιο όταν θέλετε να χωρίσετε; Γνωρίστε τον Jonathan Kiekbusch από το Brighton, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας 21χρονος ο οποίος έχει καταφέρει να βγάζει τα προς το ζην “χωρίζοντας” αντί για τους άλλους. Δεν αποτελεί έκπληξη φυσικά το ότι και ο ίδιος δεν έχει σχέση…

Ο Jonathan δεν… χρεώνει ακριβά για τις υπηρεσίες του. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσει δίνοντας του αμοιβή 5 βρετανικές λίρες ($ 8) συν τα έξοδα. Αν χρειαστεί περισσότερο χρόνο, χρεώνει 20 λίρες την ώρα. Όχι και τόσο άσχημα αν σκεφτεί κανείς την προοπτική του να αντιμετωπίσεις την φίλη / φίλο σου κατά πρόσωπο και να πρέπει να τους πείτε ότι δεν τους γουστάρετε και τόσο πολύ πια. Και όπως ήταν και πάλι αναμενόμενο, οι περισσότεροι από τους πελάτες του Jonathan είναι άνδρες.

Φυσικά, αυτό δεν είναι η μόνη δουλειά του. Είναι στέλεχος μάρκετινγκ τη μέρα, και χωρίζει ζευγάρια τη νύχτα. Ο Jonathan ξεκίνησε το επάγγελμα αυτό, όταν συνειδητοποίησε τις δυνατότητές του, βοηθώντας κάποιους φίλους του. Η πρώτη του φορά ήταν με ένα φίλο που ονομάζεται Στιούαρτ, ο οποίος πάντα μάλωνε με τη φίλη του. Ένα βράδυ μίλησε με τους δύο τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, και τους έκανε να δουν ότι δεν ήταν πραγματικά κατάλληλος ο ένας για τον άλλον. Το ζευγάρι χώρισε τους δρόμους του με ήρεμους τόνους. Μετά από περισσότερα τέτοια περιστατικά, ο Jonathan έπρεπε να χωρίσει με τη δική του φίλη, και αυτό τελείωσε πολύ άσχημα. Θα ήθελε να είχε κάποιος άλλος παρέμβει και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, και τότε συνειδητοποίησε την ευκαιρία που βρισκόταν μπροστά του. Και την άρπαξε αμέσως.

24wro

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *