Η Κυβέρνηση δεν θέλει να συνεχιστούν τα γεγονότα στήν Κερατέα διότι δεν της συμφέρει το Πολιτικό κόστος!!!

Αλλ΄ο Μπόμπολας, ο Λάτσης καιοι υπολοιποι πού θα βγάλουν εκατοντάδες εκατομμύρια απο τα ΧΥΤΑ πιέζουν την κατάσταση!!! Οπότε “αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω”, δηλαδή οι Κυβερνώντες την χώρα Εργολάβοι,Τραπεζίτες κτλ. δώσαν εντολή στούς παραγιού τους τούς Πολιτικούς να κερδιθεί η μάχη πάση θυσία!!! Είναι φανερό πλέον οτι ούτε η Νεα Δημοκρατία διαμαρτύρεται για την Κερατέαόύτε και…
το ΛΑ.Ο.Σ.. βλέπεις όλοι έχουν τα ίδια αφεντικα!!!

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Μα είναι δυνατόν η αστυνομία να έχει καταντήσει σεκιούριτυ του Μπόμπολα και να χρεώνεται ο Ελληνικός λαός; Είναι δυνατόν να βάζουν τους αστυνομικούς απέναντι σε παιδάκια 18-20 χρονών για να κάνουν πόλεμο; είναι δυνατόν αστυνομικοί-παιδιά 20-21 χρονών να είναι μέσα στα λιοστάσια 24 ωρες το 24ωρο ορθιους κάτω από τις ελιές και να φυλάνε τις μπουλντόζες του Μπόμπολα; Ε! τότε μην τους φαίνεται παράξενο πού κάποιοι αστυνομικοί υπερασπίζονται και άλλα ιδιοτικά συμφέροντα(Τουλάχιστον από εκεί αμοίβονται)τύπου μπράβοι και προστάτες σε μαγαζιά και εισπράκτορες ακάλυπτων επιταγών κλπ κλπ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΔΕΛΦΙΑ
    ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!
    ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
    Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ο Υ Ν ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ Κ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!
    ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!
    Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΑΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Κ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η …βλακεία του Παπουτσή και του Ραγκούση δεν έχει όρια.
    Είναι δυνατόν να τα βάλουν με ανθρώπους που έχουν την πλάτη στον τοίχο;
    Προσπάθησαν να μας διχάσουν πολιτικά, προσπάθησαν δεκάδες προβοκάτσιες, χρησιμοποίησαν κάθε κουτοπονηριά για να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις, συκοφάντησαν απλούς φτωχούς ανθρώπους, χρησιμοποίησαν ψεύτικα επιχειρήματα στην τηλεόραση για να μας διαβάλουν, έβαλαν ψευτοδιλήμματα του κόλου και τίποτε.
    Τί θα μας κάνουν;
    Σαπούνι θα μας κάνουν;
    Ας προσπαθήσουν.
    Να προσεύχονται όμως να μην υπάρξει ξανά νεκρός πολίτης (ήδη μία έγκυος απέβαλλε στοιν 7ο μήνα όταν επιτέθηκαν με χημικά μέσα στην πόλη).
    Το τελευταίο άς το εκλάβουν όπως νομίζουν.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΓΗ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ.
    ΤΑ ΧΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

    Reply
  6. Κλεάνθη

    Φϊλε 5.33 τα σκουπίδια θα μπορούσαν να πάνε σε ένα ξερονήσι κοντινό στην Αττική και να λυθεί το πρόβλημα μιά για πάντα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κυριοι,αν τοσα χρονια οι κυβερνησεις ειχαν σταθερο πλανο γι το θεμα το προβλημα δεν θα ειχε παρει τετοιες διαστασεις.Τι πλανο? ΠΡΩΤΑ το εργοστασιο και μετα η ταφη των υπολειματων και δευτερον,να διευκρινησουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ τουσ δημους που θα εξυπηρετουνται.Οσο για το Σουνιο δε μπορει να γινει εκει,μπορει ομως ανετα να γινει στα 6.000
    αναξιοποιητα στρεματα του Ελληνικου.Εκει ομως θα αντιδρασει ο φιλος μας.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    δεν με ενδιαφερει ο εργολαβος, η δουλεια του αυτη ειναι, η εργοληψια, η κυβερνηση-κρατος ειναι αυτη που πρεπει να βρει λυση και η λυση ειναι μια και την εχει δωσει η τεχνολογια, σε αλους τομεις ξερουν να την επικαλουνται,(την τεχνολογια), εδω γιατι κανουν τους κουφους και τους τυφλους, τι θελουν, επιδομα ΑΜΕΑ;……….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ετοιμάζουν μηνύσεις σε υπουργό – υφυπουργό – αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

    Το ασκό του Αιόλου με απρόβλεπτες εξελίξεις ανοίγει πλέον η παρατεταμένη κρίση στην περιοχή της Λαυρεωτικής, που έχει μετατρέψει ολόκληρη την περιοχή σε ένα απέραντο πεδίο μάχης με δεκάδες τραυματίες.

    Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ προτίθενται πλέον να καταθέσουν τις αμέσως επόμενες μέρες ομαδικές μηνύσεις σε βάρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, του υφυπουργού Εμμανουήλ Όθωνα, του αρχηγού της αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου και του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννη Ραχοβίτσα, κατηγορώντας τους ευθέως για διαρκή έκθεση των αστυνομικών σε άμεσο κίνδυνο ζωής, όλους αυτούς τους μήνες στην Κερατέα.

    Οι δεκάδες αστυνομικοί πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό το μεσημέρι της Παρασκευής και για μία ώρα της εισόδου των εγκαταστάσεων όπου εδρεύουν τα ΜΑΤ στο Γουδί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη όπως λένε αντιμετώπιση που έχουν από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

    Όπως είπαν χαρακτηριστικά στο http://www.lavreotiki.com αντιμετωπίζονται προκλητικότατα σαν αναλώσιμο υλικό και όχι ως κρατικοί υπάλληλοι που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν τους πολίτες. Αντιθέτως στην περιοχή της Κερατέας, έχουν εγκλωβιστεί εδώ και μήνες σε ένα επικίνδυνο αδιέξοδο με τους πολιτικούς να κρύβονται, χωρίς να έχουν το παραμικρό πολιτικό σθένος να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική κατάσταση με πολιτικές πρωτοβουλίες που θα εκτονώσουν την κατάσταση.

    «Είναι γελασμένοι εάν νομίζουν ότι θα επιτρέψουμε να χαθούν ανθρώπινες ζωές για το χατίρι του κάθε ανίκανου πολιτικού, μας είπε αστυνομικός που συμμετείχε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας. Η αστυνομία σε τέτοια εκρηκτικά πολιτικά ζητήματα είναι το έσχατο μέσο. Οφείλουν να ακούσουν και να συζητήσουν με την τοπική κοινωνία για να δοθεί επιτέλους μια κοινά αποδεκτή λύση. Αντιθέτως έχουμε μπει σε έναν αιματηρό ανταρτοπόλεμο με δολοφονικά εκρηκτικά και μετράμε καθημερινά απώλειες και είναι πραγματικό θαύμα που δεν είχαμε ακόμη θύματα. Την περασμένη Τρίτη τρεις νεαροί αστυνομικοί έπαθαν σοβαρότατα εγκαύματα στα χέρια. Σακατεύονται άνθρωποι για μια ολόκληρη ζωή και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να συνεχιστεί.»

    Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για εσωτερικές εντάσεις στα όρια της έκρηξης μέσα στους κόλπους των ΜΑΤ που οδηγούν ακόμη και σε ακρότητες όπως συνέβη στο μπλόκο του Λαυρίου. Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση δεν πρέπει να συνεχιστεί. Κι όπως λένε χαρακτηριστικά, η οργή των πολιτών με αυτές τις ακρότητες αυξάνεται γεωμετρικά και εφιστούν την προσοχή στους πολιτικούς, λέγοντας ότι, μπορεί να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην Κερατέα, για να πάρουν πίσω το αίμα τους με τρόπο εκδικητικό πλέον, χωρίς να βλέπουν το τσουνάμι της οργής που υψώνεται πίσω από την πλάτη τους έτοιμο να τους παρασύρει.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟΠΑΣΟΚΟΥΣ . ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ -ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ- ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    να κανουν εργοστασιο επεξεργασίας σκουπιδιών και όχι χωματερή ρε μεγάλε.που μενεις εσεις να φτιάξουμε διπλα σου μια;

    Reply
  13. ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ? ΕΚΕΙ – ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Η ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ? ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΑΚΡΥΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ. ΕΜΠΡΟΣ, ΜΑΤ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *