Ανύπαρκτος ο Σαμαράς!!!«Κατάπιε» το μνημόνιο μπροστά στην τρόικα

Την αντιμνημονιακή σημαία ενώπιον των εκπροσώπων της τρόικας υπέστειλε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Στη συνάντηση περίπου μιάμισης ώρας που έγινε στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν αντιθέσει με τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποιεί στις….
δημόσιες εμφανίσεις του, ήταν αρκετά ήπιος και μετριοπαθής. Ο Αντώνης Σαμαράς, αν και επεσήμανε τις ενστάσεις του για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο προκειμένου να διασωθεί η ελληνική οικονομία, δεν ήταν αφοριστικός. Και αυτό διότι και ο ίδιος έχει δεσμευθεί πως αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση «θα σεβαστεί την υπογραφή της παρούσας ελληνικής κυβέρνησης».

Όταν θα φύγουν οι εκπρόσωποι της τρόικας, ο Αντώνης Σαμαράς θα φορέσει και πάλι τον … αντιμνημονιακό μανδύα;;; Αυτοί είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί που θέλουμε;

piazzadelpopolo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΕΩΝ!!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    Reply
  3. yiannis

    ara ti pistevete oloi edw, oti den upeirxe allh lush para mono to mnimonio…? koufiokefalakides kleiste to mega k.t.l. gia na valete mualo. ti einai auto pou sas fenetai periergo, to oti yparxei enas pou einai kata tou mnimoniou? den mporouse h xwra na danistei to 2009 apo tis agores? valte twra ta kefalia mesa kai arxiste tis metanoies….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ???

    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ , ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!

    ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!!!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!

    COSMO

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Κύριοι που σπούδασε ο κύριος Σαμαράς; Τι πήγε να μάθει εκεί; Τα γράμματα καλύτερα; Δηλαδή μπορεί να διαγωνιστεί με κάποιον που σπούδασε αλλού και να υπερέχει; Όταν πας στο αμέρικα πας για διασυνδέσεις. Αυτό τα λέει όλα.

    Reply
  6. Αγωνιστής

    ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ… ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΝΕΜ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ…. Ο ΜΕΝΕΜ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΌΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!

    ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ… ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!

    Reply
  7. ΝΙΚ

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΕΙ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *