Τελευταία Νέα

Ποιός είναι ο Αν. Πάλλης με τα όπλα της Χρυσής Αυγής

Ο φυγόδικος επιχειρηματίας-εφοπλιστής βρέθηκε στο προσκήνιο με την υπόθεση των παράνομων χρηματοδοτήσεων της FBB, εμπλεκόμενος στη διακίνηση μαύρου…
χρήματος. Υπήρξε συνεργάτης του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη και εμφανίσθηκε ως μεγαλομέτοχος της εφημερίδας “Πρωτο Θέμα”.

Η ανέλιξη του στον επιχειρηματικό χώρο είναι εντυπωσιακή, ενώ πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο οικονομικών σκανδάλων.

Η πρώτη του απασχόληση ήταν στις ενοπλες δυνάμεις. Αρχικά κατατάχθηκε ως επαγγελματίας 5ετούς θητείας στην Αεροπορία. Αργότερα έγινε “οικονομικός σύμβουλος” της Μονής Βατοπεδίου, διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην Κρήτη ως μέτοχος της αγγλικής εταιρείας «Loyalward», η οποία συνδέεται με την υπόθεση της Μονής Τοπλού και την απόπειρα παραχώρησης μοναστηριακής έκτασης 26.000 στρεμμάτων σε ιδιώτες.

Μέσω δικών του εταιριών στήθηκε το “κόλπο” των ροζ τηλεφώνων μέσω Πρασίνου Ακρωτηρίου, που ζημίωσε τον ΟΤΕ κατά 4,2 εκατ. ευρώ, όπως και χιλιάδες χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα.

Μπήκε αργότερα σε ναυτιλιακές δραστηριότητες, όπου πάλι ενεπλάκη σε “ύποπτες” υποθέσεις. ¨εγινε στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη και βρέθηκε κατηγορούμενος για τη διακίνηση κεφαλαίων από παράνομες χρηματοδοτήσεις της FBB.

Φέρεται ως μέτοχος της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, κατέχοντας από κοινού με τον Β. Ρέστη το 40% των μετοχών της εξδότριας εταιρίας.

sofokleousin.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *