Τι “κρυβουν” οι επισκεψεις Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ στην ενωση αποστρατων;

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Μόλις διάβασα για τις επισκέψεις πρώτα του Α/ΓΕΣ και μετά του Α/ΓΕΕΘΑ στα γραφεία των Ενώσεων Αποστράτων, μου δημιουργήθηκε η απορία για το σκοπό των επισκέψεων σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο χώρο των αποστράτων αλλά και τις………..
πρόσφατες σχετικά δηλώσεις του πρώην ΥΕΘΑ κ. Μπεγλίτη, που από του βήματος της Βουλής χρησιμοποίησε βαρύτατες εκφράσεις εις βάρος του σώματος των απόστρατων αξιωματικών, μετά την δικαιολογημένη διαμαρτυρία τους έμπροσθεν του ΥΕΘΑ.

Διότι κάποιος σκοπός υποκρύπτεται. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Και αν μεν είναι η αποκατάσταση του ομφάλιου λώρου με τους “τραμπούκους”, που προσπάθησε να κόψει ο προηγούμενος ΥΕΘΑ που τους έκανε αρχηγούς, έχει καλώς.

Αν όμως είναι κάτι άλλο, λυπάμαι αλλά λάθος κίνηση.

Διότι κάτι πληροφορίες λένε ότι δεν τους πολυαρέσει η δημιουργία κόμματος εκ μέρους κάποιων απόστρατων συναδέλφων τους, που ως φαίνεται κάποια ζημιά θα κάνει στο πολιτικό κατεστημένο. Και αυτό δεν συμφέρει στους συνέταιρους της διακυβέρνησης και ειδικά στη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, αλλά ούτε και στην Ένωση Αποστράτων που με ανακοίνωση της, τους απαγόρευσε σχεδόν να χρησιμοποιούν τον όρο “απόστρατοι”, διότι όπως γράφει τους απόστρατους τους εκπροσωπεί επίσημα η ΕΑΑΣ.

Πολιτικά παιχνίδια αλλά για μικρά παιδιά.

Μήπως τρίζει το σύστημα και κάποιοι προσπαθούν να το στηρίξουν;

armyalertnews.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *