«Και εγώ την ίδια αγωνία θα είχα με τον Παπανδρέου»

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009. Αλλαγή ενοίκου στου Μαξίμου. Thumbs up και σφιγμένα χαμόγελα. (Η φωτογραφία θα μπορούσε να παγώσει λες και δεν πέρασε ένας χρόνος)
Μια πρώτη απάντηση έδωσε ο Κώστας Καραμανλής για το τι σκέφτεται σχετικά με τον ηγετικό του ρόλο στη Ν.Δ., κατά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στην….
πλατεία Μαβίλη με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Β. Κορκίδη, Π. Καρέλλα και Γ. Καρανίκα, όταν πήγαν να του ζητήσουν να μιλήσει σε εκδήλωσή τους.«Για μένα το βιβλίο αυτό έχει κλείσει», είπε στην αρχή. «Αγαπώ το κόμμα μου και την πατρίδα μου και επ’ ουδενί δεν θέλω να δώσω την εικόνα ότι υπονομεύω το νέο αρχηγό. Η Ν.Δ. είναι κόμμα εξουσίας και πρέπει να είναι δυνατό. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσω».
Εκεί παρενέβησαν οι συνδικαλιστές. «Του είπαμε ότι και σε μας κλείνει τα βιβλία η Εφορία με αυτοπεραίωση, αλλά μας τα ανοίγει όποτε θέλει», είπε ο Β. Κορκίδης (ΝΕΤ). «Γέλασε, δεν πήραμε κάποια απάντηση».

Ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να αποφεύγει να μιλήσει δημοσίως, αν και δέχεται πιέσεις από στελέχη και τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, αλλά ήταν λαλίστατος με τους εμπόρους. Είπε μεταξύ άλλων:
* Για την απειλή Παπανδρέου ότι θα πάει σε πρόωρες εκλογές: «Το χειρίστηκε άκομψα». Παραδέχτηκε πάντως ότι ο πρωθυπουργός το έκανε για να συσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ. «Την ίδια αγωνία θα είχα και εγώ», συνέχισε. «Δεν θα έβαζα όμως τον πήχη τόσο ψηλά, όπως έκαναν στο ΠΑΣΟΚ, που ξεκίνησαν λέγοντας ότι έχουν σίγουρες τις 11 από τις 13 περιφέρειες».
* Για το πότε θα μιλήσει: «Αν θα μιλήσω, θα μιλήσω για όλα, για όλους, εφ’ όλης της ύλης, αλλά όποτε το κρίνω και όποτε είναι προς το συμφέρον της χώρας μου. Προέχει η σωτηρία της Ελλάδας, πρέπει να αποφύγουμε την εθνική πτώχευση, υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν οι προσπάθειες όλων».
* Για την οικονομία: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα στους τομείς της ναυτιλίας, της αγροτικής παραγωγής και του τουρισμού. Επαναπαυτήκαμε όλοι σε επιδοτήσεις και κοινοτικά πακέτα και παραμελήσαμε την παραγωγή».

nationalpride.wordpress

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ..

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΗΛΑΣ..

    ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ..

    ΕΡΠΕΤΑ ΑΜΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ….

    ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΩΣ [ ΔΕΗ ,ΟΤΕ. ΝΕΡΟ,]ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..

    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ- ΤΣΑ- ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ..

    ΠΑΝΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΑ…

    ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ.

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ…

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ……

    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΗ Ο ΤΣΕΦΡΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΙΑΡΗ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗ…

    ΠΡΟΚΑΛΗ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ…

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΗΣ;;;

    ΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΡΕΜΑΛΑ……

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Επαξίως λοιπόν τα μέλη της «κυβέρνησης» και οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες που τη στηρίζουν στη Βουλή για χάρη του «άρτου του επιούσιου», καθώς και οι κομματικοί της εγκάθετοι στα συνδικάτα και τα ελεγχόμενα από τις ελίτ ΜΜΕ, που πέρασαν και στήριξαν τα πιο κτηνώδη ίσως μέτρα στην Ελληνική Ιστορία σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, θα μείνουν στη λαϊκή μνήμη ως η «κοινοβουλευτική χούντα».
    Τα μέλη και οι υποστηρικτές της χούντας αυτής πλανώνται, επομένως, οικτρά αν νομίζουν ότι με το αυριανό ψευτο-δημοψήφισμα θα «νομιμοποιηθούν». Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν φρόντισαν οι ίδιοι να του δώσουν χαρακτήρα χουντικού δημοψηφίσματος, με τον «Γιωργάκη» να παίζει το ρόλο του… Παπαδόπουλου σε διακαναλική συνέντευξη, όπου συνομιλούσε… με τον εαυτό του, με βάση τις προφανώς στημένες ερωτήσεις των καναλιών, που έπαιρναν επίσης δεδομένο τον «μονόδρομο»! Συγχρόνως, τα δεξιά και «αριστερά» δεκανίκια της χούντας (ΛΑΟΣ, Ανανεωτική Αριστερά, Ευρωπαϊστές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.) είτε δεν μιλούν καν για Ε.Ε. και ΟΝΕ, την πηγή του «μονόδρομου», είτε τονίζουν τον τοπικό χαρακτήρα των εκλογών, «ξεχνώντας» (ιδιαίτερα οι «μεταλλαγμένοι» Οικολόγοι Πράσινοι!) ότι το τερατούργημα «Καλλικράτης» ουσιαστικά καταργεί την ίδια την έννοια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την υπερ-συγκέντρωση τοπικής εξουσίας που εισάγει, η οποία σπάζει κάθε δεσμό του πολίτη με την κοινότητά του.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    kapsoulis είπε…

    Τοοοοοσες φορες ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μεσα απο ΤΟ Π Α Σ Ο Κ……Ακομα δεν βαλατε μυαλο?????

    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΗ
    —— ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΠΕΣ———

    —-ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ——————

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΠ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    kapsoulis είπε…

    Τοοοοοσες φορες ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μεσα απο ΤΟ Π Α Σ Ο Κ……Ακομα δεν βαλατε μυαλο?????

    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΗ
    —— ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΠΕΣ———

    —-ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ——————

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΓΑΠ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Η ΜΟΙΚΑΝΟΣ Η ΜΑΟ ΜΑΟ Η ΖΟΥΛΟΥ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    O ΓΑΠ ΛΕΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;

    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;

    Ο ΓΑΠ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *